Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Jane Iredale Pudra

kızlar bende pudrasını aldım.latte tonu.
şimdilik memnum .fırçası 93 liraydı kıyamadım
so bronze 2 no bronzing powder aldım renk harika.

fırçasına gerek yok bence süngeri gayet yeterli..
zira ben çoğu zaman sünger bile kullanmıyorum işaret
parmağım ile hafifce yayıyorum yanaklarıma..
çok az dokundursanız bile kalıyor zaten orda..
asırı sürmekten kaçınıyorum..
şuan için dört ay oldu nerdeyse alalı hergün az da olsa dokunduruyorum
yüzüme..çok ipeksi doğal duruyor hoşuma da gidiyor..
şuana kadar kimse pudra mı var yüzünde demedi..
günlük sürdüğüm halde..
hiç sürmesdim biyere giderken sadeece düşünün..
ilk katı bile bitmedi daha hala dolu duruyor..
az miktarı kafi oluyor çünkü..sanırım bu pudra bana bir seneden fazla
yeticek..
tavsiye ederim herkeze..yan etkisini hiç görmedim..
ara ara çıkan adet sivilcelerime bile sürüyorum kurutuyor onları..
sürmem bir dak sadece öyle uğraş derdi falan yok..
benim gibi fondötenden nefret ediyorsanız bu pudra süpper..

cnm çok hoş güzel anlatmışsın kulağa hoş geliyo da bi ark daha yazmış fotonu koyablrmsn diye bncede bir fotonu koyarsan yüzünün ufak bi kısmı mesela yanak gibi pudralı ve pudrasız halini koyarsan daha iyi anlaşılır diye düşünüyorum..sonuçta cilt tiplerimiz farklı herkes kendine göre değerlendirir..

Canım arkadaşımda da var benim kapatıcılığı hiç ii değil.Sürmüş müsün sürmemiş misin hiç belli olmuyor.
Doğal seviyorsan başka tabi ama doğal halin iyiyse bence pudra sürmeye bile gerek yok.

Jane ile ilgili görüşlerim tamamen değişti.Bugün eczanede kadın kendi fırçasıyla denedi.Hem çok güzel renk verdi hem de kapattı gibi.Gerçi benim cildimde pek bir sorun yok ama gözeneklerim çok açık neyse ben biraz daha araştıracağım bu markayı :))

pudrası çok güzel ama deil 8 ay 3 ay bile gitmiyo tek kötü yanı bu.. ben allıklarını ,concealerını,mysticolu ve fondotenini de kullanıyorum ve hepsinden de çok memnunum çok hafif oldukları için cildimin nefes aldığını hissediyorum

Pudra alacagim renge karat veremedim. Kullananlardan fikir almak istiyorum

kesinlikle bende tavsiye ediyorum fondöteninide aldım alejen bi cildim olmasına ragmen harika toparlıyo yapış yapış diil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…