Pudra, Fondöten, Kapatıcılar Jane Iredale Pudra

kızlar bende pudrasını aldım.latte tonu.
şimdilik memnum .fırçası 93 liraydı kıyamadım:KK43:
so bronze 2 no bronzing powder aldım renk harika.

fırçasına gerek yok bence süngeri gayet yeterli..
zira ben çoğu zaman sünger bile kullanmıyorum işaret
parmağım ile hafifce yayıyorum yanaklarıma..
çok az dokundursanız bile kalıyor zaten orda..
asırı sürmekten kaçınıyorum..
şuan için dört ay oldu nerdeyse alalı hergün az da olsa dokunduruyorum
yüzüme..çok ipeksi doğal duruyor hoşuma da gidiyor..
şuana kadar kimse pudra mı var yüzünde demedi..
günlük sürdüğüm halde..
hiç sürmesdim biyere giderken sadeece düşünün..
ilk katı bile bitmedi daha hala dolu duruyor..
az miktarı kafi oluyor çünkü..sanırım bu pudra bana bir seneden fazla
yeticek..:KK34:
tavsiye ederim herkeze..yan etkisini hiç görmedim..
ara ara çıkan adet sivilcelerime bile sürüyorum kurutuyor onları..
sürmem bir dak sadece öyle uğraş derdi falan yok..
benim gibi fondötenden nefret ediyorsanız bu pudra süpper..

cnm çok hoş güzel anlatmışsın kulağa hoş geliyo da bi ark daha yazmış fotonu koyablrmsn diye bncede bir fotonu koyarsan yüzünün ufak bi kısmı mesela yanak gibi pudralı ve pudrasız halini koyarsan daha iyi anlaşılır diye düşünüyorum..sonuçta cilt tiplerimiz farklı herkes kendine göre değerlendirir..

Canım arkadaşımda da var benim kapatıcılığı hiç ii değil.Sürmüş müsün sürmemiş misin hiç belli olmuyor.
Doğal seviyorsan başka tabi ama doğal halin iyiyse bence pudra sürmeye bile gerek yok.

Jane ile ilgili görüşlerim tamamen değişti.Bugün eczanede kadın kendi fırçasıyla denedi.Hem çok güzel renk verdi hem de kapattı gibi.Gerçi benim cildimde pek bir sorun yok ama gözeneklerim çok açık neyse ben biraz daha araştıracağım bu markayı :))

pudrası çok güzel ama deil 8 ay 3 ay bile gitmiyo tek kötü yanı bu.. ben allıklarını ,concealerını,mysticolu ve fondotenini de kullanıyorum ve hepsinden de çok memnunum çok hafif oldukları için cildimin nefes aldığını hissediyorum

pudrası çok güzel ama deil 8 ay 3 ay bile gitmiyo tek kötü yanı bu.. ben allıklarını ,concealerını,mysticolu ve fondotenini de kullanıyorum ve hepsinden de çok memnunum çok hafif oldukları için cildimin nefes aldığını hissediyorum

Pudra alacagim renge karat veremedim. Kullananlardan fikir almak istiyorum

arkadslar yıllardır sivilce yapmayan yağlı cildime iyi gelebilecek ayrıca çok da belli olmayacak doğal bir pudr arayısındayım...malesef fondöten kullanamıyorum bu sebeple hergittiğim yerde doğal pudra arayısım oldu..bana sunulan birçok pudra markasını denedim fakat hepsi yan etki yaptı yada tam kapatamadı..
geçen gün birkez de kozmatik dükkanlarına değil de eczaneye sorayım dedim..

dermakozmatik ürünleri satan biryerdi..bana Jane Iradele pudrayı önerdiler..
birçok cilt uzmanı ve dermatologun önerdiği bir marka ..ayrıca kapatıcılığı mükemmel doğal mineral katkılı,yağsız ve parfümsüz herhangi kimyasal boya ve koruyucu içermeyen
vitamin ve antioksidanlarla desteklenmiş bir ürün..ayrıca içerdiği güneş kremi koruması ile de nerdeyse güneş kremine yaz kış gerek duydurmuyormuş..kaydirigubbakcemile2
başlangıcta tereddüt ettim fakat yüzümün bir yarısında denediler süper durdu sadece bir pudranın bukadar güzel durabileceğini tahmin etmezdim..
ücretine gelince 110 TL tuttu fakat şunu söyleyebilirim..bir yılda pudraya verdiğim toplam parayı birkerede verdim ama değdi..çünkü çok az sürseniz bile yetiyor..eczacıda yıllardır kullanıyormuş ve hergün bol miktarda kullandığı halde 8 ayda ancak bitiyormuş ki benim cildim daha genc ve hergün kullanmıyorum..dışarı çıkarken sadece..:1closedeyes:

inanırmısınız on gün kadardır kullanıyorum ve tek kelimeyle muhtesem hep mankenlerin veya sanatçıların nasıl pürüzsüz cildi olduğunu merak ederdim..
şu sekilde azıcık üstten bile dokunduruyorum drekt nüfuz ediyor ve gün boyu kalıyor bidaha üstünden hiç geçmiyorum su bazlı akmıyor dışarıda erimiyor..
herkese tavsiye ederim arkadslar..:asigim:

kesinlikle bende tavsiye ediyorum fondöteninide aldım alejen bi cildim olmasına ragmen harika toparlıyo yapış yapış diil.

X