Saç Rengi ve Saç Boyama jeans color alfaparf VS Manic panic

AylakMadam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
240
0
46
İstanbul
Kızlar belki bu iki markayıda daha önce kullananlarınız vardır aranızda ben ikisi arasında gidip gelyorum sizce jeans color alfaparf magenta mı yoksa manic panic ten herakgi new rose yada pembe tonlarımı ? Yani ikisininde kalıcılıklarıyla ilgileniyorum zaten parlaklıkları ve bitkisel oluşları ortada ama hagisi hagisini döver merak ediyorum
Zaten ikisininde fiyatları nerdeyse aynı ama bi türlü karar veremedim :/

Bu jeans color alfaparf colours

buda Manic panic boyaları

bende cok arastirdim sonunda jeans color aldim, suan kullaniyorum ama boyali sacimin ustune jeans colorla tekrar boyadim sadece parlaklik verdi
cok cabuk akiyo, hatta saclarima dokundugumda ellerim boya oluyo
ben sacimi acmadim cesaret edemedim o yuzden boyali sacin ustunde denedim cok farketmedi renk
sen acmayi dusunuyomusun? kendin mi acicaksin birde

canım peki kullandıgın markada önemli ben en iyisi Alfaparf diye biliyorum jeans colours ta ama seni saçın ne renkti ve ne renk aldın canım ?
Benim saçalrım şuan çok çok açık kırmızı pembeye yakın bir renk hatta akosla ilgili konu açmıştım ordan bakabilirsin rengine orda paylaşmıştım onun içinde daha önceden kırmızı orealle açmıştım saçımı vs...

ben en azından 1 ay dayansın istiuorum bide magenta pembeye dönük olan rengini istiyorum canım :)

bak burda link var saç rengimle ilgilii resimde görebilirsin

http://www.kadinlarkulubu.com/sac-r...os-cilek-kizili-gelincik-kizili-karisimi.html

bende alfaparf a boyadim ask alevi uzerine
sacimi acmadigim icin sadece parlaklik verdi oda en fazla bi hafta 10 gun surdu

alfapaf ti benmkde ama saclarimi acmadim ask elevinin uzerine boyamistim o yuzden de tutmai sanirim benimki
cilek kizilina bayildim bu arada acmadan boyasam tutarmi acaba?
Akos her yerde yok saniim nerden alabilirim ki

Son düzenleyen: Moderatör:
Her ikisinide kullanmadım ama alfaparfın gramajı daha fazla bu yüzden daha avantajlı. Manic panic de renk seçeneği daha fazla tabi...

her ikisinin de farklı renklerini kullandım. alfapart'tan chili red, manicpanic'ten tigerlily (turuncu) chili red saçlarımı bildiğin kırmızı yaptı, ama öyle çilek kırmızısı gibi değil çok da sevdiğimi söyleyemem kendime yakıştıramadım nedense büyük gösterdi beni. saçlarımın zemini zaten dore bakırken de tigerlily kullandım hiçbir fark olmadı diyebilirim.

benim saçım çok yıpranmış ve sentetik boyaları turmuyordu bi kısmı, ama jeans coloru sağlıklı saçlar gibi tuttu ve o kırmızılık akarken daha güzel bi renge dönüştü. ilk kırmızı halini hiç sevmemiştim ama.

ama alfapartın gramajı daha fazla, bu açıdan daha avantajlı olabilir. manicpanic de renk açısından avantajlı. sana tavsiyem renkler çok yakınsa alfapart alman, en az 2 kat daha fazla kullanırsın.

Ben istedgm rengi elde etmek icn iki markayida karistirdim jeans colordandeep red manic panicten vampire red ama manic panic daha kalici dir biliyorum bide yeni olan var manic panic amplified die geciyor onlar daha uzun kalici

alfapaf ti benmkde ama saclarimi acmadim ask elevinin uzerine boyamistim o yuzden de tutmai sanirim benimki
cilek kizilina bayildim bu arada acmadan boyasam tutarmi acaba?
Akos her yerde yok saniim nerden alabilirim ki

Cnm akos taksimde atlas pasajinin ust katindan cikinca sagdaki pasajda var orda boyle temzlk urunleri sac boyalari satan biri var orda akosta var jeanscolorda

Sagolun kızlar aslında saçlarım çok uzun değil ama baya iyi dayansın istiorum kalıcılık olarak ve çok kullanımda avantajlı benim için istedigim renkler ise şunlar...

jeans color alfaparf magenta rengi düşündügm

bu renkler gibi

[B]manic panicte ise istedigim ton hot hot pink sanırım yada new rose ama karar veremedim bu new rose rengi ama bana çok fosforlu ve abartı gelşo sanki manic panic bilemedim hala kararsızım kızlar
[/B]

Eki Görüntüle 422554 buda manic panic new rose rengii biri çıkıptaa şunu al desin daha iyi desin o onu döver her konuda desin lütfen

bide aktıkça güzelleşen bir renk istiyorum ayrıca :)) çok şeymi istiorum bilemedim

Saçlarının şu an ki rengi new rose u andırıyor sanırım...Alfaparf magenta bu kadar açıkmı tutuyor? şaşırdım. Bana göre ilk jeans color'ı dene. Eğer beğenmezsen zaten geçici boya olduğu için akıp gidecektir o zaman manic panic alırsın. Turuncu yapmak için bende manic panic istiyorum ama o ufacık kutudan 3 tane almam lazım ki saçıma yetsin o zaman da baya pahalıya denk geliyor.

canım manic panic boyaları bikaç kullanımlık diye biliyorum ben ama

Belki senin saçına yetebilir kısa olduğu için ama 125 ml mi ne yani en fazla 2 kere kullanabilirsin diye düşünüyorum. Benim saçlarım hem gür hemde uzun omuz hizamda olduğunda bile 2 kutu boya zor yetiyordu. :) Aslında bende turuncu yapmak için loreal majicontrast pure cooper alacaktım tam istediğim rengi veriyor diye ama 3 tüpü çok pahalı oluyor ondanda vazgeçtim sen majicontrast red rengini deneyebilirsin oldukça kırmızı.

Son düzenleme:
evet haklısın uzun saça yetmeyebilir bu model:)) ya bidee kakkül bırksam bana yakışırmı acaba ?

Yüzünü tam görmedim ama bu saç rengine ve modeline çok yakışır. :) Cesaret edebilsem kısa kestirip kahkül bırakacağım ama olmuyor. Gördüğüm kadarıyla alnında geniş. Tabi yaz geliyor artık uğraşabilirmisin kahkülle onu da düşün ben kışın yaptırmayı düşünüyorum.Şimdilik perçemle yetiniyorum.

haklısın aslında yazın sıcaktan illet gelebilir kahkül bide şöyle bi sorun var saçlarım dalgalı benim kıvırcıga dönük :/ kahkül kesersem paso düzleştirmek zorunda kalırım oda var en iyisi yanlarını kazıtıp diger tarafa dogru atmak saçı öyle bir model var ya şimdi ama yakışırmı bilmiorum

Bence kışa doğru yap yazın uğraşamazsın.O model bir ara çok popülerdi. Yakışabilir de bilmiyorum ama ben çok seviyorum tabi ki cesaret işi biraz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…