canım sen en az 500ü gözden çıkar derim ben evdeki hesabın çarşıya uyduğu nerde görülmüş ki :))
eğer sadece en yakın arkadaşlarla kurtaracaksan kendini ne ala müstakbel eşinin ailesi muhakkak ki ister istemez gönül koyacak sana ama sende gelinliğini ilk günden hissettir onlara aferin doğru yoldasın :))) benim işim daha zor kına gecem ankarada olacak 1 hafta sonrada burda olacak ve ankaradan da misafirlerim gelecek değil 3 kişi 10 kişiyle durumu kurtarırsam ne ala :)) kaldıki eşimin ailesinden sadece görümcem olacak oda neyseki öyle süsü püsü seven biri değildir asıl sorun ben kendi ailemi nasıl zapt edeceğim istanbuldaki kuzenim şimdiden benimle kuaför pazarlığı yapmaya başladı bile offff :))) sanırım benim mahalle arası bi kuaföre gidip pazarlık yapmam gerekecek ancak çıkarım işin içinden :))))
bu arada soner saç tasarım bornova postane sokağına girdiğinde küçük parka doğru inerken hemen sağda kalıyor ibrahim ibrahimin karşısındaki tek rakibi :))))
evreka sana tafsiyem sonere gittiğinde makyajını mutlaka şengüle yaptır çok iyi olduğunu söylüyorlar
kızlar bende sonere yaptırcam saçımı açıkçası banada pahalı geldi 350 tl ama napalım bi kere evleniyoruz.önemli olan içimize sinsin dimi?buarada saç arayışında bulunurken soner sayesinde fotograf işimizide halletttik.onların birlikte çalıştıkları serdar kaya varmış.oda küçük parktta düğün fotolarımızıda o çekicek inşallah biz dış mekan istiyoruz.eğer sizde arıyorsanız kesinlikle gidin konuşun derim çok sıcak ve samimi ayrıca yaratıcı bir fotografçı.
kızlar bende sonere yaptırcam saçımı açıkçası banada pahalı geldi 350 tl ama napalım bi kere evleniyoruz.önemli olan içimize sinsin dimi?buarada saç arayışında bulunurken soner sayesinde fotograf işimizide halletttik.onların birlikte çalıştıkları serdar kaya varmış.oda küçük parktta düğün fotolarımızıda o çekicek inşallah biz dış mekan istiyoruz.eğer sizde arıyorsanız kesinlikle gidin konuşun derim çok sıcak ve samimi ayrıca yaratıcı bir fotografçı.
meliscim aynen bizde serdara yaptırıyoz fotoğrafçılığı sabahtan akşama kadar yanımızda olcak saolsun çok şeker çok tatlı bir beyfendi. hem saçı hem fotoğrafçimizi buldukhepimizin ogün inş çok güzel geçer çok seviniyorum ben heyecanlanıyorumda nasıl olcak nasıl bitcek diye:18:sizin düğün tarihleri ne benimki 30 temmuz 3 ay gibi kısa bir süre kaldı zaten son bir ay ev yerleştirme hazırlıklar filan o şekilde hızlı geçecek:18:
meliscim aynen bizde serdara yaptırıyoz fotoğrafçılığı sabahtan akşama kadar yanımızda olcak saolsun çok şeker çok tatlı bir beyfendi. hem saçı hem fotoğrafçimizi buldukhepimizin ogün inş çok güzel geçer çok seviniyorum ben heyecanlanıyorumda nasıl olcak nasıl bitcek diye:18:sizin düğün tarihleri ne benimki 30 temmuz 3 ay gibi kısa bir süre kaldı zaten son bir ay ev yerleştirme hazırlıklar filan o şekilde hızlı geçecek:18:
bende aynı senin gibi düşünüyrum bende fotoğrafçyı buldum onun sayesinde kuaförü çok ilgiliendiler yerinde bir tercih yapmışınız :)
aa çok sevinidim canım.fotografçımızda kuaförümüzde aynı demekki.bizimde 2eylülde düğünümüz.ama yavaştan başladık bizde araya ramazanda giriyo çünkü.size kaç dedi canım serdar merak ettim.gelin takibimi olucak seninde?
ne güzel evraka bende aynı şekilde bizimki de 5 haziran çok az kaldı kızlar peki gelinlik işini ne yaptınız?
evet canım:))) benim düğünde 30 temmuzda:)) fiyatı nişanlım konuştu canım ben nereleri istediğimi söledim 3 mekana gitcem kuaför takibide olcak ama sorarım nişanlıma kaça anlaştıklarını hemen sana sölerim
tamam canım çok sağol.bizde bugün yarın daha ayrıntılı konuşucaz fotografçımızla.saçını falan nasıl düşünüyosun gelinlik işini eşyaları naptınız?
