Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
arkadslar yıllardır sivilce yapmayan yağlı cildime iyi gelebilecek ayrıca çok da belli olmayacak doğal bir pudr arayısındayım...malesef fondöten kullanamıyorum bu sebeple hergittiğim yerde doğal pudra arayısım oldu..bana sunulan birçok pudra markasını denedim fakat hepsi yan etki yaptı yada tam kapatamadı.. geçen gün birkez de kozmatik dükkanlarına değil de eczaneye sorayım dedim..
dermakozmatik ürünleri satan biryerdi..bana Jane Iradele pudrayı önerdiler.. birçok cilt uzmanı ve dermatologun önerdiği bir marka ..ayrıca kapatıcılığı mükemmel doğal mineral katkılı,yağsız ve parfümsüz herhangi kimyasal boya ve koruyucu içermeyen vitamin ve antioksidanlarla desteklenmiş bir ürün..ayrıca içerdiği güneş kremi koruması ile de nerdeyse güneş kremine yaz kış gerek duydurmuyormuş..kaydirigubbakcemile2 başlangıcta tereddüt ettim fakat yüzümün bir yarısında denediler süper durdu sadece bir pudranın bukadar güzel durabileceğini tahmin etmezdim.. ücretine gelince 110 TL tuttu fakat şunu söyleyebilirim..bir yılda pudraya verdiğim toplam parayı birkerede verdim ama değdi..çünkü çok az sürseniz bile yetiyor..eczacıda yıllardır kullanıyormuş ve hergün bol miktarda kullandığı halde 8 ayda ancak bitiyormuş ki benim cildim daha genc ve hergün kullanmıyorum..dışarı çıkarken sadece..:1closedeyes:
inanırmısınız on gün kadardır kullanıyorum ve tek kelimeyle muhtesem hep mankenlerin veya sanatçıların nasıl pürüzsüz cildi olduğunu merak ederdim.. şu sekilde azıcık üstten bile dokunduruyorum drekt nüfuz ediyor ve gün boyu kalıyor bidaha üstünden hiç geçmiyorum su bazlı akmıyor dışarıda erimiyor.. herkese tavsiye ederim arkadslar..:asigim:
pahalı deilmi cnm yaa..eger hergun kulanıpta 8 ay gidiyorsa ozman iyi tabi:) bide vucudunda biyere uygulayıp öncesi ve sonrası yapsan daha anlaşılır olur böle yazıyla nekdr iyi oldugu anlaşılmıyor:)bide okdr para vercez boşa gitmesin:)
ayrıca şunu söyleyeyim cenemde burnumda ve alnımda ara ara çıkan sivilceler vardı..bu hafta regl haftam olmasına rağmen pudrayı kullandığımdan beri sivilce hiç yok..yüzüm olduğu gibi pürüssüz.. yatarken bile bazen hafif üstünden sürüp yatıyorum sabah yumusacık uyanıyorum.. dermatologların cilt kanseri hastalarına da önerdiği bir marka.. anlayacağınız hem merhem hem pudra..
ve şunu da paylaşayım arkadaslar..bu haftasonu sevgilimle beraberdik..bana ne söyledi biliyormusunuz.. bugün hiç pudra sürmemişsinn:asigim: normalde sürdüğümde dışarıda uzun süre güneşte kaldığımzda hemen belli olur akardı..sinir olurdum..makyajın akmış deyip muziplik yapardı:icecream: şimdiyse yüzümde hiçbirşey yok sanıyor..yani okadar doğal okadar makyaj yok gibi duruyor.. cilt renginize uygun tonda alırsanız emin olun hiç belli olmaz..ayrıca yağlı cildi çok güzel matlaştırıp aynı zamanda güzel bir orta parlaklık veriyor.. deneyenler bilir..onlardan ve dermatologlardn bu konuda bilgi alabirisiniz..:lepi:
pahalı deilmi cnm yaa..eger hergun kulanıpta 8 ay gidiyorsa ozman iyi tabi:) bide vucudunda biyere uygulayıp öncesi ve sonrası yapsan daha anlaşılır olur böle yazıyla nekdr iyi oldugu anlaşılmıyor:)bide okdr para vercez boşa gitmesin:)
evet pahalı :bbo: bende bu konuda çok tereddüt ettim..fakat bizzat orda denettim..sizde eczanede önce denetip yüzünüze öyle alın..internetten de bir arastırma yapın gercekten kaliteli bir marka olduğunu görürsünüz..
dediğim gibi hemen hemen bütün pudra markalarını kullandım ve benim gibi fondötene karsı biriyseniz tam sizlik..eczacı bayanın bana söylediği hergün bol miktarda kullanmıyorsanız size bir yıldan fazla da gider..çünkü durduğu yerde uzun süre kalsa da bozulmayan bir marka.. inşaallah sizlerde de aynı etki olur..ben memnun kaldığım için heyecanla paylaşayım istedima.s.
evet pahalı :bbo: bende bu konuda çok tereddüt ettim..fakat bizzat orda denettim..sizde eczanede önce denetip yüzünüze öyle alın..internetten de bir arastırma yapın gercekten kaliteli bir marka olduğunu görürsünüz..
