Gelinbaşı ve Gelin Tacı İzmirliler/Harun Cici Kuaför Hakkında Bilgisi olanlar

linacım sen zaten makyözü kuaförden ayrı istiyordun ne güzel bulmuşsuun çok sevindim canım. Serdar bey tatlı güler yülü biri ve çalışmlarınıda beğendim ekiğ arkadaşlarıda sıcak. Zaten o günde bizi güldüren neşelendiren biri olması lazımdı bu anlamda bence serdar beyi seçersen bence memnun olursun. Senin düğün ne zaman eğer ben senden önce evlenirsem ben atarım burdan fotoları bakarsın

makyaj için 200 yazmışım soryyy:) 100e anlaştım öncelikle onu düzeltmek istedim. evreka35 canım benim düğünüm 2 yerde olucak 10 temmuzda ankarada 17 temmuzda izmirde. ankaradaki çekimlerimi çok yakın bir arkadaşım prof. fotoğrafçı o halledecek ama izmirde çok kararsız kaldım. açıkcası hem stüdyoda fotoğraf çektirmek istiyorum hem dışarda ( görmemişin düğünü misali herşeyden istiyorum )
eğer dış çekimleri 1000 liraya gerçekleştiriyorlarsa stüdyoyuda 500e anlaşsam eşime ikisi birden tek çekim ekibi yapıyormuş gibi 1500 desem nasıl olur acaba :))) evlenmeden entrikalara başvuruyorum hahahha :)))))))))))

haha çok güldüm canım.valla doğu söylüyosun herşeyi olduğu gibi anlatmamak gerekebilir bazen

100 daha uygun bir fiyat bugün şehir keyfinde bornovada kuaför indirimde ama nasıl bilmiyorum 99 tl gelin saç makyajı cilt bakımı falan
fotoya gelince stüdyo çekimlşeri çok kötü bence ben nişanda çektirdim rezalet tek kelime ile
bence gidip bir görüşün fiyatı anlaşırsın yapcakalrı şeye göre

ne yapalım tatlım erkekler biz kadınlar kadar mükemmelliyetçi olmuyor bir kere ceplerindeki akrep buna engel oluyor eee öyle oluncada iş başa düşüyor yapıcak bişey yok evlilik demek pembe bulutların içine saklanan beyaz yalanlar demek değilmidir bir yerde :)))

linacım bencede herşeyi erkeklere sölemek doğru değil her zaman bir şekilde ya tartışılıoyr yada olmuyor oyüzden bunlar pembe yalanlar bence izmirde dış mekan yaptır benimde nişanda stüdyoda çekildi dışmekanları görünce sinir oluyorum çok kötü olmuş allahtan biz güzelizde ordan yırtıyoz yoksa iyice rezalet olacakmış

kızlar harun cici kuaför fiyatlarını bilen var mı acaba mesela topuzu ne kadara yapıyor makyajı ne kadara yapıyor ??? yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…