- Konu Sahibi OLACAKLARDANSORUMLUOLMAM
-
tatlım hangi sitede bu bluz? gerçekten çok hoşmuş...Bayılıyorum bu stile harika tarz yaratmış japonlar
Ben de bunu alcam inş. Güvenilir birini kestireyim de gözüme:)
bir ara çalıştığım bi yer bu kıyafetlerin satışını yapıyordu yani online internetten alabiliyordunuz. şu an artık yok. ama gerçekten bu kızlar küçükler yani kıyafetleri gördüğümde çok şaşırmıştım öyle biraz kalıplı birisi hayatta giyemez olumunekankayizsmile
tatlım hangi sitede bu bluz? gerçekten çok hoşmuş...
Cnm bu meshur gg sitesinden. İstedim bakalım nasıl bir şey gelcek.. japon sırt detaylı yazarsan çıkıyor
evet aybike gerçekten çok güzeller bende böğürtlen ve özloşun beğendiğini çok beğendim hemen kafamda kurdum uzun gömleklerden alsam üstünede böyle birşey bulabilirmiyim diye... :)
kıızlaaaaaar sakın bu kazagı almayın ben güvenilir bi siteden almıştım ama malesef göründüğü gibi degil bi kere tunik degil kalçamı bile kapatmadı o kadar kısa ki ve malı cok basit.yani anlayacagınız bu japon kızlar cok cok kısalar oyuzden yanılmayın derim.bundan öncede kürk almıştım o da japon style.onun da boyu kısacık hele kollarını görseniz cocuk kıyafeti gibi.
katiliyorum, bende almistim online bi yerden pembe tüllü kollari olan bi bluz. mali cok kalitesizdi ve sarardi...üstelik kisacik. ben 170 boyumla icinde kazik gibi kldim. aslinda normalim
ürünlerden bazıları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?