• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

japon yapıştırıcıs 404 lekesi :(

exce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
223
9
68
hanımlar kotuma 404 damladı kaldı öyle asetonla sildim olmadı sıcak su döküp tırnağımla kazımaya çalıştım olmadı bulaşık deterjanıyla ovdum en sonunda bulaşık deterjanını sürdüm limon sıktım attım kirli sepetine baktım çıkmıyor ne önerirsiniz ne yapsam çıkar kaskatı kaldı öyle

Son düzenleme:
Buz sürsen? Daha sonra ovsan?
Çok zor bir leke.
Ufak bir ihtimal çıkması

Buz sürsen? Daha sonra ovsan?
Çok zor bir leke.
Ufak bir ihtimal çıkması

anladım çok sağol denedim onu da ama sanki o bölgenin rengi hafif açıldı en iyisi atayım makineye bi yıkansın ne olacaksa olsun olmadı öyle de giyerim artık bi şekilde :)

benimde koltuguma döküldü malesef ne yaptıysam cıkmadı çözüm bulursanız bana da bildirin lütfen..

çözümü basit ...tiner....küçük bir pamuğa biraz damlatıp silin..eser kalmaz emin olun...hatta burdan sonucu yazınki böyle birşeyler karşılaşan herkes sonucu da görmüş olsun...
fakat küçük bir ayrıntıya dikkat çekmek isterim..tineri deri yüzeylerde bir kulak çöpüyle falan deneyin önce..sunii deri yüzeylerde soldurabilir rengi ...kumaşa farketmez ama ...

Son düzenleme:
hanımlar kotuma 404 damladı kaldı öyle asetonla sildim olmadı sıcak su döküp tırnağımla kazımaya çalıştım olmadı bulaşık deterjanıyla ovdum en sonunda bulaşık deterjanını sürdüm limon sıktım attım kirli sepetine baktım çıkmıyor ne önerirsiniz ne yapsam çıkar kaskatı kaldı öyle
tiner denedin mi

Back