Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tam anlamıyla bağımlısıyım kendisinin...ne yazsa okurum o derece yani zenerin lanetinden bahsetmişsiniz...3 bölümden oluşan bir çizgi romandır zenerin laneti...
Ekim ayında doğan kitap tarafından fuara davet edildi grange...istanbuldaki arkadaşlardan katılan olmuştur belki...harika bir söyleşi oldu..bu arada grange severlere bir haber vereyim...KOLONİ nin filmi çekiliyor
Eylülde yani bu ay Fransada çıkıyor yeni kitabı :) Ekimde de Türkiyede raflara düşer diyorum :) büyük bi merak ve özlemle bekliyorum. Bi kitap için b u kadar heyecanlanmak çok güzel
kızıl nehirler kurtlar imparatorluğu ve taş meclisini okudum .. özellikle taş meclisinin kurgusundaki parapsikoloji inanılmaz etkileyiciydi ... diğer iki romanda sinemaya uyarlandı ama ikiside birbirinden vasat tı kitapdaki etkiyle uzak yakın ilgisi yoktu ..
Siyah kan,kızıl nehirler,taş meclisi,ölü ruhlar ormanı,kurtlar imparatorluğu ve en son sisle gelen yolcu kitabını okudum... Her kitabı birbirinden farklı bir kurgu...Bana göre en iyi gerilim roman yazarlarından...Söylemeden geçemeyeceğim sisle gelen yolcu beklentilerimin altında kaldı maalesef