- Konu Sahibi DingiltereKralicesi
topik kalabalık yine ama sanırım sitede sorun var hiç bir işlem yapamıyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol cnm ablacında gelsin beraber oluruz inş kaydirigubbakcemile5muhteşemsiniz muhteşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem hakikaten ortadan yarıldım yani
Yengecburcu
Sblue
Desibel
Görkem
nazarboncuğum
Strawberry35
Hcr35
Kibele190
Güneş ve Sudem
Hepiniz
Şeniz kaydirigubbakcemile5nazarboncuğumm
bırcı kafam..
sbluem..
ışıldıyorsunuz çok kıskanan üye similisi....
dostluğunuz daım olsun canlarım..
yollamamkiii yollamamkiiiii izmir e zincirlerim onu :dilcikar:yaa burcu istanbula yolun düşmüyomu güzelim yaayerimseniben
bi oganizede bize yapsan diyom haniiiiisırnaşık şey
teşekkürler ablacım sende gel birgün birlikte sefamız olur kaydirigubbakcemile5cafeler yetmemiş buluşmaya meyhanelere geçmişsiniz oohh sefanız olsun
çalgıcılarda bu kadar güzel bayanın içinde kendilerini cennette sanmışlardır valla
güzeller güzeli strawımda buluşmadaymış şirinlik muskası hrc35 ,nazarboncuğum, sblue, yengeçburcu ve diğer bütün kardeşlerim harika görünüyorsunuz
ortamın delisi ben oturur muyum hiç sositosositoay inanmıyorum yaaa nasıl döktürmüşsünüz öyleeee
hele sblue ablam hiç oturmamışsın maşallah sana :teytey:
hcr35 çok güzel çıkmışsın fotolarda
nazarboncuğum benim bitanecik arkadaşım, güzelliğini bi kez daha gördüm ...
yengeç burcu ablam bizim burda bi doktor var aynı ona benziyorsun.
daha sayamadığım diğer arkaaşlar, hepinizi kocaman öpüyorum, dilerim dostluğunuza neşenize nazar değmez a.s.
o ne ya :1shok::1shok::1shok:
ben sıfatınıza tek tek tüpürürem
ben geldiğimde de böyle isterim ya senağlamasenağlama
oooo maşallah size bu ne enerji,,döktürmüşsünüz,,
aranızda olmayı çok isterdim,,sağlık sorunumdan dolayı katılamadım,,tek tek isim yazmıycam ,ayırt edemem ,hepiniz süpersiniz,,,en kötü gününüz böyle olsun ,öpüyorum hepinizi,,sevgiyle kalın:1hug::1hug:
Oyyy olurmu heç öle kılıç çekmek falan vamişimmm Şenizbana neden kılıç çektin senağlama
tımam ozaman anlamamıştım da ben kaydirigubbakcemile3Oyyy olurmu heç öle kılıç çekmek falan vamişimmm Şeniz
Okadar güzelsinki hırpalayarak sevdim seni kaydirigubbakcemile3 sonundada uçarak geliyorum baksana :asigim:
Maşallah
Belkim o meşhur rüyalarında benide görürsün :jeyyar:
hihoyyythihoyyyt hihoyyyt
ooooooo..harikasiniz izmirli hatunlar....cok severim bu tur toplantilari..ama bitmek bilmeyen islerim yuzunden degil kk toplantilarina uzun zamandir kk ya bile giremiyorum...bu yuzden yonetimdenden modlugumun alinmasini rica etmistim.cunku bir isi layigi ile yapmak guzeldir.bulunamiyorsam yardimim olmuyorsa..olmaz degilmi...tanidigim ve tanimadigim hatunlar ne guzel eglenmissiniz..allah icinize sindirsin..eh bundan sonraki toplantilara katilirim..parti islerimden yaptigim ticari danismanliktan oglanlarimin ikisininde izmirde olmamasinin verdigı gidis gelislerden firsat bulursam..haaa bu arada karin yaglarimi aldiriyorum bakin bir sonraki toplantida eski arkadaslar bakalim beni taniyacakmisiniz dermisim..saka bir yana..burada olmak herzaman bana mutluluk vermisti...kk sayesinde inanilmaz guzel dostlar kardesler arkadaslar kazandim....dostlugumuz daim olsun.ısıklarımız hic sönmesin..
sizleri seviyorum
MİNASERA