İzmit de buluştu :))

Çenebaz

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2009
10.923
12
408
İstanbul
Cumartesi günü PembePeri, Berna41, Patria ve NurBeyza ve her zamanki gibi ben buluştuk...
Çok güzel bir gün geçirdik, çok eğlendik, iyi ki tanışmışız, hepinizi çok sevdim :asigim:
Meğer benim ne tatlı hemşerilerim varmış... opuyorumnanaktan
En kısa zamanda hoş sohbetinizle tekrar biraraya gelmek dileğiyle
Ve bir dahakine bu sefer gelemeyen herkesi görmek dileğiyle...

Ayrıca fıtığı nedeniyle gelemeyen arkadaşım PamukPrensesPathemim ve
gıda zehirlenmesi nedeniyle hastanelerde buluşmamızdan bile habersiz şifa arayan ecem1912ime de büyük geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum a.s.

sonra teker teker ayrılma vaktimiz geldi :gitme:
en sonra pembeperimle ben baya muhabbeti koyulaştırıp akşamı etmişiz farkında olmadan kaydirigubbakcemile3

en yakın zamanda görüşmek üzere opuyorumnanaktan

edit zamanı delikafadulden

Son düzenleme:
valla nerende kurt ya da bit olduğunuz yazmayacağın en ustruplusu olarak leyleği havada gördün diyelim.
ben hep diyorum çantası kolunda bekliyor, çağıran olursa hemen geliyor.kaydirigubbakcemile4
joker eleman gibin..

siz de çok hoş görünüyorsunuz ama biz daha hoştuk.kaydirigubbakcemile3

Maşallah yeni hemşolarıma :kedi: çok güzelsiniz :nazar:
İnşallah başka buluşmalarda bende olurum opuyorumnanaktan

valla nerende kurt ya da bit olduğunuz yazmayacağın en ustruplusu olarak leyleği havada gördün diyelim.
ben hep diyorum çantası kolunda bekliyor, çağıran olursa hemen geliyor.kaydirigubbakcemile4
joker eleman gibin..

siz de çok hoş görünüyorsunuz ama biz daha hoştuk.kaydirigubbakcemile3

e doğal esmerim, iki buluşmanın da ortak özelliği benim bulunmam zemuszemus
canım benim cicim Şeniz iyikide kim çağırsa gidiyorum Şeniz çok seviyorum hepinizi Şeniz

yaa bende gelmeyi çok isterdim ama kısçem çok küçük malesef gittiğim heryer burnumdan geliyor
doğru düzgün biyre gidemiyorum inşallah o büyüdüğünde bende katılırım size :)

çenebazım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.rabbim bir daha yaşatmasın.canım çok güzel çıkmışsınız.allah bir dahakine bana da gelmeyi nasip etsin inşallah bebeğimle gelirim belki. :)) çenebazım çok tatlı çıkmışsın ayrıcana belirtmek istedim :))

oy oy oy kimleri görüyorum. dünya tatlısı çenebazım. :sinifsinif: bende keşke orada olabilseydim. ay izmiti çok özlemişim. resimleri görünce burnumun direği sızladı resmen.benneyaptımki çok güzel çıkmışsınız hanımlar.:lepi:
pembeperi, nurbeyza, patria, berna41 ve tabii çenebazım dostluğunuz daim olması dileğimle. hepinizi öpüyorum. opuyorumnanaktan
hasta olanlarada acil şifalar diliyorum.opuyorumnanaktan

Arkadaşlığınız daim olsun hepiniz süpersiniz opuyorumnanaktan

teşekkür ederiz canım opuyorumnanaktan inşallah opuyorumnanaktan

yaa bende gelmeyi çok isterdim ama kısçem çok küçük malesef gittiğim heryer burnumdan geliyor
doğru düzgün biyre gidemiyorum inşallah o büyüdüğünde bende katılırım size :)

ooy sen getirseydin ben onu yerdim Şeniz bidahakine getir, kap da gel delikafadulden

çenebazım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.rabbim bir daha yaşatmasın.canım çok güzel çıkmışsınız.allah bir dahakine bana da gelmeyi nasip etsin inşallah bebeğimle gelirim belki. :)) çenebazım çok tatlı çıkmışsın ayrıcana belirtmek istedim :))

ecemcim çok sağol hayatım, inşallah fıstık kızınla gelirsin bi dahakine, çok güzel vakit geçirdik, hepinizin de olmasını isterdim opuyorumnanaktan

oy oy oy kimleri görüyorum. dünya tatlısı çenebazım. :sinifsinif: bende keşke orada olabilseydim. ay izmiti çok özlemişim. resimleri görünce burnumun direği sızladı resmen.benneyaptımki çok güzel çıkmışsınız hanımlar.:lepi:
pembeperi, nurbeyza, patria, berna41 ve tabii çenebazım dostluğunuz daim olması dileğimle. hepinizi öpüyorum. opuyorumnanaktan
hasta olanlarada acil şifalar diliyorum.opuyorumnanaktan

ah ablacım keşke her buluşmada görüşebilsek opuyorumnanaktan
izmit de sizi çok özledi opuyorumnanaktan en yakın zamanda buraya tekrar bekleriz...
çok teşekkür ederiz ablacım a.s.

hepınız cok guzelsınız hemsolarım...
cenebazım yazdıgı gıbı ben rahatsızlkıgımdan katılamadım....ıyı dıleklerın ıcın tesekkur ederım canım benım...ınsallah bundan sonrakı bulusmalarda bulunmak dılegıyle ...
bende ecem arkadasıma tekrar gecmıs olsun dıyorum

Back