Japon Turistlere Saldırı: 1 Ölü

ama bu konuda kavga edecek,olay çıkaracak,suçlayacak,hakaret edecek bir durum yok ki..kin ve nefretini nasıl yansıtacak insanlar?

böyle tecavüz ya da kadın haklarıyla ilgili konular rağbet görmüyor ama şöyle afilli bi siyasi konu olunca ohoo 2 saatte 10 sayfayı geçiyor.

Çok üzülüyorum kadesa, cinsiyetim bir yana insan olarak çok üzülüyorum, ülkemdeki yaşananlara da, Dünya'da olanlara da ama cinsel istismar, çocukların tecavüze uğraması, kadına yönelik şiddet konuları daha çok üzüyor beni
Niye Mia, Pippa, 14'ündeki yeni yetişen kız, zihinsel engelli yavrucak için birşeyler yapmıyoruz ki, neden sesimizi onlar için duyurmaktan kaçınıyoruz, niye bunun için dövizler açmıyoruz?
Neden tecavüz, şiddet için bir simgemiz yok?

Yazık değil mi onlara? Onlar daha mı önemsiz?

arada bir onlar içinde yürüyüşler düzenleniyor ama arada bir..aslında tecavüz sanıklarnın göz altına alınıp bıraklmsına,sahte adli tıp raporlarına falan o kadar alıştık ki belkide o yüzden insanlar bu denli vurdum duymaz oldu.ya da dillendirmekten korkuyorlar bilemiyorum.

siyasi konulardan başını alamıyoruz ki ülkecek bu konulara yönelelim.muhalefet ve iktidar sürekli ağız dalaşında olduğu için bu tür olayları görmüyorlar.bende anlamıyorum ablacım,ama böyle açılan her konu 5-10 sayfadan ileri gitmiyor.

Sadece bu forum değil aslında heryer de geçerli, konu siyaset olduğunda daha çok konuşuyoruz,
Ama gerek reel olsun gerek sanal tecavüzler konu olunca bir umursamazlık var.
Bahsettiğiniz imza kampanyasının linkiini eşim ve ben facebookta (özellikle özel mesaj olarak) ve mail adreslerimizdeki kişilerle paylaştık. Sonuç mu?
Sürekli bakıyorum gereken imzaya hala 4.500`ün sltıns düşmedi.
Hatta facebookta bu ne, oofff boşver gibi cevaplar bile aldık.
Ne acı dimi , hatta bu tarz cevapları en çok annelerden yada anne adaylarından aldık yani kadınlardan.
Artık yorum bile yapamaz oldum,
Boğazım düğüm düğüm,

Şimdi bu başlık altında ne konuşalım ki?Sözde herkes tecavüzü lanetliyor ama...İşte o lanetlemelerin arkasından koca bir "ama" geliyor ve "mini etek,dekolte,erkeğin nefsi" vs.vs. gibi tezler sıralanıyor ve o "ama"dan önce söylenen herşeyi silip süpürüyor.Sen diyorsun ki "İnsanı hayvandan ayıran özelliklerinden biri iradesidir,erkeğin nefsi deyip bu işin içinden çıkamayız,bu fikirleri desteklemeye devam edersen yarın öbür gün senin ya da benim başımıza geldiğinde hakkımızı arayamayacak hale geliriz toplumda."...Bir durup düşünmek yerine herkes bildiğini okumaya devam ediyor bu arada konuşma herzaman olduğu gibi din-iman-başörtüsü üzerine dönmeye başlıyor,sonra gelsin cezalar...Bu kadar su götürmez bir konuda bile uzlaşamıyorsak hakikaten ne gerek var konuşmaya?

Son düzenleme:
Nevşehir'de öldürülüp, tecavüz edildiği ortaya çıkan Japon turistlerin davasını izlemek amacıyla Adliyeye gelen Japon gazeteciler, zanlının yakınları tarafından darp edildi.

Japon gazetecilere adliye önünde dayak! - Türkiye Haberleri - Radikal

öldür, üstüne tecavüz et, üstüne gasp et, sonra ailen gelsin bunu haber yapanları darp etsin, ne iğrenç insanlarmış bunlar, söyleyecek başka kelime bulamıyorum

Bir de gazetecileri darp ettiler ha?

