Japon styLe

ilk sayfadakı kombınede süper yapmaya calışçam lcw bı bakalım ..o gömleklerden he yerde var zatn de sorun memelerde cok sıstıler nasıl durur bılmıom bendeee:umursamaz:

yaa hastayım japonların tarzına
kendilerine has cok güzel tarzları var ayrıca takılarıda öyle
nette hep bakıyorum kıyafetlerine :D
o tarz kıyafetlerin kimisini burda bulmak zor

kesinlikle japonları moda sektörüne bomba gibi girdiler..Çok Çok beğeniyorum.Yakında bi partiye katılıcam bu resimdeki kombinasyonu yapıcam kendi çapımda (beyaz çorapsız sırnaşık şey) bakalım ortaya ne çıkıcak :asigim:
fashiononstreet24727021fm5.jpg

ben bu bluzun beyazını aldım gören herkes hasta oluyor canım
emini senin kombinasyonuna da bayılacak herkes

ben gg den japon stili bi kaban almıştım ama o kadar kalitesizdi ki iade etmek zorunda kaldım
aman diyoruum internetten sipariş verirken ii ce bi soruun bakıın sonra hayal kırıklığı yaşamayın kızlar

ben bayağı aldım gg den bunlardan ....tarzları,stilleri çok hoş ..
ama bazıları çok kalitesiz çıkıyor...
bazıları ise birebir ve hoş..daha çok satıcıya bağlı...
1 satıcı belleyin ondan alın sürekli ...

ben gg den japon stili bi kaban almıştım ama o kadar kalitesizdi ki iade etmek zorunda kaldım
aman diyoruum internetten sipariş verirken ii ce bi soruun bakıın sonra hayal kırıklığı yaşamayın kızlar

şimdi şöyle bir şey var ki söylemeden geçemeyeceğim zaten bir çizmenin buradaki fiyatı 200 lerden başlıyor yada bir kaban her ne ise, japon stili diye satılan şeylerde zaten çok daha uygun fiyatlara sahip olunmuş oluyor sonuçta bunlar ortadogudan geliyor bunu düşünüp de almak lazım . markalı bir ürüne verebiliyorsanız zaten bunların 2 -3 katı oralardan getirtmenin bi anlamı yok son zamanlarda özellikle çizmelerinin pek çoğunun çok benzerlerini mağazalarda 250-300 tl etiketlerle gördüm üstelik bilindik bir marka da değildi, sonuçta 60-70 e bi çizme bir kaban alıp da 300 tl lik kalite beklemek sadece komik

bende almıstım
arada güzel seyler yakalayabiliorsunuz
ama japon çin malı işte işçiliği falan kaliteli değil..

Son düzenleme:
merhaba kzlar ben gg den japon style elbise ve bluz almıştım ama okadar adi ve kötü ki iade etmek zorunda kaldım. dünde bir site buldum sadece japon style ayakkabı çizme ve çanta satıyor fiyatlar inanımaz ucuz fakat kargo biraz pahalı gibi modeller harika ama kalite konusunda birşey söyleyemeyeceğim arama motoruna "lovely shoes" yazın ilk site gezmeye doyamayacaksınız

Bayılıyorum bu stile harika tarz yaratmış japonlar

Ben de bunu alcam inş. Güvenilir birini kestireyim de gözüme:)

Son düzenleme:
Back
X