Canım Saçımı bir iki model var yandan topuz veya dağınık iri dalgalı topuz düşünüyorum ama daha karar veremedim bide sonerle konuşcam bakalım o dedi provaya geldiğinde daha detyalı konuşur hallederiz merak etme yüzüne en güzel ne olursa onu yapcam dedi saolsun vallaEşyalarıda aldık canım. daha doğrusu yaptırıyorum onuda zor beğenen bi,riyim beğendiklerimde baya baya yüksekti onun yerine aynı modellerini daha kaliteli nişanlımın arkadaşının mobilya mağazasında yaptıyorum tavsiyem mobilyada kumaşına dikkat etmen canım ben sertex diye bir kumaş var ondan yaptırıyorum yatak odasındada ebatları önemli. Bitsin herşey evime yerleştireyim koyarım buraya canım bakarsın benim ev genel beyaz ve krem ağırlıklı olcak
canım aynen benimde baktılarım hep pahalı mobilyalar falan olyo malesef.bizde şimdiik sadece göz gezdriyoruz.sen gelinliğide diktriyosan memnun kalırsan isim veirsin en azından bildik bir yer olur.allah önlüne göre versin içine sindirsin cnm.
Evetttt bende 2sini düşünüyorum fotoyu okeyledik kuaförlede konuşup okeyliceminşallah yaaa seninde serdarla sonermi???
bende fiyatı merak ettim neler içinde var nerelere gidiceksiniz :)evet canım:))) benim düğünde 30 temmuzda:)) fiyatı nişanlım konuştu canım ben nereleri istediğimi söledim 3 mekana gitcem kuaför takibide olcak ama sorarım nişanlıma kaça anlaştıklarını hemen sana sölerim
provaniasa bende hayranım canım not alayım gelinlikçini gidip gezicem artık benim az kaldı çünküMagrenta ben gelinliğide hallettim herşeyimiz hazır bir halıyla perde kaldı onu ev tutulduğu zaman eşyalar yerleşşsin o şekilde alcaz.gelinliğmide Pronavias diye bir marka var ordan iki model beğendim birinin altını diğerinin üstünü yeni bir dizayn yapıp o şekilde diktircem bakalım nasıl olcak gelinlikçim baya iyi isterseniz orauıda söleyim sizde bir gidin konuşun çok tatlıdır
ben tanıdık vasıtasıyla buldum çok şeker bir insan serdar bey çok yardımcı oldu çok güzel açıkladı herşeyi :)tamam canım çok sağol.bizde bugün yarın daha ayrıntılı konuşucaz fotografçımızla.saçını falan nasıl düşünüyosun gelinlik işini eşyaları naptınız?
Saol canım seninde gönlüne göre versin en güzelleri bizim olsunÇankayada metronun hemen dibinde melis moda evi diye bir yer canım. kafanda bir model varsa bence diktir çünkü ben hep baktım gezdim ama hep aklımda bir model olduğu için onu aradım her baktığımda oyüzdende diktirmeye karar verdim en son çaree şimdilik herşey güzel gidiyor bakalım tamamen bittiğinde nasıl olcak:)) çok heyecanlanıyorum çokta telaşlanıyorum iki ruh arasında gelgitler yaşıyorum valla. kendimi işimede veremiyorum tam anlamıyla hayırlısıyla şu düğünüde atlatalımda . Balayı işini naptınız buldunuzmu bir yer canım peki
Saol canım seninde gönlüne göre versin en güzelleri bizim olsunÇankayada metronun hemen dibinde melis moda evi diye bir yer canım. kafanda bir model varsa bence diktir çünkü ben hep baktım gezdim ama hep aklımda bir model olduğu için onu aradım her baktığımda oyüzdende diktirmeye karar verdim en son çaree şimdilik herşey güzel gidiyor bakalım tamamen bittiğinde nasıl olcak:)) çok heyecanlanıyorum çokta telaşlanıyorum iki ruh arasında gelgitler yaşıyorum valla. kendimi işimede veremiyorum tam anlamıyla hayırlısıyla şu düğünüde atlatalımda . Balayı işini naptınız buldunuzmu bir yer canım peki
Evetttt bende 2sini düşünüyorum fotoyu okeyledik kuaförlede konuşup okeylicem
bende fiyatı merak ettim neler içinde var nerelere gidiceksiniz :)
provaniasa bende hayranım canım not alayım gelinlikçini gidip gezicem artık benim az kaldı çünkü
ben tanıdık vasıtasıyla buldum çok şeker bir insan serdar bey çok yardımcı oldu çok güzel açıkladı herşeyi :)
balayı işini ne yaptınız bende sorucaktım konuyu aştık burda biraz ama :)))))) ben yakın yerler düşünüyorum pazar nikahım var cuma arkadaşımın düğünü bu yüzden kısa bişi olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?