Jalenin yeni gelin evine buyrun...

ay inanmıyorum bu koltuk takımı bellona lux domino degilmi ya ? canım:)
hayırlı ugurlu olsun bu arada...

çok güzelmiş canım eviniz ....opuyorumnanaktan
güzel dizayne yapmışsın zemuszemus

merhabalar jale eşyaların çok güzel bayıldım. evin diyarbakırda hangi semtte bende diyarbakırda yaşıyorum ve güzel bir eve çıkmak istiyorum. ben ofiste oturuyorum. benimkide gerçi güzeldir yapılı falan ama ofisin havasını biliyosundur belki, kömürden dolayı bayağı kirlidir. evini görünce yeni evler olduğunu anladım kesin ofisin dışındadır diye düşünüyorum ama hangileri çıkaramadım. kirasınıda merak ettim yardımcı olursan sevinirim.hangi site yada hangi bloklar sölesen de yeterli teşekkür ederim. allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.

eviniz çok güzel çok zevkli döşenmiş gerçekten.Allah güle güle iyi günlerde oturmanızı nasip etsin inşallah :nazar:

oyyy süper yaa..
inan herkese güzel falan diye yorum yazıyoruz ama seninki daha bi şık, KK bayanları duymasın:))
salon perdelerine bayıldımmmmm..

Evin çok hoşmuş.Eşyaların seçimi,dizaynı çok güzel cidden.Medeni durumunu da artık evli yaparsın:))
Unutmuşsun galibaopuyorumnanaktan

hakkaten unutmuşum dur değiştireyi hemen a.s.
tsk arkadaslar daha güzelleri sizlerin olur bizde bakarız inş.

FISTIK SANA ÖZEL MESAJ ATTIM CEVAPLAR ORDA a.s.

eviniz ve eşyalarınız çok güzel . iyi günlerde oturun. benim birşey gözüme çarptı bütün odalar parke döşenmiş genelde ahşaptan laminant falan olurya . soğuk olmuyormu yerler yoksa yerden ısıtma falanmı eviniz.

Çok güzel ve zevkli döşenmiş..Perdeleriniz çok şık..markası nedir,ışıltılı olması süper..pullumu acaba,merak ettim ..ne diye geçiyor..bende salon perdesi yaptırıcam fikir olsun:))

evinizi çoooook beğendim bende yeni evlenecem ve tam hayalimdeki gibi:)Allah ağız tadıyla oturtsun.bi sorum olacak yalnız,halılarınız hangi marka özelliklede mutfak?kayseride pek rastlamadım o tonlarda desende

tsk ederim arkadaslar
salon perdelerim taç pullu
mutfak halım apex marka
tüm ev benim zevkim zemuszemus
daha güzelleri sizlerin olsun a.s.

Back
X