Jared Leto Fan klub

sema27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2007
318
1
96
Ankara
Gerçek Adı: Jared Leto
Doğum Yeri: Bossier City, Louisiana, ABD
Doğum Tarihi: 26.12.1971

Boy : 1.75 m

Onu Ünlü Yapan Ne? My So-Called Life adlı Tv dizisiyle ünlendi.

Birliktelikleri:
Sevgilisi: Scarlett Johansson, 2004'ten bu yana birlikteler
Sevgilisi: Cameron Diaz, aktris; 1999-2003

Ailesi:
Kardeşi: Shannon Leto, aktör

Eğitim:
  • Flint Hill Preparatory, Oakton, Virginia
  • Sanat Üniversitesi, Philadelphia; Resim Bölümü
  • Güzel Sanatlar Okulu, New York; Film Yapımcılığı

Meraklısına...

• People Dergisinde "Dünyanın 50 en güzel insanı"ndan biri seçildi (1996 ve 1997)
  • Jared, Requiem for a Dream (2000) filminin çekimlerine hazırlanırken iki ay seksten uzak kalmıştı, bu filmde bir eroin müptelasını canlandıracaktı. Ayrıca filme hazırlanırken açlıktan ölecek derecede zayıflamıştı, ve kendini 2 ay Diaz'la birlikte olmaktan mahrum bırakmıştı
  • Oynadığı çoğu filmde bir şekilde kötü şeylerle karşılaşıyordu, örneğin Requiem For a Dream filminde kolu kesilmiş, Fight Club'da yüzü tanınmayacak hale gelmiş, Panic Room'da ise kötü bir şekilde yanmıştı, American Psycho'da da baltayla öldürülmüştü.
  • Hobileri; Snowboarding, paten yapmak, şarkı yazmak, kitap okumak ve resim yapmak
  • Judas adında bir köpeği var
  • Favori yiyeceği patlamış mısır ve sebzeler, içeceklerden ise en çok sıcak çikolatayı seviyor

Müzik = Jared 30 Seconds to Mars grubunun gitaristi ve vokalistidir. 2 albümleri çıkmıştır: 2002 yılında gruplarıyla aynı ismi taşıyan 30 Seconds to Mars ve 2005 yılında A Beautiful Lie.

Jared Leto Filmleri
Savaş Tanrısı (2005)
Lord of War
Oyuncu: Vitali Orlov rolünde

Büyük İskender (2004)
Alexander
Oyuncu: Hephaestion rolünde

Panik Odası (2002)
Panic Room
Oyuncu: Junior rolünde

Requiem for a Dream (2000)
Oyuncu

İnce Kırmızı Hat (1998)
The Thin Red Line
Oyuncu: Asteğmen Whyte rolünde

Son düzenleyen: Moderatör:
kardeşiyle beraber kurduğu 30 Seconds to Mars isimli müzik grubu=

fotoğrafların üzerine tıklayerimseniben

DENİZ AKKAYA BU SORUYLA ŞOK OLDU:
"SEN BU SABAH HİÇ MUZ YEDİN Mİ?"

Deniz Akkaya asıl şoku yakışıklı oyuncu Jared Leto ile yaptığı röportaj sırasında yaşamış.
01 Aralık 2004 Çarşamba 01:20
Deniz Akkaya, dünyaca ünlü yakışıklı oyuncu Jared Leto'ya 'Gay misiniz?' diye sorunca genç oyuncudan hiç beklemediği 'Muz'lu bir yanıt aldı.

Deniz Akkaya'nın 'Büyük İskender' filminin oyuncularıyla Hollywood'da yaptığı röportajlar olay yaratmaya devam ediyor. Val Kilmer'den röportaj sırasında yemek teklifi alan Deniz Akkaya asıl şoku yakışıklı oyuncu Jared Leto ile yaptığı röportaj sırasında yaşamış.

Cameron Diaz , Britney Spears gibi ünlü yıldızlarla yaşadığı aşklarla gündeme gelen Leto'ya Akkaya, 'Gay misiniz?' diye sorunca Leto, bu soruya çok sinirlenip eline bir muz alarak Deniz'e 'Sen bu sabah hiç muz yedin mi? Yemek ister misin?' demiş.

Deniz Akkaya, 'Jared bana terbiyesizlik yaptı. Ve ben bunu espri yaparak geçiştirmek istedim. Eğer ona sinirlenseydim röportaj sona erecekti. Ona da hak veriyorum. Adama sürekli eşcinsel olup olmadığı soruluyormuş. Ben de sorunca böyle bir tavırla karşılaştım.' dedi.

:Roflol::Roflol::Roflol:deniz akkayayı röportaja gönderirsen böyle olur:Roflol:

bu jared leto kardasımız saclarını havaya kaldırsa, daıma sacları sıyah renkte dursa hafıftende gozlerını kısarak gezse tam super olcekkkşakkıdışakkıdışakkıdı

işin uzmanı konusuyo burda=))jeyyarjeyyarjeyyarjeyyar

canım burcucum gelmiş klubüme ziyarete.hoşgeldin canımŞenizevet jared kısa saçlıyken daha hoş oluyo bencede ama kendini değişik şekillere sokmayı seviyo o.her haliyle kabul ediyorum artık onu yerimseniben

hos buldum ablam ımajmacker'ı ne solemek lzm=))

VAY ANASINI SAYIN SEYİRCİLER :1shok:kafamçokkarıştı
Bu Ne Güzellikjeyyar
Bu Ne Rock cılıkşakkıdı
Bu ne Sürmeler:çok üzgünüm:
of of of
süpper bir resim Şeniz

valla ben truva filminin yönetmeni olsaydım
Eric Bana yerine bunu oynatırdım hakkattende süpper bi film olurdu
eric bana kim lo laelaelaelaelae sırnaşık şey naniknanik
ORLİMLE BİRLİKTE DÖKDÜRÜRLERDİ FALLA sırnaşık şey

JARED (ENİSTEMİZ) BÜYÜK İSKENDER FİLMİNDE OYNAMI$$$$$$:1shok:

valla maşallahım var bende de ne göz varmış geçen günler tvde Büyük İskender vardı orda oynuyodu bu şahıs hemen aklıma sema sen geldin bu semanın imzasındaki çocuk ya dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…