Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
salonuma ben kalın venge rengi ahşap jaluzi kullandım yeni nesil ev stilllerinde oldukça yakıştırıyorum bunları çünkü genelde yeni döşenen evlerin çoğunda tv ünitesi ve köşeli koltuklar haim modern bir görüntüye çok yakıştığını düşünüyorum katlamalı perdeyide seviyorum ama 6 sene kullandım bir önceki salonumda şimdi açıkçası jaluzilerimden çoooook memnunum tozunu al bitti =)
bekarlığımda bu prdelerden kullanıyorduk
hiç kullanışlı ve şık değil bence:1no2:ayrıyeten temizlemeside çok zor
şimdi babamlar evin bütün perdelerini değiştiler
kızlar mutfağa jaluzi düşünüyorum ama perdeci dedi sen bunun temizliğiyle uğraşamazsın zor olur dedi. kullanan arkadaşlar tavsiye ediyomusunuz mutfak için. çok kararsız kaldım:sm_confused:
bende mutfakta kullanıyorum cok memnunun, sadece ocağına cok yakın olamamsı lazım, yağ sıcramamsı için, toz alırken kapatıp onuda sılıyorum ıkı tarafından yerınden sokmeden çok kolay temızlenıyor, ama tabi 2 ay 3 ay silmezsen temizlemesi zor olur..
et canım et, yatak başlığım pencere önünde, camda da kırık beyaz bi jaluzi var Akşam güneşi çizgi çizgi odaya vuruyor Gündüz araladığında bi o kadar da aydınlık Tül perdelerde neymiş