Olimpiyat ile alakası var mıdır bilemem. Tabi varsa da şaşırmam.
Eki Görüntüle 798664
Bazıları için,ölen Arap ve müslüman değilse insandan sayılmıyorBir insan ölmüş, komikmiş gibi espri yapmış bir de.
Gün be gün insanlığımızı yitirişimizi görmek ne acı
Öldürdüğümüz her insanla birlikte insanlığımızı da gömüyoruz
Bu arada twitterda yediği spamları rabia işaretinden dolayı aldığını söylüyordu en son... :)
Beyin!
Turistlerin tecavüze uğradığı, öldürüldüğü bir ülke olarak adımız çıkarsa dünyada, şaşırmayacağım. Bu kaçıncı...
ama pardon turistler açık giyindikleri için tecavüzü hak ediyolardı dimi, unutmuşum
Zanlı yakalanmış .
Cinsel istismar ve uyuşturucudan sabıkası varmış ... Bisiklet turuna çıkan turistleri önce araba ile takip etmiş .
Bakalım bu sefer ne kadar ceza alıp içerde kalacak ?
Ne kadar acı değil miböyle şuursuz varlıklar yüzünden ülkemizin adı tecavüz ve turist cinayetleriyle anılır hale gelecek ve yine ne acı ki ne kadar süreyle ceza alacağını bilemiyoruz
Özellikle cinsel istismar gibi sebeplerle ceza alanları cezaevinde tutmak ne derece doğru bilmiyorum, rehabilite edilmeleri, psikolojik testlerden geçmeleri, iyileşme gösterirse salınması lazım, sakıncalı bulunursa rehabilite edilmeye devam edilmeli diye düşünüyorum, cinsel istismar : hmmm ilk suç karşılığı bakayım 5 yıl, atın bunu cezaevine, 5 yıl doldu hadi bakalım çık yine yaparsa atarız hapishaneye mantığı bana uymuyor
Cinsel istismarı kime ne şekilde yaptığıda önemli , ensest var , çocuk istismarı var ..Ha bu demek değil ki , yaşı müsait olanlara her türlü istismar yapılsın cezasız kalsınlar .
Bence ceza almalılar ve cezaları sırasında rehabilite edilmeliler . Ya o ya bu olmamalı yani , hem cezasını çekmeli aynı zamanda gereken tedavisini olmalı .
Mümkün mü dersen ?
Olmalı.
He bacı, bende cezaevinde olmaları ne kadar doğru derken bu tip suçluların hem toplumdan uzak tutulduğu hemde rehabilite edildikleri yerler yapılmalı baabında dediydim
Açalım bir tane , iş yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?