Jean-Christophe Grangé - Siyah Kan

PrensesPeri

yepyeni bir yaşam :)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
583
Puanlar
723
Yer
Eskişehir
siyahkanbkk7.jpg

Yine kanlı, yine delice, yine korkutucu bir roman var karşımızda: "Siyah Kan".Yazarın bir yıl gibi kısa bir sürede kaleme aldığı kitap serbest dalış şampiyonu bir katil ile eski paparazzi, kötülük fikrine ve kaynağına takıntılı bir gazeteciyi karşı karşıya getiriyor. Katil hapiste… Ama daha önce Kamboçya, Tayland, Malezya’da kan dökmüş. Kadınların kanı… Gazetecinin onunla temasa geçmek için oynadığı oyun romanın temelini oluşturuyor. Ama katil bu yemi bir süre sonra yutmuyor. İşte gerçek heyecan da orada başlıyor. Kim av, kim avcı, birbirine karışıyor. Grangé hayranlarını hayal kırıklığına uğratmayacak bir roman "Siyah Kan". Paris’ten Asya’ya doğru deliliğin sınırında bir yolculuk… Dört yüz küsur sayfalık gerilimli bir kâbus… Çok çekici… Yazarın ustalığı kendini bir kez daha çarpıcı bir şekilde gösteriyor. "Siyah Kan"ı okurken kötülüğün ve kötülerin dünyasına doğru nefes nefese bir koşu tutturduğunuzu fark ediyorsunuz. Bu çılgınca koşuya karşı koymak imkansız!

müthiş bir kurgu, müthiş bir tasvir ...

etkileyici... yazarın diğer kitaplarını da şiddetle tavsiye ederim.

kesinlikle grange ın en iyi romanı...
son bölüme kadar katılı tahmın etmenız imkansız ...
müthiş keyifle okudum
tavsiye ediyorumm

En sevdiğim yazarın en sevdiğim kitabı. Böyle bir konu, böyle bir hayal gücü "pes" dedirtiyor...

Grange'ın tek bir kitabını bile kaçırmadım tabiki bu kitabınıda okudum yine harikalar yaratmış gerilim romanlarında tek geçerim bazı romanları filmde yapıldı ama romanlarındaki tadı bulamıyorsunuz asla filmlerde...

Polisiye-gerilim türünü sevenlerin kesinlikle beğenecekleri bir kitap.

bütün kitaplarını okudum bu adamdaki kurguya hayranım yenikitabı Fransa'da çıkmış ismi miserere bir an önze Türkçe çevirisi yapılır umarım merakla bekliyorum.

Sıyah kanı 2 gunde bıtırdım cok surukleyıcı bır kıtap ama zaten Grange nın butun kıtapları oyledır. Gercekten harıka kıtap yazıyor. Su anda onun Leyleklerın ucusu ısımlı kıtabını okuyorum oda garantı ıyidir. Dan Brown ve Grange kıtaplarını artık gozu kapalı alıyorum fanatıgı oldum resmen.

güzel bir kitap yazar da pek yakışıklı bu arada :)

Bu yazarın kurtlar imparatorluğu kitabını tek geçerim arkadaşlar

Müthiş bir yazar , müthiş bir kitap, kızıl nehirler ve koloniyi de tavsiye ederim

güzel bir kitap yazar da pek yakışıklı bu arada :)

töbee töbee
bende okudum baya etkilendim hoş bir kitap
başlar biraz sıkıcı
sonralarııı bir heyecan bvir gerlimm
elimden bırakadım
ama kitabın sonu bence fiyasko
begenmedimm
reverdim'e o son yakışmadıı
helee en son sahne
hayal kırıklıgı oldu bende
ama kitap genelde etkileyicii ve güzel

taş meclisi haricinde grangenin okuduğum bütün kitapları harikaydı
taş meclisinin sonu çok saçma bitti
yoksa oda aynı türden bir heyecan barındırıyo içinde
okuduklarımı en iyiden sıralarsam
1.koloni:hooray:
2.kızıl nehirler:lepi:
3.siyah kanalkisalkisalkis
4.taş meclisiakannehir

diğer üç kitabınıda en kısa zamanda alıp okiciğim hihoyyyt

en sevdiğim yazarlardan biri
yine müthiş bir kurgu soluk soluğa okunası bi kitap
grange ın bütün kitaplarını tavsiye ederim

koloni ve taş meclisi dışında tüm kitaplarını okudum bayılıyorum kurgusuna
siyah kan çok etkileyiciydi ayrıca tek kelimeyle süper.

Back