Japonları Anlamak Gerçekten Zor...!!!!

italim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
10.130
7
ben japonları ve çinlileri asla anlayamayacağım,yorum sizin arkadaşlar.....[/CENTER]​
[/B

]
aoolx2oamwfnk7min.jpg

aoolxe7voqtp1rpa7.jpg

aoolxwfer0kabjt8f.jpg

aoolym0fe7ug5vttr.jpg

aoolzfwoqvm1w6q4f.jpg

aoolzy0ptb5ul09mn.jpg

bunu bi yerde daha görmüştüm ozmnda bakamamıştım çok feci bi görüntü onlarda boyle olması gerekirmiş yoksa evlenemiyolarmış sanırım o yüzden küçüklükden ayaklarını sarıyolarmış gerçektende anlamak mümkün değil

bende yıllar önce tv de seyretmiştim..bunlar ayaklarını küçültmek için yapıyorlradı ..erkekler daha çok beğeniyo diye sanırım öğleydi..

evet güzelleşmek için yapıyorlar bunu ve hayatları boyuca inanılmaz işkence çekiyorlar...

artık nasıl bir güzellik anlayışları varsa...

ay iğrenç yaaa daha neler göreceğiz yarabbim. kadınların kendılerıne ettıklerı bu ezıyetlere akıl sır ermiyor valla.

ewet bende tv de böle bişey izlemiştim.oradaki genç kızlar daha küçük yaşlarda bu işleme başlıyolar.ayaklarını asırı şekild sarıyolar ve yıllarca demir kalıplardan olusan ayakkabılara sokup işkence çeker gibi acı çekiyolar.ama buna dayanmak zorundalar.aksi halde sıradan kadın olmus oluyolardı.ayakları ne kadar küçük olursa o kadar sosyal saygınlık kazanacaklarına inanıyorlarmış.Allahtan birileri çıkmışta bu uygulamayı yapan kişikerle evlenilmesini yasaklayan kurallar koymuslar kızlarda evde kalma korkusundan bu uygulamadan yavas yavas vazgeçmeye başlamıslar.yıllar önce izlemiştim ama o kadar tiksindim ki bu kadarlık kısmını izlediğimi hatırlıyorum.:1no2::1no2::1no2:

:1shok::1shok::1shok:cok degisik yaaa ayaklarini sardigi icinmi sekli degismis valla 1 yasima daha girdim

benim ayaklar deve ayagi gibi duruyo,kaduncaguzun ayaklarina bakinca :roflol:

X