• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jean Christophe Grange

• Konu Sahibi Konu Sahibi Cruciatus
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
polisiye gerilim dendiğinde aklıma gelen ilk isimdir.kitaplarını bir çırpıda bitirdiğim ender yazarlardan biridir

tam anlamıyla bağımlısıyım kendisinin...ne yazsa okurum o derece yani :D zenerin lanetinden bahsetmişsiniz...3 bölümden oluşan bir çizgi romandır zenerin laneti...

Ekim ayında doğan kitap tarafından fuara davet edildi grange...istanbuldaki arkadaşlardan katılan olmuştur belki...harika bir söyleşi oldu..bu arada grange severlere bir haber vereyim...KOLONİ nin filmi çekiliyor :D

bende tüm kitaplarını okudum kızıl nehirleri tek geçerim.
grange sevanlere tess gerritsen i de okumalarını tavsiye ederim

Süper bir yazar bence. Kitaplarını çok ii kurguluyor ve sonunu merakla bekliyorsunuz.

En sevdiğim kitabı "Ölü Ruhlar Ormanı" olmakla beraber "Siyah Kan" ın üzerimde büyük etkisi var :31:

Yeni kitabının çıkmasını merakla bekliyorumm :69:

Eylülde yani bu ay Fransada çıkıyor yeni kitabı :)
Ekimde de Türkiyede raflara düşer diyorum :) büyük bi merak ve özlemle bekliyorum.
Bi kitap için b u kadar heyecanlanmak çok güzel :69:

favori yazarım.. buyuk bır heyecanla okuyorum kitaplarını..o ne yazsa alır okurum ben

kızıl nehirler
kurtlar imparatorluğu ve taş meclisini okudum .. özellikle taş meclisinin kurgusundaki parapsikoloji inanılmaz etkileyiciydi ... diğer iki romanda sinemaya uyarlandı ama ikiside birbirinden vasat tı kitapdaki etkiyle uzak yakın ilgisi yoktu ..

Siyah kan,kızıl nehirler,taş meclisi,ölü ruhlar ormanı,kurtlar imparatorluğu ve en son sisle gelen yolcu kitabını okudum... Her kitabı birbirinden farklı bir kurgu...Bana göre en iyi gerilim roman yazarlarından...Söylemeden geçemeyeceğim sisle gelen yolcu beklentilerimin altında kaldı maalesef :31:

Kurtlar İmparatorluğu ile yeni tanıştığım yazar
Bakalım beğenebilecek miyim :31:

Son düzenleme:
Kurtlar İmparatorluğu ile yeni tanıştığım yazar
Bakalım beğenebilecek miyim :31:

şeytan yemini koloni siyah kan kurtlar imparatorluğu kızıl nehirler ölü ruhlar ormanıı
hepiciğini okudumm en çok kızıl nehirleri koloniyi beğendim

Back