Nişan elbisem için bende oraya gitmiştim. Satıcı biraz suratsız ama güzel elbiseler var. Yanlız pazarlık şansı yok işte orda. Markasına baktın mı canım elbisenincanım senin yazını okumadan bugün agorada oraya da baktım.çok güzel elbiseler var gerçekten denedimde.ama kısa elbise almaktan vazgeçtim çünkü 23 yaşımda olmama rağmen her girdiğim mağaza benim lise mezuniyetine kıyafet baktığımı sanıyo ve kısa elbiselerde beni dahada ufak gösteriyo :) zaten erkek arkadaşımla aramda 8 yaş var bide nişanda yanında kardeşi gibi kalmak istemiyorum :sm_confused: palmiyede tahsin diye bir mağaza var sadece abiye satıyo orda baya bi elbise deneme şansım oldu.birtanesi içime sindi.uzun gece mavisi saten tek omuzlu bedeni saran hoş bir elbise,bedenime güzel oturdu çokta hoş durdu.görümcem resmimi çekicektiki ordaki teyze çekmek yasak dedi çekemedik bizde :) bakalım cuma günü erkek arkadaşımada göstericem oda beğenirse alıcam sıkıldım aramaktan yaw hihoyyyt
işte sorun orda magazanın adını hatırlamıyorum.ama kemeraltının ana caddesı uzerınde saatten gırınce ortalara denk gelıyor.sol taraftakı magazalardan bırı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?