Saç Rengi ve Saç Boyama jeans color alfaparf VS Manic panic

Ayricaa sicak havalarda yari kalici boyalarda eger terlerseniz ense kisminiz sirf boya oluyor yaka kisminiz hep renkli geziyorsunuz. Kisinda deli gbi yagmurdan kaciyorsunuz :) cok dikkatli olmak lazm oyzdn

arkadaşlar, Jamaican Jeans color boya, alfaparf ve nanic panic ten iki kat daha azla performansa sahip. Ötekiler 15-20 gün kalıcı olurken jamaican jeans color 20-35 gün kalıcı oluyor. gittigidiyordan 5 ayrı rengini satın alıp kullandım. gerçekten pırıl pırıl renkler. web sayfasını da okuyun.. hele magenta, mavi, deep red ve biber kızılı olağanüstü..... 100 ml. 16.90, 250 m 29.90 tl . ekonomik..
alfaparfın magentasında saçımınbir bölümünde sanka hafif siyahlık oluştu ve boyanın diğer ambalajıyla karşılaştırdık, sahte kanısına vardık...

Kızlar belki bu iki markayıda daha önce kullananlarınız vardır aranızda ben ikisi arasında gidip gelyorum sizce jeans color alfaparf magenta mı yoksa manic panic ten herakgi new rose yada pembe tonlarımı ? Yani ikisininde kalıcılıklarıyla ilgileniyorum zaten parlaklıkları ve bitkisel oluşları ortada ama hagisi hagisini döver merak ediyorum :D
Zaten ikisininde fiyatları nerdeyse aynı ama bi türlü karar veremedim :/

Bu jeans color alfaparf colours

Eki Görüntüle 421846

buda Manic panic boyaları

Eki Görüntüle 421848

Kesinlikle manic panic. Daha önce jeans color kullandım ve hiç memnun kalmadım, boya bile değil o bence. ama manic panicle saçımı pembeye boyadım ve aylarca kullandım renkleri de çok güzel çok memnun kaldım.

Back