ızmırlı kızlarr gelın burda toplaşalımmm=)))

cimcime35

Bıldırcın Yumurtası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2011
127
1
Kızlarr bu sıcaklarda evde oturuyorum ve çok sıkılıyorummm siz neler yapıyosunuz güzel izmirimdee??? konuşak tanışak kaynaşak geyik yapak

ne güzel olur valla. bende izmirliyim falat okulum sebebiyle çanakkalede yaşıyorum :)

sende bendensin:) bende izmirliyim.karadeniz teknikte okuyorum canm.yazları full burdaym.kşında gidip geliyorum sürekli:)ne güzel bak hem senin daha yakınmış.benm çok uzak uçakla bile aktarmasız 2 saat:)

Yeni geldim İzmir'den... 1 hafta boyunca Alsancak ve Karşıyaka gezmediğim yer bırakmadım :) Daha çok kalmak istiyordum ama dönmem gerekti Seviyorum İzmir'i bambaşka bir şehir...

İzmir'in deli sıcakları başladı pişiyoruz artık..ama yine de hiçbir şehre değişmem

kesinlikle canm zaten yaz dediğin sıcak olur kardeşim nolcak izmir için herşey çekilir:))))

İyi olmuş böyle bir topik açman canım.
benim de aklımdan geçmişti.
bende izmirliyim doğma büyüme.
29 yıldır izmirdeyim :)
şuan çeşmealtındayım. burdA bahçede üşüdüm şimdi.

İyi olmuş böyle bir topik açman canım.
benim de aklımdan geçmişti.
bende izmirliyim doğma büyüme.
29 yıldır izmirdeyim :)
şuan çeşmealtındayım. burdA bahçede üşüdüm şimdi.

bende adadaydım bi haftadır yeni geldim izmire orasıda sıcaktıı burasıda çok sıcak hoşgeldin canm buarada

aynen canm.tv,net,komşu kahve fal arasıra dışarı çıkmalar falan günler öyle geçiyo işte çalışmıyosun sanırım okuyomusun

aynen canm.tv,net,komşu kahve fal arasıra dışarı çıkmalar falan günler öyle geçiyo işte çalışmıyosun sanırım okuyomusun

çalışmıyorum canım. okulum biteli çok oldu. 2 yıl öncede yüksek lisans yaptım. şimdi nişanlıyım. beklemedeyim yani :)
sen okuyormusun canım?

oooooohhh darısı başıma bende 9 eylülde 2 yıllk bitirdim.şimdide ktüde jeoloji müh. okuyorum canm trabzonda.buarada senin ve tüm hatunların kandili mübarek olsunn :82:

oooooohhh darısı başıma bende 9 eylülde 2 yıllk bitirdim.şimdide ktüde jeoloji müh. okuyorum canm trabzonda.buarada senin ve tüm hatunların kandili mübarek olsunn :82:

Teşekkür ederin canım. Seninde kandilin mübarek olsun.
kaçıncı sınıftasın? memnunmusun hayatından?

Teşekkür ederin canım. Seninde kandilin mübarek olsun.
kaçıncı sınıftasın? memnunmusun hayatından?

2deyim canm.2yl önceden okudum 2 yılda kaybım var ömrüm okumakla geçiyo anlıcağın:)memnunum iş hayatı çok zor ve ciddi geliyo.şuan rahatım hayat daha güzel nasılsa önümde uzun seneler iş hayatı beni bekliyo:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…