• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları izmitte düş bahcesi kres ve anaokulu hakkında bilgi sahipleri yardım.

sudioz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
445
24
68
Kocaeli
düş bahçesine çocuklarını gönderip memnun kalan arkadaşlar bana da bilgi verirmisiniz? memnun musunuz?
okul işi ne kadar zormuş, günlerdir araştırıyorum. artık kabusum oldu. neresi en iyi nasıl yaparız. lütfen beni bilgilendirir. artık şu kararsızlıktan kurtulmak istiyorum. çocuğum için en iyisi olsun istiyorum.

düş bahçesine çocuklarını gönderip memnun kalan arkadaşlar bana da bilgi verirmisiniz? memnun musunuz?
okul işi ne kadar zormuş, günlerdir araştırıyorum. artık kabusum oldu. neresi en iyi nasıl yaparız. lütfen beni bilgilendirir. artık şu kararsızlıktan kurtulmak istiyorum. çocuğum için en iyisi olsun istiyorum.
Kac yasinda

burdakı okul hakkında bilgi istyorum bilenler varsa. çok iyi olduğunu duydum ama halıhazırda gönderen annelerin bilgisini almak istedim. teşekkürler size de .
Canim her okul disardan muhteaemdir.ben bi anaokulu ogretmeniyim.hersey gozboyama veli gelince herkes canim olur.yalan hepsi bu okulu bilmiuorum genel konusuyorum. Herkes yalanci sahtekar ikiyuzlu o yuzden iki kere dusun

Back