Jean Paul Gaultier Gaultier kullanan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi eda
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ben kış akşamları için jean paul gaulter classic X olanını kullanıyorum .. edt olmasına rağmen bene çok kalıcı ve çok seviyorum bu kokuyu çok kadınsı kullandığımda etrafımdakiler de çok beğeniyo

Bayılırım bu kokuya. Çok değişik bence. 2 tane tanıdığım dışında hiç kimsede rastlamadım bu kokuya.
Benim bahsettiğim classique olanı. Siz de onu sordunuz herhalde.

Bayılırım bu kokuya. Çok değişik bence. 2 tane tanıdığım dışında hiç kimsede rastlamadım bu kokuya.
Benim bahsettiğim classique olanı. Siz de onu sordunuz herhalde.

klasıkmı bılmıyorum.Bu isimde geçiyor hangisi acaba?

Biri mi önerdi bu kokuyu? Nerden duydunuz ismini? Ona göre cevap arayın.
Jean Paul Gaultier deyince bunu verirler. Klasik olanı.
Jean Paul Gaultier Gaultier diye bir şey yok. İkinci bir Gaultier yok isimde yani.
En güzeli gidip parfümeride koklamak. Beğenirseniz alın işte.
Kendiniz deneyin. Başkalarının fikirleri pek de önemli olmamalı çünkü herkesin zevki başka.

itsbeauty diye bir sitede yorumları var, okuyabilirsin.
jean paul gaultier 2 yaz googlea çıkıyor site.

Son düzenleme:
JPG-classique benim hayatımda kokladığım en kadınsı ve en kalıcı koku. Herkes kaldıramaz.

jpg bayılarak kullandığım parfümdür kendileri çok güzel çok seksi tam bir kadın kokusu onu sıkınca dişiiliğinizi hissediyorsunuz diyebilirim ama çok nadir kullanlara rastladım benim tanıdığım benim dışımda sadece bir kişiydi bence farklı bir koku çok memnun kaldığım bir koku diyebilriim

Ben de aynı cümleyi kullanıyorum bu parfüm için.

Sadece bir akrabam dışında kullanana hiç rastlamadım etrafımda.

Bana cok agir geliyor, pek benim tarzim degil. Ben cicek kokusu seviyorum.
Bir kere koklamisligim vardir, butun gun bayik gezdim vallahi, gercekten cok agir geldi :)

Ben Gaultier in Classique parfumu icin de ayni seyi dusunuyorum..Gaultier in couture une evet, parfumune hayir diyorum kisaca :)

yıllardır vazgeçemediğim tek koku..ama gündüz için uygun değil tabiki..gece parfümü..muhteşemmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…