• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'lilerden tavsiye istiyorum

Sra_

Envyistheshadowofsuccess
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
198
18
118
Almanya
Selam kızlar :)

İzmir/Bornova çevresinde iyi bir Kuaför arıyorum. Türkiyedeki Kuaförlerden korkuyorum açıkcası her seferinde hüsrana uğrattıkları için. Kendi kafasına göre değilde biraz müsterinin isteğine göre hareket eden iyi el becerileri olan temiz bir yer biliyormusunuz? Çok iyiyse başka ilçelerde olabilir. Saçlarım çok ince bu yüzden saçımı yakmalarından korkuyorum bu yüzden tavsiye üzerine gitmek istiyorum :)
İstediğim model bu, becerebileceklerini düşündügünüz Kuaför varsa yazarmısınız rica etsem :) $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1406644150.199570.webp

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Pahalı bir kuaför ama Bostanlıda KEY kuaför harikadır. Sizede tavsiye ederim. Kesinlikle memnun ayrılırsınız.

Ben de fiyatlari tuzlu olsa da hep memnun kalarak ayrildigim karsiyaka yalidaki seref kuaforu oneririm.Bostanli
key e hic gitmedim ama gidenler memnun.Bornova da maalesef onerebilecegim bir kuafor bilmiyorum.Sevgiler.

Küçük parkda soner var. Instagramda da var hatta.ordan yaptığı boyamalar var ;) cok güzel ışıltılı saclar yapmis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

KEY kuaförü tek geçerim canım... organik boya kullanıyorlar ve harika ışıltılar yapıyorlar.

Back