• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Izmitte doktor

aysenur2007

Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2013
26
1
6
Kocaeli
Kızlarr kocaeli izmitte oturuyorum doktor konusunda kararsızım bebek düşünüyoruz bu yüzden gitmek istiyorum aslında bi sefer gittim Funda Doğana gitmiştim folik asit vermişti muayne etmişti bu ay hamile kalırsın demişti ama 5 ay gecti hala bişey yok cokta ilgili değildi memnun kalmadım. Tekrar folik asit almam gerekiyormu bunuda merak ediyorum bi kutu kullandım ama bitti sizce kullanmalımıyım.sizin bi doktor öneriniz varmıdır yardımcı olursanız çok sevinirim öpüyorumm hepinizi :)

Kızlarr kocaeli izmitte oturuyorum doktor konusunda kararsızım bebek düşünüyoruz bu yüzden gitmek istiyorum aslında bi sefer gittim Funda Doğana gitmiştim folik asit vermişti muayne etmişti bu ay hamile kalırsın demişti ama 5 ay gecti hala bişey yok cokta ilgili değildi memnun kalmadım. Tekrar folik asit almam gerekiyormu bunuda merak ediyorum bi kutu kullandım ama bitti sizce kullanmalımıyım.sizin bi doktor öneriniz varmıdır yardımcı olursanız çok sevinirim öpüyorumm hepinizi :)

canım ben hamileyim izmitte oturuyorum erkan beye gidiyorum konakta iyi bir doktor bende bebek düşünmeye başladığımda doktora ggitmiştim folik asit kullanmaya başla demişti doktorum sonra korunmayı bırakalı 3 ay olmuştu ama hamile kalamamıştım doktorum ne zamana kadar içeceksin şimdi bırak dedi bana ve 6. ayımda hamile kaldım tekrar başladım şimdi içmeye devam ediyorum 3.ayıma kadar içicem en kısa zamanda hamile kalman dileğiyle arkadaşım

Back