• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jaluziler

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.093
30.889
1.123
61
Konya
resim1.jpg

50mm_ahsap_jaluzi_perde.jpg

71_jaluzi%20perde.jpg

jaluzi.jpg

perde.jpg

jaluzi-perde-buyuk-4.jpg

jaluzi%20perde%20663355.jpg

ahsap-jaluzi-perde6.jpg

salonuma ben kalın venge rengi ahşap jaluzi kullandım yeni nesil ev stilllerinde oldukça yakıştırıyorum bunları çünkü genelde yeni döşenen evlerin çoğunda tv ünitesi ve köşeli koltuklar haim modern bir görüntüye çok yakıştığını düşünüyorum katlamalı perdeyide seviyorum ama 6 sene kullandım bir önceki salonumda şimdi açıkçası jaluzilerimden çoooook memnunum tozunu al bitti =)

bende mutfağımda kullanıyorum çok modern ve rahat tavsiye ederim....

ben hiç sevmiyorum ya bunları sanki kasvet veriyor gibi geliyo...niye bilmem....?

bekarlığımda bu prdelerden kullanıyorduk
hiç kullanışlı ve şık değil bence:1no2:ayrıyeten temizlemeside çok zor
şimdi babamlar evin bütün perdelerini değiştiler

kızlar mutfağa jaluzi düşünüyorum ama perdeci dedi sen bunun temizliğiyle uğraşamazsın zor olur dedi. kullanan arkadaşlar tavsiye ediyomusunuz mutfak için. çok kararsız kaldım:sm_confused:

bende kullanıyorum mutfakda perde gibi makinaya at yıkansın olmuyo tozanınca silemiyosun yıkamak zorundasın yıkarken egiliyo bence stor perde daha iyi

bende mutfakta kullanıyorum cok memnunun, sadece ocağına cok yakın olamamsı lazım, yağ sıcramamsı için, toz alırken kapatıp onuda sılıyorum ıkı tarafından yerınden sokmeden çok kolay temızlenıyor, ama tabi 2 ay 3 ay silmezsen temizlemesi zor olur..

bizde evimizde jaluzi kullandık tüm pencerelere çok hoş ve kullanışlı tavsiye ederim en kısa zamanda ev fooğrflarını yükleycm

bende beyaz lake ahşap jaluzi düşünüyorum.ama cesaret edemiyorum.

et canım et, yatak başlığım pencere önünde, camda da kırık beyaz bi jaluzi var Akşam güneşi çizgi çizgi odaya vuruyor Gündüz araladığında bi o kadar da aydınlık Tül perdelerde neymiş :64:

Back
X