Bende dış çekim istiyorum ama fiyatı çok pahalı olunca vazgeçtim bornovada stüdyo cihan var 3 katlı bir yer ve fotoğraflarını photo shop ortamında çekmiyorlar tamamen doğaçlama stüdyolarını ona göre döşemişler ve fiyatları 450den başlıyo çok da kaliteli iş yapıyorlar ama gönlüm dış çekimden yana bahsettiğiniz fotoğrafçı nerde ne kadara çekim yapıyo çok merak ettim size ne kadar fiyat verdi söylerseniz sevinirim.
Bu arada karar verdim makyajım ve kuaförüm aynı yerde yapılmayacak makyözüm özel olarak dışardan gelecek bu anlamda çok başarılı olan bir make-up arkadaşımla anlaştım 200e yapacak ve piyasaya gör eçok iyi bence herkes ağzını 500den açınca 200 ucuz geldi doğrusu :)))
ayrıca geçenlerde fotum bornovaya gittim park bravoda inglotun makyörüylede görüştüm oda kendi yerinde 75 dışarda 100 yapıyo sanırım fikriniz olsn diye paylaşmak istedim