Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri izmirlilerin dikkatine!!

melodu

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2009
71
0
296
İzmir
haziran başında nişanım var ve nişanlık aramaya başladım. çankaya,basmane ve konağı gezdim ama modeller çok abartılı geldi.son zamanlarda izmirde gezinipte abiye kıyafet bakanlardan yardım istiyorum.sade ve modern bi kıyafet arıyorum,yardımlarınızı bekliyorumm.

Vallahi her öğlen geziyorum. Bazen çıkışta geziyorum.
Kemeraltı, çankaya, bitti yani. Ama bulamadım. :kedi:
Yani her tarafta aynı şeyler var. Biraz daha bekle canım. Mayısda daha yeni modeller çıkar. Bende nişanıma mayısda almıştım. Yeni model almıştım.
Konakta katlı otoparkın karşısında GÖKTUĞ var ALTINYILDIZ yazıyor sanırım tabelasında ordan bakabilirsin.
Ama sıkı pazarlık yap.

valla bencede heryerde aynı şeyler ve az elbise var gelcek galiba daha.bakalım bide güzelyalı balçova taraflarına doğru yol alayım.aklinialirimsmile

valla bencede heryerde aynı şeyler ve az elbise var gelcek galiba daha.bakalım bide güzelyalı balçova taraflarına doğru yol alayım.aklinialirimsmile

Güzelyalı'da ROOM var. Orada çok güzel abiyeler var. Ama biraz pahalı.
Bak istersen orayada

melodu'cumm çankaya da relactive diye bir gelinlikci var. İnanılmaz güzel modelleri var bilmiyorum oraya baktın mı ama ben korkunç gezinmelerimin sonunda aradığım gelinliğimi orda buldum ve siparişini verdim. hatta öyle sıkı bir pazarlık yaptım ki piyasanın inanılmaz altında oldu gelinliğimin fiyatı. Şimdi temmuz da ilk provam var :) sabırsızlıkla bekliyorum o günün gelmesini:) Eğer gidersen benim adımı verebilirsin ordaki kıza belki yardımcı olur sana

canım gelinlik şeçenekleri çok fazla,o mağazayada baktım çok güzel gelinlikler var ama ben nişan için elbise bakıyorum.o kadar güzel gelinlikler vardıki gelinlik alasım geldi :) gelinlik dediğin zaman mağaza seçeneği çok gidip değerlendiriyosunda nişanlık ayrı bi olay oluyo.relactive gibi gelinlik mağazalarındaki nişanlıklar çok abartılı oluyo,diğer abiye mağazalarındaki elbiselerde mezuniyet elbisesi kıvamında ortasının bulmak zor yani :) bakalım çalışmalarımız devam ediyo.daha güzelyalıya bakamadım bakalım kısmetse umudum o taraflarda.:smiley-cool:

canım naptın bulabildin mi istediğin gibi bişeyler?

o zamanda beri daha gidip bakamadım canım,çeşmealtındayım şu an izmire inemedim.bizimki beraber bakarız istemeden sonra diyo ama bakalım son zamanlarada bırakmak istemiyorum.devamlı internetten bakıyorum kıyafet haftaya bakmaya gidersek izlenimlerimi paylaşıcam bakalım .:teytey:

ay kizlar demeyin boyle korkuyorum ben. Ben su an Amerikadayim okul nedeniyle.. Nisanim turkiyede Ocak ayinda olcak.. ben burda baktim alisveris magazalarina HICBISEY bulamadim bayildigim.. Neyse bizimkiside beraber bakariz turkiyeden dedi.. ama simdi senin yazdiklarini okuyunca korktum anam.. izmirde ya bulamazsam gittigimde istedigim tarz biseyler

Cankayada Fidan Abiye varmis canim oraya girdin mi? Bugun internette bi model gordum hosuma gitti gercekten bak burayada koyuyorum. Ne cok abartili nede mezuniyet elbisesi gibi.. benim hosuma gitti.

valla nereye baktım canım tam hatırlamıyorumki ama model güzelmiş.ben baktığımda çok seçenek yoktu belki şu andaen zaten çoğalmıştır.panik yapma illaki buluruz yav ben daha 1 gün bakabildim zaten.vitrinlerde gözüme güzel şeyler çarptı ama daha bakamadım.bakarken senin içinde bakar bilgi veririm canım sen takma kafana.kıyafetin ne önemi var onlar içindekini sevio :teytey:

haklisin tatlim yaaaa onemli olan o gun sevdiginin yaninda olman.. ama biz kizlar vallah dugun denildimi icimize seytan kaciyo hehe heyecandanmi yoksa bi sorun cikcagindan korktugumuz icin mi bilmiyorum hehehe. COK SAOL HAYATIM... vallah gozune soyle mor yada guzel mavi elbiseler takilirsa haberdar et beni hehehe.

kızlar belki size fikir olabilecek bir kaç model paylaşayım dedim =)

Eklentiler

• $24152_384021139627_294908259627_3653500_4399158_n.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 59
  • $25386_333400349627_294908259627_3368396_5523515_n.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 81
canım modeller gçok güzel ama göğüs altında bant olan modeller insanı hamile gibi gösteriyo.bele kadar saran modeller tercihim daha önce denediğim için biliyorum.

aslında aklımda bazı modeller var ekliyeyim.ama bunları dışarda bulmak internette bulmak kadar kolay olmuyoa.s

Güzelyalı daki mağazalarda güzel modeller var. Kemeraltının şadırvanaltı kısmında da abiye satan güzel dükkanlar var. Forum Bornova'dan da bakabilirsiniz.

Umarım zevkine ve bütçene göre bulursun.

güzelyalı daki mağazalarda güzel modeller var. Kemeraltının şadırvanaltı kısmında da abiye satan güzel dükkanlar var. Forum bornova'dan da bakabilirsiniz.

Umarım zevkine ve bütçene göre bulursun.

tatlım senin nişanın oldu mu?

Geçen yaz oldu.
Biz evde yapmıştık. Agora Atalar'dan sade bir gece elbisesi almıştık. Sonradan da rahatça giyebileceğim bir model. ınternetten resmini bulabilirsem eklerim buraya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…