Japon Turistlere Saldırı: 1 Ölü

_NurteN_

...
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
7.001
3.629
448
34
Nevşehir'in Göreme beldesinde bıçaklı saldırıya uğrayan 2 Japon kadın turistten biri öldü, diğeri yaralandı.**

Zemi Vadisi'nde yürüyüş yapan Mai Kurkiharac ile Hoshie Teramatsu kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerin bıçaklı saldırısına uğradı.

Kurkiharac aldığı bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybederken, yaralanan Teramatsu bölgede yürüyüş yapan diğer turistler tarafından bulundu.

Turistlerin yetkilileri bilgilendirmesinin ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri, Teramatsu'yu olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Japon Turistlere Saldırı: 1 Ölü - onedio.com

Gün be gün insanlığımızı yitirişimizi görmek ne acı
Öldürdüğümüz her insanla birlikte insanlığımızı da gömüyoruz

artık insanların ölümüne sevinip bir de utanmadan bunu sosyal ağlarda paylaşıyoruz.midem bulanıyor artık!

Bu arada twitterda yediği spamları rabia işaretinden dolayı aldığını söylüyordu en son... :)

Beyin!

Turistlerin tecavüze uğradığı, öldürüldüğü bir ülke olarak adımız çıkarsa dünyada, şaşırmayacağım. Bu kaçıncı...

ama pardon turistler açık giyindikleri için tecavüzü hak ediyolardı dimi, unutmuşum

Son düzenleme:
sözlerim tükenmiş...

susup ülkem insanının o turistle ölen insanlığı için yas tutmayı tercih ediyorum..............

Zanlı yakalanmış .

Cinsel istismar ve uyuşturucudan sabıkası varmış ... Bisiklet turuna çıkan turistleri önce araba ile takip etmiş .

Bakalım bu sefer ne kadar ceza alıp içerde kalacak ?

Zanlı yakalanmış .

Cinsel istismar ve uyuşturucudan sabıkası varmış ... Bisiklet turuna çıkan turistleri önce araba ile takip etmiş .

Bakalım bu sefer ne kadar ceza alıp içerde kalacak ?

Ne kadar acı değil mi böyle şuursuz varlıklar yüzünden ülkemizin adı tecavüz ve turist cinayetleriyle anılır hale gelecek ve yine ne acı ki ne kadar süreyle ceza alacağını bilemiyoruz

Özellikle cinsel istismar gibi sebeplerle ceza alanları cezaevinde tutmak ne derece doğru bilmiyorum, rehabilite edilmeleri, psikolojik testlerden geçmeleri, iyileşme gösterirse salınması lazım, sakıncalı bulunursa rehabilite edilmeye devam edilmeli diye düşünüyorum, cinsel istismar : hmmm ilk suç karşılığı bakayım 5 yıl, atın bunu cezaevine, 5 yıl doldu hadi bakalım çık yine yaparsa atarız hapishaneye mantığı bana uymuyor

Cinsel istismarı kime ne şekilde yaptığıda önemli , ensest var , çocuk istismarı var ..Ha bu demek değil ki , yaşı müsait olanlara her türlü istismar yapılsın cezasız kalsınlar .

Bence ceza almalılar ve cezaları sırasında rehabilite edilmeliler . Ya o ya bu olmamalı yani , hem cezasını çekmeli aynı zamanda gereken tedavisini olmalı .

Mümkün mü dersen ?

Olmalı.

He bacı, bende cezaevinde olmaları ne kadar doğru derken bu tip suçluların hem toplumdan uzak tutulduğu hemde rehabilite edildikleri yerler yapılmalı baabında dediydim

He bacı, bende cezaevinde olmaları ne kadar doğru derken bu tip suçluların hem toplumdan uzak tutulduğu hemde rehabilite edildikleri yerler yapılmalı baabında dediydim

Açalım bir tane , iş yapar

Konu siyasi olmayınca 2 sayfada tükeniyor sözler şucusun, bucusun diye kavga edemediğimiz, parti yarıştıramadığımız bir konu olduğundan bölümün tozlu raflarına mahkum olacak

Halbuki olayda bir turistin öldürülmesi, diğerinin yaralanması ve malesef tecavüz var, ülkemizin kötü anılmasına sebep olacak bir yabancı cinayeti daha ve biz kadınları yakından ilgilendirmesi gereken cinsel saldırı, ilgilendirmesi gereken dedim ama ilgilendirmiyormuş demek ki

Sadece bu konu da değil, çocuk tecavüzlerine son verilmesi maksadıyla başlatılan imza kampanyasıyla ilgili açılan topikte ilgi görmemiş, siyasi konularsa sayfalarca dolup taşmış.
Birbirimizi iyi yemeler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…