• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jean Paul Gaultier 2

mavis87

Guru
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
3.640
2
356
bu koku cok güzel ve özelligi var. hem erkekler hem kadinlar ayni kokuyu kullanabiliyorlar ve gercekten erkeklerede kadinlarada cok yakisiyor

cm184zitt8.jpg

bu kokuyu boyner mağazalarında denemiştim unısex bir koku jean poul un klasık bayan vucutlu parfumuyle uzaktan yakında alakası olmayan fresh bır kokuydu

ben hiç sevmedim. kafamın karısık oldugu bi gün gidip aldım. ilk deneyince hosuma gitmişti.170ytl para verdim aldım. 1 kere sıktım simdi cekmecede öylece duruyor. tütün kokusu gibi. sıktıgımda bazı kişiler cok begendi bazılarıda hacı yagı gibi dedi. ben tavsiye etmem

ben hiç sevmedim. kafamın karısık oldugu bi gün gidip aldım. ilk deneyince hosuma gitmişti.170ytl para verdim aldım. 1 kere sıktım simdi cekmecede öylece duruyor. tütün kokusu gibi. sıktıgımda bazı kişiler cok begendi bazılarıda hacı yagı gibi dedi. ben tavsiye etmem

Ben böyle olanindan aldim:
nd.433.jpg

Yani iki tanesi bir arada oluyor. Bir tanesini askima verdim bir tanesini kendim kullaniyorum.
Sevdigim cok begendi bende cok seviyorum...

U797081F1EQOHPFUC.JPG

ben jean paulün bu şişesini kullanıyorum,
biraz pahalı ama çok güzel kokuyor yahuu:icecream:

84558_48499.jpg

birdeee chanelin bu kokusunu kullanıyorum,
çok güzel ve çekici bir kokuuşakkıdı
bunuda deneyin derim çok memnun kalacaksınız eğer koku size uygunsa...

Benim hayatımda 3-4 şişe kullandığım tek parfümdür diyebilirim jpg klasik olandan tabii çok uzun zaman önce. 94-98 yılları arasındaydi.
Yeni gösterdiğiniz ikili şişedende eşime aldık ama pek kalıcı değil.
Arkasında mıknatıs var, şişeler birbirine yapışıyor.
Duty freeden aldık, erkeler için eau de parfum olmuyor pek, jpg de var diye aldık ama maalesef o da kalıcı olmadı.

Ben böyle olanindan aldim:
nd.433.jpg

Yani iki tanesi bir arada oluyor. Bir tanesini askima verdim bir tanesini kendim kullaniyorum.
Sevdigim cok begendi bende cok seviyorum...

jean poul'un klasik olanı gerçekten çok ağır ama arkadaşıma katılıyorum bu JPG II olanı klasik olanun çok farklı ve hafif güzel bir koku ama zevkler ve renkler tartışılmaz mutlaka deneyerek al hatta vaktınden varsa sıktıktan sonra şöyle bir yarım saat bir saat dolaş ve tenınde kaldığı kokuya bak ve ona göre tercihte bulun derim...

hayatında gördüğüm en kalıcı kokulardan biri ve ben kokusuna bayılıyorum bu parfümün çooook farklı ve ben kokuyu koklayıp da beğenmeyeni haırlamıyorum fresh bir koku ama vanilyalı yumuşak bir koku tende durdukça koku çok daha güzel bir hale geliyor.inanın kullanmaya başladığınız anda herkes parfümünüzü soracak özellikle erkekler kokunuzu çok çekici bulduklarını söyleyecekler bana testerını vermişlerdi çok beğendim elimdeki bir parfümüm bitsin hemen bunu alacağım.

Back