- Konu Sahibi AylakMadam
-
canım peki kullandıgın markada önemli ben en iyisi Alfaparf diye biliyorum jeans colours ta ama seni saçın ne renkti ve ne renk aldın canım ?
Benim saçalrım şuan çok çok açık kırmızı pembeye yakın bir renk hatta akosla ilgili konu açmıştım ordan bakabilirsin rengine orda paylaşmıştım onun içinde daha önceden kırmızı orealle açmıştım saçımı vs...
ben en azından 1 ay dayansın istiuorum bide magenta pembeye dönük olan rengini istiyorum canım :)
bak burda link var saç rengimle ilgilii resimde görebilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...os-cilek-kizili-gelincik-kizili-karisimi.html
alfapaf ti benmkde ama saclarimi acmadim ask elevinin uzerine boyamistim o yuzden de tutmai sanirim benimki
cilek kizilina bayildim bu arada acmadan boyasam tutarmi acaba?
Akos her yerde yok saniim nerden alabilirim ki
Sagolun kızlar aslında saçlarım çok uzun değil ama baya iyi dayansın istiorum kalıcılık olarak ve çok kullanımda avantajlı benim için istedigim renkler ise şunlar...
jeans color alfaparf magenta rengi düşündügm
Eki Görüntüle 422534 Eki Görüntüle 422535
bu renkler gibi
[B]manic panicte ise istedigim ton hot hot pink sanırım yada new rose ama karar veremedim bu new rose rengi ama bana çok fosforlu ve abartı gelşo sanki manic panic bilemedim hala kararsızım kızlar
[/B]
Eki Görüntüle 422554 buda manic panic new rose rengii biri çıkıptaa şunu al desin daha iyi desin o onu döver her konuda desin lütfen
bide aktıkça güzelleşen bir renk istiyorum ayrıca :)) çok şeymi istiorum bilemedim
canım manic panic boyaları bikaç kullanımlık diye biliyorum ben ama
evet haklısın uzun saça yetmeyebilir bu model:)) ya bidee kakkül bırksam bana yakışırmı acaba ?
haklısın aslında yazın sıcaktan illet gelebilir kahkül bide şöyle bi sorun var saçlarım dalgalı benim kıvırcıga dönük :/ kahkül kesersem paso düzleştirmek zorunda kalırım oda var en iyisi yanlarını kazıtıp diger tarafa dogru atmak saçı öyle bir model var ya şimdi ama yakışırmı bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?