- 31 Aralık 2014
- 327
- 572
-
- Konu Sahibi bobblehead
Bizimkilerin kılları kıpırdamasın ama önemli mühim işleri var Japonlar kadar olamadık maalesef bende Türkiyenin japonyayala iyi olacağını sanıyorum çünkü türkiyede türk olmak suç ırkçılık Müslüman olmakda aynen öyle ama arapsan yaşadın lanet olsun böyle bir ülkeye utanıyoruz yazıklar olsun yazıklar....
Türkistan da yaşanan vahşeti aklım vicdanım almıyor....
Bizim çocuklarımız koynumuzda uyurken....onlar ölmüş annelerinin memesini emiyor...
dua dan başka elimizden bir şey gelmiyor....
allah yardımcıları olsun....
şuan bir imza kampanyasına denk gelmedim...Allah razı olsun. Acaba onlar için de imza kampanyalarına katılabilr miyiz. Veya yardım edebilir miyiz?
şuan bir imza kampanyasına denk gelmedim...
doğu türkistan vakfı var.... bende bakınıyorum....
change.org'ta var bir tane. Link verebiliyor muyuz acaba?Buldukça bu haber sayfasından haberleşelim. Allah razı olsun senden ve tüm duyarlı arkadaşlardan.
senden de canımBuldukça bu haber sayfasından haberleşelim. Allah razı olsun senden ve tüm duyarlı arkadaşlardan.
verirsen sevinirim....bunun kime zararı olur ki...change.org'ta var bir tane. Link verebiliyor muyuz acaba?
herkes ımzalasın :) 39000 ımza kaldı
bende imzaladım inşallah kısa zamanda toplanır canım imzalar..tüm kk imzalar inşallahİmzaladım ama dok çok imzaya gerek var ne olur arkadaşalr ne olur
Varya kkdaki çoğu kişiler gelseler facaede paylaşsalar bu iş olur biter ama yapmazlar işte yinede imzalayanlardan Allah razı olsunbende imzaladım inşallah kısa zamanda toplanır canım imzalar..tüm kk imzalar inşallah