İzmitli Anneler Fikir Alış Verişi Yapalımmı ?

merhaba,

umarım topik devam eder, ben de konakta doğum yapıcam, kontrollere gülçin hanıma gidiyorum, nasıl memnun kaldınız mı?

alışverişe henüz başlamadım nereleri öneririsiniz izmitte

merhaba,

umarım topik devam eder, ben de konakta doğum yapıcam, kontrollere gülçin hanıma gidiyorum, nasıl memnun kaldınız mı?

merhaba bende konakta yaptım erkan beydi doktorum. ben memnun kaldım.ne zaman doğum. cinsiyet belli mi

bebek arabası mama koltuğu biberon emzik gibi şeyleri e-bebekten alabilirsiniz, karşılaştırma imkanı oluyor. tekstil ürünleri için çarşıdaki bebek mağazaları... aslında ben fazla izmitte dolaşamadım. istanbula gittiğimizde aldık o tarz şeyleri.
bebek şekerini süslerini şennur nikah şekerleri'nde yaptırmıştım. orda değişik modeller var.

merhaba,

İstanbul'a gitmeni öneririm en büyük pişmanlığımdır. özellikle mothercare ürümnlerine bayılıyorum e-bebek de iyi. eskiden bebe dünyasıydı ama fiyatları uçuk oadan alacağıma mothercare'de alırım ayın 15 inde yüzde 50 indirime de giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…