• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık İzmit MedicalPark ve Cihan Hastaneleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Heredot_bebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2017
1
0
1
45
Arkadaşlar merhaba;
29 haftalık gebeyim, İzmit'te özel bir kliniğe gidiyorum. Doktorum sezaryen öneriyor. MedicalPark ve Cihan Hastaneleri ile anlaşmalı olduğunu söyledi. Cihan a gittim ilgi alakadan pek memnun olmadım. Sorularıma tatmin edici yanıt alamadım. MedicalPark dan telefon ile bilgi almaya çalıştım ama gerekli bilgileri vermediler. Bu iki hastane için tecrübelerinizi benimle paylaşırmışsınız . Konuyu doğru yere açıp açmadığından emin değilim adminlerin affına sığınıyorum:)

Ben cihan hastanesine gidiyorum doktorum ahmet doğruöz cok memnunum ilgidende yana bi sorun yaşamadım hiç. ayrıca burda tanıdıklarımda doğum yaptı çok memnun kaldılar. Medikalpark ise güzel diyorlar pek bilgim yok ora hakkında ama fiyatlarınında uçuk olduğunu duydum

Selamlar
Medikalparkata inci hanima dogum yaptirdim.
Hastaneden ve doktorumdan memnun kaldim.
Inci hanima karar vermeseydim umit hanima gitmeyi dusunuyordum.
Disarida ozel muaynaneye bir doktora gidiyorsaniz hem doktor hem hastaneye ayri para veriliyor..daha maliyetli oliyor. Ama siz yinede arastirmanizi tavsiye ederim

Benim 18. Haftaya kadar doktorum Cihan hastanesinden Prof Sebiha Özdemir Özkan di. Yurtdisina cikacagim gune kadar birlikte ilerledik surecte. Inanilmaz ilgili, guler yuzlu ve titizdir. Kendisinde dogum yapmis bir cok tıp profesyoneli arkadasimin tavsiyesiyle gitmistim. Turkiye'den ayrilirken tek uzuntum dogumu da onla yapamamakti. Bence mutlaka gorusmelisin kendisiyle. Prof oldugi icin ufak bir fiyat farki var diger doktorla ama kesinlikle deger.

Arkadaşlar merhaba;
29 haftalık gebeyim, İzmit'te özel bir kliniğe gidiyorum. Doktorum sezaryen öneriyor. MedicalPark ve Cihan Hastaneleri ile anlaşmalı olduğunu söyledi. Cihan a gittim ilgi alakadan pek memnun olmadım. Sorularıma tatmin edici yanıt alamadım. MedicalPark dan telefon ile bilgi almaya çalıştım ama gerekli bilgileri vermediler. Bu iki hastane için tecrübelerinizi benimle paylaşırmışsınız . Konuyu doğru yere açıp açmadığından emin değilim adminlerin affına sığınıyorum:)

Doktor değil de sadece hastane önemliyse sizin için (ortam,ilgi alaka) o zaman kesinlikle medical park bence.

Back