Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri izmirlilerin dikkatine!!

kemeraltında beyoğlu tuhafiyenin yanında ve ve nun biraz ilerisindeki sokaklarda çok güzel moda evleri var alsancakta twigy terliklerinin üzerinde ve o civarda epey modaevi var bende oğlumun sünneti için arıyorum

yok yaw daha bulamadım daha doğrusu bakamadım,dün anca yüzük bakabildik onu beğenmek 10 dakika bile sürmedi ama daha elbise yok.
modaevlerinin birkaçına baktık ama nişanlık denilince önüme devasal şeyler çıkartıolar ben onun içine girersem kaybolurum heralde :) bakalım sade güzel bişey bulucam inşallah.allahtan istemede giyeceğimi önceden halletmişim bide o olsa yanmıştık.

güzelyalıda room ve morgan var ama gereksiz pahalı. oradaki kıyafetlerin benzerlerini neredeyse yarı fiyatına alsancakta bulmuştum. sakın aldanıp da oralardan alma eğer bakacak olursan...

ben nişan kıyafetimi alsancak zara'nın karşı hizasında Giynes diye bir yerden aldım ( yakında komisyon isteyeceğim onlardan kaydirigubbakcemile3 ) güzelyalı Morgan'da 400 liraya gördüğüm bir elbisenin neredeyse tıpatıp aynısı 200 liraydı.

hmm aklıma yazdım canım o zaman güzelyalıya gitmeden bi alsancak yapayım sağol varol :)opuyorumnanaktan

canım haftasonu balçova-agorada "forever new" diye bir mağazaya girdim. süper gece kıyafetleri var. hem de kısalar 89, uzunlar 199 tl.... çok güzel ve değişik modeller. benim nişan zamanımda açılmış olsaydı kesin oradan alırdım. oraya da bir bak.

canım senin yazını okumadan bugün agorada oraya da baktım.çok güzel elbiseler var gerçekten denedimde.ama kısa elbise almaktan vazgeçtim çünkü 23 yaşımda olmama rağmen her girdiğim mağaza benim lise mezuniyetine kıyafet baktığımı sanıyo ve kısa elbiselerde beni dahada ufak gösteriyo :) zaten erkek arkadaşımla aramda 8 yaş var bide nişanda yanında kardeşi gibi kalmak istemiyorum :sm_confused: palmiyede tahsin diye bir mağaza var sadece abiye satıyo orda baya bi elbise deneme şansım oldu.birtanesi içime sindi.uzun gece mavisi saten tek omuzlu bedeni saran hoş bir elbise,bedenime güzel oturdu çokta hoş durdu.görümcem resmimi çekicektiki ordaki teyze çekmek yasak dedi çekemedik bizde :) bakalım cuma günü erkek arkadaşımada göstericem oda beğenirse alıcam sıkıldım aramaktan yaw hihoyyyt

hadi bakalım hayırlısı olsun.. çaktırmadan kabinde çekseydiniz keşke :jeyyar:

Nişan elbisem için bende oraya gitmiştim. Satıcı biraz suratsız ama güzel elbiseler var. Yanlız pazarlık şansı yok işte orda. Markasına baktın mı canım elbisenin

evet biraz suratsız :) doridorcaydı canım acaba izmirde başka bi yerde bu markayı satan bi mağaza var mı?uzun elbiseler 300-500 arası benim baktığım 475ti saten bi elbise.ğeşinde yüzde 10 indirim yapıolar sadece

kızlar sizce bu 3 elbise nişan için nasıl?üçünüde ipekyolda gördüm daha deneme fırsatım olmadı ama hoşuma gittiler çok,özellikle koyu pembe olan.fikirlerinizi bekliyorumm.

kızlar size söyle bi alternatif sunayım.ben ankarada bi alış veris magazasında bi elbise begendım.aynısını burda alsancaktada gordum.fiyat 400 .markasını alıp merkez istanbulu arayıp nerelere verdıklerını sordum.kemeraltında bi magazayada veriyolarmıs.ve elbiseyiı 200 liraya kemeraltından aldım:)

işte sorun orda magazanın adını hatırlamıyorum.ama kemeraltının ana caddesı uzerınde saatten gırınce ortalara denk gelıyor.sol taraftakı magazalardan bırı.

ipekyoldaki kıyafetleri denedim hiç güzel olmadı yaw,alsancaktaki sagaza mağazasına bakan oldu mu acaba hiç güzel modeller var ama fiyatları nasıl acaba?

agora da ve alsancakta forever new var arkadaşım, orada da çok şık şeyler oluyor. Bir bakmanı tavsiye ederim.

cnm üçyol metronun orda mükerrem diye bi yer var oraya bi bak çok şık abiyeler var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…