• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

izmirli kızlar buluştu şen kahkahalar havada uçuştuuuuuu

vallahi büyük bir deprem yaşamış birisi olarak allah kimseye yaşatmasın diyorum sadece gerçekten çok kötü bir şey:14:

ben iyiyim cnm gezmeye gidicem hazırlandım vakit azıcık geçsin diye bekliyorum sen nasılsın?sabah deprem olmuş biz o sırada çakıl ve tuana ile konuşuyorduk hiç hissetmedim hepimize geçmiş olsun

ben iyiyim cnm gezmeye gidicem hazırlandım vakit azıcık geçsin diye bekliyorum sen nasılsın?sabah deprem olmuş biz o sırada çakıl ve tuana ile konuşuyorduk hiç hissetmedim hepimize geçmiş olsun

oh valla gez canım havada güzel dışarıdaa :16::16::16: bende ofise tıkıldımmm 6 olsun diye bekliyomm:52::52:

ya sen çok tatlı çıkmışşın canmm bana baksana o kadar yakından çekince tabiri caizse sanki süt dökmüş kedi gibi:1: bide en son ki foto sanki dülelodaymış gibiyim hahahahahahaha:52::52::52::52:

yok be ne tatlısı baksanaaa:1::1::1::1: olduğumdan farklı çıkmışımm:9::9: ne düellosuu :1::1::1::1::1::1:

Back