- Konu Sahibi tuanamevsim
oyy kıyamam size kızlar yaa hepinize çok geçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ablacım aramızda olman çok güzeldiiii bizde seni tanıdığımıza çok memnun oldukkkk inşallah bir dahaki sefere daha uzun kalabilirsinnnn
oyy kıyamam size kızlar yaa hepinize çok geçmiş olsun
vallahi büyük bir deprem yaşamış birisi olarak allah kimseye yaşatmasın diyorum sadece gerçekten çok kötü bir şey![]()
allah bir daha yaşatmasın cnm
vallahi büyük bir deprem yaşamış birisi olarak allah kimseye yaşatmasın diyorum sadece gerçekten çok kötü bir şey![]()
canımmm bende kendimi hiç beğenmedimmmmkızlarrr resimlerr çok güzll (ben hariçç) hepiniz çok süper çıkmışşınızz![]()
canımmm bende kendimi hiç beğenmedimmmm![]()
ben iyiyim cnm gezmeye gidicem hazırlandım vakit azıcık geçsin diye bekliyorum sen nasılsın?sabah deprem olmuş biz o sırada çakıl ve tuana ile konuşuyorduk hiç hissetmedim hepimize geçmiş olsun
ya sen çok tatlı çıkmışşın canmm bana baksana o kadar yakından çekince tabiri caizse sanki süt dökmüş kedi gibibide en son ki foto sanki dülelodaymış gibiyim hahahahahahaha
![]()
deprem olmuş kızlrr hepinize geçmişş olsunn ama burda bişeyyy olmadıı kayalıklaradyım ondanmı acaba![]()
yok be ne tatlısı baksanaaaolduğumdan farklı çıkmışımm
ne düellosuu
![]()
evet ben deniz kenarında oldğumdan baya hissettim korktumdaaaallahım daha büyüğünden korusun yaaa
![]()