• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jakuzide seks yaparken öldüler

amann onlara ne, onlar öldü gitti, gerisini geride kalanlar düşünsün :KK70:

kadın psikolojisi işte:KK48: bi yerde duymuştum kadınlar intihar ederken bile arkasında pislik bırakmamayı düşünürmüş, küvette falan, temiz yöntemlerle, erkekler tabii ki böyle detayları düşünmüyor:KK53:

Immmm şey , şimdi obez biri olduğunu yazdıkları için söyleme gereği hissettim..
Acaba diyorum ki , ilişkiye gircekleri mekanı kasıtlı olarak mı seçtiler ? -Suyun içinde, normalinden daha fazla enerji harcayabileceklerinden ötürü, belki spor niyetinede şeetmiş olabülme ihtimalleri vardır, kilo vermek amaçlı..

Çok mu iyi niyetli girdim konuya Chess Chess :110:

Acaba diyorum ki , ilişkiye gircekleri mekanı kasıtlı olarak mı seçtiler ? -Suyun içinde, normalinden daha fazla enerji harcayabileceklerinden ötürü, belki spor niyetinede şeetmiş olabülme ihtimalleri vardır, kilo vermek amaçlı..

ya canım bilmiyorum fizik dersim lisede de kötüydü:KK48:
benim çıkardığım ders obez biriyle seks yapma, ben de çok mu acımasızım bilemedim:KK53:

Yok canım öyle daha zevkli oluyo sadece :D :D

Suyun kaldırma kuvveti var bi kere Charles amca ne kadar obez olursa olsun iti verirdi üstünden karısı .

Elektirik kaçağından kaynaklanan bir ölümün , yaşlı çiftin seks fantazisine dönüştürülerek kapatılan dosyası :KK12:

Ben de elektrik kaçağından öldüklerini düşünenlerdenim.

bence olabilir, adam çok şişmansa, bi de ölü ağırlığı denen bişey var yani, çıkamamış olabilir

Back