• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinbaşı ve Gelin Tacı İzmirliler/Harun Cici Kuaför Hakkında Bilgisi olanlar

envoy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2009
16
0
86
İstanbul
Kızlar selam,

Benim bu yaz düğünüm olacak, ben istanbuldayım ama düğün İzmirde olacak ve İzmir'i hiç bilmiyorum ben ya :sinifsinif: Saç ve makyajda takdir edersiniz ki işin en hassas noktası ve rastgele biryere gitmek istemiyorum. Bugün bir arkadaşım söyledi Harun Cici diye bir kuaför varmış İzmir Karataş bölgesinde. Bilgisi olan, giden var mı? Fiyatları hakkında bilginiz var mı? İnternet sitesini araştırdım ama bulamadım malesef. Yardımınıza ihtiyacım var kızlar :sinifsinif:

harun cici çok meşhut bir adam işinde ama izmir de yeri olduğunu bilmiyodum
kardeşim kuaförlük öğretmenliği okuyo gazide onlara ders vermeye seminere falan gidiyo sürekli facebooktada sayfası vardı yaptığı işlere bakabilirsiniz

ben televizyon programcısıyım ciciyi bir kaç defa programıma davet etmiştim çok başarılı saçlar yapmıştı hatta bir kaç organizasyonunda da saç modeli olmuştum. kendisi yurt içi yurt dışı bir çok etkinlikte önemli yer alır izmirde özel çekimler açılışlar fuarlar gösteriler olduğu takdirde çalışılmak istenen ilk isimlerdendir fakat şöyle bir sorun var cici genelde free çalışmayı sever kendisi örgü üzerinde büyük başarı gösterdiğinden salık yada topuz muhakkak bir örgü modeli kullanır ve modellerini çok şatafatlı yapar benimde temmuzda düğünüm olacak saçımı kendisine yaptıracağım ama bende makyöz konusunda çok dertliyim çünkü kendimde profosyenel derecede makyaj yaptığımdan herkesi beğenmiyorum bide düğün günümde makyajımı kendim yapıp telaşa girmek istemediğimden özellikle bornova çevresinde iyi bir makyöz arıyorum ama umarım bulurum bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı acaba

lina bende makyöz ve saç konusunda dertliyim eğer bulursan benide bilgilendirisen sevinirim. ben bide krylon makyaj malzemesi kullanan bir yer arıyorum :14:

kizlar yaa nolcak bizim bu halimiz.bende hem kuafor hemde makyoz ariyorum.dun sordum bornovada, soner ve celil atillayla konustum.sonerin siteside var.kroylan makyaj malzemeleri kullaniyolar gelin basi makyaji kas biyik manikur pedikur 350tl,celil atila ayni sekilde kroylan mak malz kullaniyomus gelin paketi 250tl porselen olmazsa 150 tl.

krylan markasının alsancakta yeri var googlede bulabilirsiniz facebookta ise kryolan ege olarak kayıtlılar saç ve makyajı kendi yerlerinde 500 dışarda 750 tlye yapıyorlar ( yuhhhhh yani ) ayrıca o kadar da mükemmel makyaj yapmıyorlar yani eğitimli olmalarına rağmen. bu konuda çok araştırma yaptım henüz doğru düzgün makyöze denk gelmedim birde modellerinin öncesi ve sonrası diye foto koymuşlar ayol kime ruj allık sürersen değişir bizim istediğimiz o değilki bir de çoğunun makyaj tekniği hep aynı hani şu ebru gündeş makyajı denilen türden. nişan makyajımı ben yapmıştım herkes makyözüm yaptı sanıp sıraya girmişti ama hayal kırıklığıyla çıktılar odadn açıkcası makyaj malzemelerimi alıp kendim yapmayı düşünüyorum artık şu an mac kullanıyorum ama krylanın ürünlerini de deneyeceğim yazık günah onca masrafa. makyöze vermektense malzememi alır ihtiyaç duydukçada kullanırım :))

ben buldum lina kuaförümü:) bornovada soner saç tasarım merkezi var. saç makyaj(krylon porselen) manikür pedikür bakım ve bir prova 350 tl:) ve herkes çok güzel dedi gittiğimdede çok iyi karşıladılar ilgilendiler:66:

evet bende biliyorum soneri gayette başarılı bir yer arkadaşlarım sürekli oraya gider fiyatıda piyasayla ortalama bir fiyat vermiş ama keşke yanında gelecekler içinde fiyat alsaydın çünkü normalde de pahalı bir yerdir evdeki hesap çarşıya uymadığında kötü oluyo :))) bu arada :1::1::1: gündelik zamanlarda bile oldukça kalabalık bir yerken düğün sezonu açıldığında nasıl olur pek kestiremiyorum açıkcası ben sevmiyorum öyle izdihamı falan sakin rahat ortamlara alışığım bu gidişle kuaförümü eve çağıracağım harun ciciyi festivalleri dışında bi yakalayabilirsem olayı çözücem ama :))))))