dediğim gibi hemen hemen bütün pudra markalarını kullandım ve benim gibi fondötene karsı biriyseniz tam sizlik..eczacı bayanın bana söylediği hergün bol miktarda kullanmıyorsanız size bir yıldan fazla da gider..çünkü durduğu yerde uzun süre kalsa da bozulmayan bir marka.. inşaallah sizlerde de aynı etki olur..ben memnun kaldığım için heyecanla paylaşayım istedima.s.
cnm cilt yapımız aynıı:)bende fondoten sevmiyorum sanki yüzüm hava almıyor ve çok agır hisediyorum kendimi kirli gibi:)fondoten kulanıyorummm max ve maybllen çok memnun olmasamda idare ediyorum:)bide ben hergün kulanmıyorummm düğünde önemli günde falannn haftada 2 kes çok bile :)bana 2 sene yeter heralde alsam:)şimdi not alıyorummm eczanelere sorayımmm bakalım bulabilcekmiyim:)
evet canım sor..umarım bulursun çünkü her eczanede de bulunmuyormuş.. ben istanbul maltepe de oturuyorum..burda dermakozmatik ürünleri de saten bir eczane.. çok problem bir cildim olmasa da hassas ve sivilce oluşumuna çok açık..ayrıca ayğlı olması parlamasına sebep oluyordu..fondöten hem uğrastırıyor hem doğaldurmuyor hem de akıyor..yani bir dert.. bu ürünü açıkcası hiç duymamıstım hiç görmemiştim de taammen orda tanıdım ve aldım..internetten de sonrasında arastırdım ve çok övgüler duydum.. heryerde satılamıyor olmasının sebebi biraz fiyatı sanırım.. ama ara ara kulllanan biri için çok ideal..hem cildiniz yumusacık ve doğal duruyor hem de hiç döküntü sivilce oluşturmuyor.. umarım memnun kalırsınız sizde..
nasıl gözenekler?canım benim gözeneklerim yok ama..çok güzel bir ürün denemek gerekir.. internette görsellere bakmıstım hemen hemen tüm yara bere izlerini bile kapatıyor.. çok problemli ise fondötenleri ile kapatıyorlar..ama yine de hiç yokmuş gibi duruyor..fisfisfis
Ufak delikler yanak kısmında elmacık kemiklerinin olduğu yerde çok yok ama ben estee lauder fondoten kullanıyorm şuan önceden sivilce problemm vardı ama şimdi hiç çıkmıyor ama gözenklerden kurtulamadm ya,,sağol canım ben de araştırıyım a.s.
fırca almadım ben..ama eczanede kadın fırcayla sürmüştü yüzüme..o da güzel durdu..fakat fırcayla kısa sürede tükenir o pudra çünkü çok dağıtıyor.. ben bizzat içinden çıkan süngerini kullanıyorum..çok güsel ince gözenekli bir sünger.. evet aynı markanın diğer tüm kozmatik ürünleri vardı..ama pek onlarla ilgilenmedim.. şu an için hala çok memnunum..bugün dışarı çıktım çok sıcaktı ve saatlerde durmama rağmen olduğu gibi durdu yüzümde.. a.s.
selam dün bende eczaneye gitmiştim.Jane Iredale pudrayı ben de denediler sonuç harika.hic yüzümde maskeyi andırır ve pudra kötü durur diye hiç kullanmamıştım.aldım çok güzel denemenizi tavsiye ederim.fıçasını almadım içindeki süngeri kullanıcam.
canım bu fondöten sanırım benimki pudra..boshayallersmile fondöteninden de menun kalanları çok duydum ama ben hala pudrada ısrar ediyorum.. hem yüzünüz rahatlıyor çok boğulmuyor hem de süper bir kapatıcılığı var.. pudrasının her tonu vardı acıkcası ben en acık olanı aldım tenim için ve şuan sürdüğümde henüz pudramı var yüzünde diyen bir kişiye bile raslamadım.. haftalardır kullanıyorum herhangi bir yan etkisi de olmadı..opuyorumnanaktan
selam dün bende eczaneye gitmiştim.Jane Iredale pudrayı ben de denediler sonuç harika.hic yüzümde maskeyi andırır ve pudra kötü durur diye hiç kullanmamıştım.aldım çok güzel denemenizi tavsiye ederim.fıçasını almadım içindeki süngeri kullanıcam.
evet canım bende fırcasını almadım ayrıca çok fazla tüketir fırca içindeki süngeri yetiyor.. kimse almak zorunda değil ama gidin eczanede bir denetin bence test uygulayıp veriyorlar zaten..bilmiyorumkismile bende denedikten sonra karar verdim..bayanssulusmile sağlık acısından da tatmin etmesi cilde dost ürün olması yetiyor zaten.. sonunda cildim eskir mi kırışır mı döküntü olur mu diye uzak kaldığım makyaja biras yönelebildim..boshayallersmile
canım bilmiyorum ama dermakozmatik satan bir eczane bulursan vardır muhtemelen.. evet her eczanede olmayabilir.. umarım bulabilirsin..olumunekankayizsmile