D destinyyy Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2013 245 0 34 10 Kasım 2013 Konu Sahibi destinyyy #1 selam arkadaslar.... baktim ki hic izmit konusu acilmamis.... izmitli olan yok mu kizlar...????
B burcuvrdr Üye Kayıtlı Üye 21 Aralık 2012 9 1 16 Aralık 2013 Konu Sahibi destinyyy #2 destinyyy .!.: selam arkadaslar.... baktim ki hic izmit konusu acilmamis.... izmitli olan yok mu kizlar...???? Genişletmek için tıkla... bir sen bir ben :) izmitliler kendini deşifre etmeyi sevmiyomuş :) kocaeli desen 2-3 çıkar ama bak :)
destinyyy .!.: selam arkadaslar.... baktim ki hic izmit konusu acilmamis.... izmitli olan yok mu kizlar...???? Genişletmek için tıkla... bir sen bir ben :) izmitliler kendini deşifre etmeyi sevmiyomuş :) kocaeli desen 2-3 çıkar ama bak :)
elif5541 Anasının Kızı :) Kayıtlı Üye 19 Aralık 2013 1.913 599 34 10 Ocak 2014 Konu Sahibi destinyyy #3 destinyyy .!.: selam arkadaslar.... baktim ki hic izmit konusu acilmamis.... izmitli olan yok mu kizlar...???? Genişletmek için tıkla... İzmitli değilim kızlar ama izmitte yaşıyoruz artık izmitli olduk
destinyyy .!.: selam arkadaslar.... baktim ki hic izmit konusu acilmamis.... izmitli olan yok mu kizlar...???? Genişletmek için tıkla... İzmitli değilim kızlar ama izmitte yaşıyoruz artık izmitli olduk