linacım zaten dedi bana yanında en fazla 3 kişi getirebilirsin diye :)) onlarda en yakın arkadaşlarım:)) eşimin ailesi ve diğerleri başka yere gitsinler artıkk:))) ben ozaman kendimi düşünüyorum bakalım gün geçtikçe iyice bir korku sarıyor nasıl olcak nasıl geceçek diyee:50:

linacım zaten dedi bana yanında en fazla 3 kişi getirebilirsin diye :)) onlarda en yakın arkadaşlarım:)) eşimin ailesi ve diğerleri başka yere gitsinler artıkk:))) ben ozaman kendimi düşünüyorum bakalım gün geçtikçe iyice bir korku sarıyor nasıl olcak nasıl geceçek diyee:50:

Merhaba bende oraya gitmeyi düşünüyorum size dedikelrini dediler banada 350 tl ama yanımdaki getirceklerimi sormayı unuttum 350 bana çok geldi ama herkes çok uygun diyor :)))

ben buldum lina kuaförümü:) bornovada soner saç tasarım merkezi var. Saç makyaj(krylon porselen) manikür pedikür bakım ve bir prova 350 tl:) ve herkes çok güzel dedi gittiğimdede çok iyi karşıladılar ilgilendiler:66:

bu kuaförün yeri tam olarak nerde acaba?

Merhaba bende oraya gitmeyi düşünüyorum size dedikelrini dediler banada 350 tl ama yanımdaki getirceklerimi sormayı unuttum 350 bana çok geldi ama herkes çok uygun diyor :)))

bende sormayı unuttum kendimi direk düşündüm sanırım o an:9: ama bana dediklerinde zaten 2 veya en fazla 3 kişi yanımızda getirebiliyormuşuz. Ben öğrendiğimde sana yazarım

canım sen en az 500ü gözden çıkar derim ben evdeki hesabın çarşıya uyduğu nerde görülmüş ki :))
eğer sadece en yakın arkadaşlarla kurtaracaksan kendini ne ala müstakbel eşinin ailesi muhakkak ki ister istemez gönül koyacak sana ama sende gelinliğini ilk günden hissettir onlara aferin doğru yoldasın :))) benim işim daha zor kına gecem ankarada olacak 1 hafta sonrada burda olacak ve ankaradan da misafirlerim gelecek değil 3 kişi 10 kişiyle durumu kurtarırsam ne ala :)) kaldıki eşimin ailesinden sadece görümcem olacak oda neyseki öyle süsü püsü seven biri değildir asıl sorun ben kendi ailemi nasıl zapt edeceğim istanbuldaki kuzenim şimdiden benimle kuaför pazarlığı yapmaya başladı bile offff :))) sanırım benim mahalle arası bi kuaföre gidip pazarlık yapmam gerekecek ancak çıkarım işin içinden :))))
bu arada soner saç tasarım bornova postane sokağına girdiğinde küçük parka doğru inerken hemen sağda kalıyor ibrahim ibrahimin karşısındaki tek rakibi :))))
evreka sana tafsiyem sonere gittiğinde makyajını mutlaka şengüle yaptır çok iyi olduğunu söylüyorlar

canım sen en az 500ü gözden çıkar derim ben evdeki hesabın çarşıya uyduğu nerde görülmüş ki :))
eğer sadece en yakın arkadaşlarla kurtaracaksan kendini ne ala müstakbel eşinin ailesi muhakkak ki ister istemez gönül koyacak sana ama sende gelinliğini ilk günden hissettir onlara aferin doğru yoldasın :))) benim işim daha zor kına gecem ankarada olacak 1 hafta sonrada burda olacak ve ankaradan da misafirlerim gelecek değil 3 kişi 10 kişiyle durumu kurtarırsam ne ala :)) kaldıki eşimin ailesinden sadece görümcem olacak oda neyseki öyle süsü püsü seven biri değildir asıl sorun ben kendi ailemi nasıl zapt edeceğim istanbuldaki kuzenim şimdiden benimle kuaför pazarlığı yapmaya başladı bile offff :))) sanırım benim mahalle arası bi kuaföre gidip pazarlık yapmam gerekecek ancak çıkarım işin içinden :))))
bu arada soner saç tasarım bornova postane sokağına girdiğinde küçük parka doğru inerken hemen sağda kalıyor ibrahim ibrahimin karşısındaki tek rakibi :))))
evreka sana tafsiyem sonere gittiğinde makyajını mutlaka şengüle yaptır çok iyi olduğunu söylüyorlar

Back