Darp edilen gazetecinin hazırladığı haberi de tahmin ediyorsunuzdur.
Japonya'da bu haberi okuduğunuzu düşünün... O ülke hakkında ne düşünürdünüz?
O ülkenin sınırından bile geçmek istemezdiniz değil mi?

Dünya barışı için gelinlikle otostop yapa yapa İsrail’e giden İtalyan kadın sanatçıya İzmit’te tecavüz ettiler, boğarak öldürdüler.

Amerikalı kadını İstanbul’un göbeğinde raylara yatırıp, kafasını taşla ezdi herif…

İzmirli garson, İrlandalı iki kadını bıçakla doğradı, kanlı elbiseleri çöpe, cesetleri ormana fırlattı.

Antalya’da tecavüz edilen 14 yaşındaki Norveçli kız, polise sığındı. Kemer’de Rus kadın turist, otel personelinin toplu tecavüzüne uğradı. Didim’de üç İngiliz kadına tecavüz edildi.

Marmaris’te Hollandalı turist kadın tecavüze uğradı. Manavgat’ta inşaat işçileri Alman kadın turiste tecavüz etti.

İsveçli kadın turiste İstanbul’da tecavüz ettiler.

Trabzon’da Sümela Manastırı’nı gezmeye giden Güney Koreli kadın turiste tecavüz edildi.

Ankara’da otelin güvenlik görevlisi, Avustralyalı çiftin odasına balkondan girdi, bıçakla tehdit ederek, erkek arkadaşının gözü önünde Avustralyalı kadına tecavüz etti.

Rus turist kız, yılbaşı gecesi Taksim’de, ahtapot gibi uzanan ellerden kurtulmak için otobüs durağının üstüne tırmanmıştı, televizyonlarda seyrettik, ayakkabısı çıkmıştı, yırtılmış eteğini çekiştiriyorlardı aşağıdan, külotunu cep telefonuna kaydediyorlardı.

Bisikletiyle seyahat eden Danimarkalı turist kadına, Yozgat’ta mola verdiği çeşme başında tecavüz edildi.

Yaya olarak gezdiği ülkelerdeki deneyimlerini kaleme alan Polonyalı gezi yazarı kadın, İstanbul Çatalca’da tecavüze uğradı.

Van’da kamp kuran İsviçreli turistler, saldırıya uğradı, erkek İsviçreliyi döve döve bağladılar, kadın İsviçreliye altı kişi tecavüz etti.

En son, Nevşehir’de iki Japon öğrenciyi bıçakla parçaladı manyak…

Kızlardan birinin delik deşik bedenine, öbürünün cesedine tecavüz etti.

*

Sapık her ülkede var ama… “Birleşmiş Milletler sapığı” sadece bu ülkede var!

*

Kadına şiddete göz yummanın…

Demokrasi ayaklarıyla “millet böyle istiyor” diye, hırtlığı, magandalığı, zontalığı baş tacı etmenin…

Kadının sırtına tekme atan palalıya, sırf “kendi tarafında” diye sahip çıkmanın…

Kızları saçından sürükleyen, hamilelere tekme atan polisleri “kahraman” ilan etmenin sonucudur bu.

*

Hukuk tanımazlığın sonucudur.

*

Güya, dünyaya “edep” dersi veriyorsun ama…

Memleketi öyle hale getirdin ki, kuytuda kıstırsalar Mısırlı rabia’ya bile tecavüz edecekler, haberin yok!

Son düzenleme:

ben bu adama tek kelimeyle hayranım ya
izlemişsindir belki ama Yılmaz Özdil,Uğur Dündar,Levent Kırca ,Müjdat Gezen, Nedim Şener hepsinin birlikte olduğu programları youtube den izlesene
cok keyifli oluyor

hepsini uzaklastırdıkları ekrandan işte böyle you tube dan izliyorum duayenleri

Son düzenleme:
Evet yazım tarzını ben de çok seviyorum.Artık bu düşüncelere sahip insanlar ancak Halk tv'de filan konuşma fırsatı bulabiliyorlar genelde.Sanki dediğin gibi bir program hatırlar gibiyim ama konuşmaları hayal meyal aklımda bir daha bakayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…