Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı acaba. 29 eylülde düğünüm olucak ve hikaye tarzı foto çekimi yapılsın istiyorum. yardımcı olursanız sevinirim
bende izmitteyim canım uzun zamandır bende fotografçı arıyorum bu arada düğün tarihimizde aynı tesadüfe bak :) ikimiz aynı fotografçıyı tutamayız yani :) nerde olacak düğünün merak ettim benim fuar içinde
bende izmitteyim arkadaşlar haziranda benim düğünümde inşallah ben starla görüştüm gerçi fiyat vermediler tesadüfen öğrendim hikaye üzerine çekim yaptıklarını orasıyla görüşün isterseniz başka alternatifler olursa benide bilgilendirin ama :)
aa aynı günmü tesadüfe bak nerde olucak canım seninki. valla ben internette araştırıyourm ama çok pahalı yaaa
aa aynı günmü tesadüfe bak nerde olucak canım seninki. valla ben internette araştırıyourm ama çok pahalı yaaa
yıldızda olucak canım benim düğünüm bende internetten araştırıyorum bi fotografçı var dinçer özdemir aradım görüştüm iyide fiyat verdi ama yüzyüze görüşücem bi içime sinmesi lazım fotograflarında bakalım sonucu bildiririm sana daha bir sürü fotografçıylada görüştüm aslında ama bana hem orta seviyede uygun fiyat olarak hemde iyi çeken biri lazımm
starın çekimleri nasıldır bilmiyorum canım nişan çekimlerini ben necatta yaptım çok güzeldi düğün için yine orayla bi görüşücem. gerçi tuttuğumuz düğün salonuda açık mekan çekimi yapıyomus ama ayrıntı bilmiyorum henüz haberleşelim burdan
tuzla'da oturuyorum arkadaşlar. ilgilenen olursa izmit'e gelebilir sizlere yardımcı olabilirim.
özel mesaj yoluyla bana ulaşabilirsiniz.
inceleyince burdan paylaşabilirmisin ayrıca fiyatı ne kadar acaba
ayyy ozaman necatlada görüşmek gerek onun fiyatları uygunmu acaba evet bişi öğrenince hemen paylaşıcam
ben ilgileniyorum gebzedeyim fotğrafçımısınız
ben nişan fotolarını 250 tl ye yaptırdım 14 adet fotoğraf 2 şer adet ailelere ve 1 adet küçük albüm aldım bunun yanında bide büyük çerçeve açık hava çekimide yaptılar. ama orda çalışan arkadaşım var benim sanıırm o uyguna getirdi biraz. düğün içinde oraya sorucam tabiki. internettn birini bulmadan önce güvendiğim kişilerle çektirmek isterim aslında. önümzdeki haftalarda gidip düğün için sorucam sizlerede haber veririm
yahuu ne kadar zormuş meğer fotoğrafçı ayarlamak ben hala bulamadım birini aslında aklımda birisi var ama 2. alternatifide istiyorum izmit çokmu sınırlı acaba bu konuda
Bu konu sanırım bizimde ilgi alanımıza girmekte.
Eşim ile birlikte bi ajansımız var çalışma alanımız genel olarak düğün belgeseli çalışmaları. Bu konuda çok fazla altetnatif olması genelde insanların aklını kurcalamakta. Doğal olarak evlilik hazırlığındaki çiftlerimiz hem bütçe olarak hemde bu özel günlerinin en iyi şekilde fotoğraflanması konusunda denge oluşturmaya çalışmaktadırlar. Bizde bu konuda elimizden gelen özveriyi sağlamaya çalışıyoruz. Tabi öncelikle önemli olan size sunulan hizmetin detaylarıdır ve bu detayların fiyatı konusunda doğru oratısı çok önemli.
İlgilenmeniz dahilinde web sitemizi ziyaret etmenizi tavsiye ederim. yeni nesil fotoğraf ajansı olarak ister web de isterseniz facebook da aratabilirsiniz
canım biraz sınırlı şu anda aklında kim var
doğa fotoğrafçılık var istanbuldan geliyor izmittekiler çok uçmuşlar ya 2500 tl istediler benden şoka girdim izmit burası farkındamısınız dedim bu ne ya böyle