Japon styLe

bir ara çalıştığım bi yer bu kıyafetlerin satışını yapıyordu yani online internetten alabiliyordunuz. şu an artık yok. ama gerçekten bu kızlar küçükler yani kıyafetleri gördüğümde çok şaşırmıştım öyle biraz kalıplı birisi hayatta giyemez olumunekankayizsmile

Bayılıyorum bu stile harika tarz yaratmış japonlar

Ben de bunu alcam inş. Güvenilir birini kestireyim de gözüme:)
tatlım hangi sitede bu bluz? gerçekten çok hoşmuş...

bedenleri yokmukii.. beniö boyum 170 ve 54 kiloyum s yada m beden giyiyorum.. L bedenmi almak gerekir acaba?

sevgili arkadaşlar yurt dışında japonların ve asyalıların baya fazla olduğu bi yerde yaşıyorum; japanese style gerçekten çok hoş bende çok beğeniyorum hele de onların üzerinde görünce..okulda herkes çekik nerdeyse ve de çok şıklar lakin şöle bi durum varki bu arkadaşları bi görseniz çubuk kraker kadarlar nerdeyse ve de öle çok kısa falan değiller bence tam bizim boy ortalamammızdalar..ama çok accccaayiippp narinler.bende onların üzerinde beğeniyorum mağzaya gidip hemen kabine gidiyorum ama yok onlarda durduğu gibi durmuyo.demek istedğm birazcık; azıcık bile olsa yuvarlak hatlarınız varsa bu kıyafetler gitmiyo hatta felaket bile durabiliyo..yani fotoları ii inceleyip sipariş edin derim ben..

Kızlar Modanınmerkezi.com'da japon style ürünleri satılıyor.üstelik şu an modamol fırsat sitesinde kampanya var.modanınmerkezi'nde kullanmak üzere 50 TL lik alışveriş çeki 25TL.50 TL lik ürünü 25 TL ye satın alabiliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…