valla bencede heryerde aynı şeyler ve az elbise var gelcek galiba daha.bakalım bide güzelyalı balçova taraflarına doğru yol alayım.aklinialirimsmile
haziran başında nişanım var ve nişanlık aramaya başladım. çankaya,basmane ve konağı gezdim ama modeller çok abartılı geldi.son zamanlarda izmirde gezinipte abiye kıyafet bakanlardan yardım istiyorum.sade ve modern bi kıyafet arıyorum,yardımlarınızı bekliyorumm.
melodu'cumm çankaya da relactive diye bir gelinlikci var. İnanılmaz güzel modelleri var bilmiyorum oraya baktın mı ama ben korkunç gezinmelerimin sonunda aradığım gelinliğimi orda buldum ve siparişini verdim. hatta öyle sıkı bir pazarlık yaptım ki piyasanın inanılmaz altında oldu gelinliğimin fiyatı. Şimdi temmuz da ilk provam var :) sabırsızlıkla bekliyorum o günün gelmesini:) Eğer gidersen benim adımı verebilirsin ordaki kızabelki yardımcı olur sana
canım gelinlik şeçenekleri çok fazla,o mağazayada baktım çok güzel gelinlikler var ama ben nişan için elbise bakıyorum.o kadar güzel gelinlikler vardıki gelinlik alasım geldi :) gelinlik dediğin zaman mağaza seçeneği çok gidip değerlendiriyosunda nişanlık ayrı bi olay oluyo.relactive gibi gelinlik mağazalarındaki nişanlıklar çok abartılı oluyo,diğer abiye mağazalarındaki elbiselerde mezuniyet elbisesi kıvamında ortasının bulmak zor yani :) bakalım çalışmalarımız devam ediyo.daha güzelyalıya bakamadım bakalım kısmetse umudum o taraflarda.:smiley-cool:
valla nereye baktım canım tam hatırlamıyorumki ama model güzelmiş.ben baktığımda çok seçenek yoktu belki şu andaen zaten çoğalmıştır.panik yapma illaki buluruz yav ben daha 1 gün bakabildim zaten.vitrinlerde gözüme güzel şeyler çarptı ama daha bakamadım.bakarken senin içinde bakar bilgi veririm canım sen takma kafana.kıyafetin ne önemi var onlar içindekini sevio :teytey:
bu modelde çok hoşuma gidiyo ama nişan için fazla uçuk :smiley-cool:
Eki Görüntüle 43017
güzelyalı daki mağazalarda güzel modeller var. Kemeraltının şadırvanaltı kısmında da abiye satan güzel dükkanlar var. Forum bornova'dan da bakabilirsiniz.
Umarım zevkine ve bütçene göre bulursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?