canım sen en az 500ü gözden çıkar derim ben evdeki hesabın çarşıya uyduğu nerde görülmüş ki :))
eğer sadece en yakın arkadaşlarla kurtaracaksan kendini ne ala müstakbel eşinin ailesi muhakkak ki ister istemez gönül koyacak sana ama sende gelinliğini ilk günden hissettir onlara aferin doğru yoldasın :))) benim işim daha zor kına gecem ankarada olacak 1 hafta sonrada burda olacak ve ankaradan da misafirlerim gelecek değil 3 kişi 10 kişiyle durumu kurtarırsam ne ala :)) kaldıki eşimin ailesinden sadece görümcem olacak oda neyseki öyle süsü püsü seven biri değildir asıl sorun ben kendi ailemi nasıl zapt edeceğim istanbuldaki kuzenim şimdiden benimle kuaför pazarlığı yapmaya başladı bile offff :))) sanırım benim mahalle arası bi kuaföre gidip pazarlık yapmam gerekecek ancak çıkarım işin içinden :))))
bu arada soner saç tasarım bornova postane sokağına girdiğinde küçük parka doğru inerken hemen sağda kalıyor ibrahim ibrahimin karşısındaki tek rakibi :))))
evreka sana tafsiyem sonere gittiğinde makyajını mutlaka şengüle yaptır çok iyi olduğunu söylüyorlar
linacım ben şimdiden dedim nişanlıma yer yokmuş en fazla 2 kişi istiyorlar yanına diye de dedim oda saolsun sölemiş :))) bizimkinler süslüler gitsin kocalarıyla birlikte kuaföre şimdi başımda durup niye böle şöle derlerse veya bir bakışını bile hissetsem ogünüm kötü geçer o yüzden en yakın 2 arkadaşımı götürcem yanımda zaten onlarda dışardan geliyorlar ayıp şimdi dimi ben ayrı onlar ayrı farklı kuaföre götürmekk:))))) sen yanmışın vallaa yaaa ben benim ailemede onların ailesine de tavrımı koydum sonuçta bizdn çıkacak bu masraf herkesin eşi var götürsün eşlerini veya çocuklarını dimi yaa:)) ve makyöz içinde çok teşekkürlerr dilerimm öptümm:90: