- Konu Sahibi tuanamevsim
-
valla canım aslına bakarsan benimkide sebze pek sevmez ama mecbur yer.ama hergün üst üste sebze yemeği yapsam yemeyebilir benbir gün sebze bir gün et yemeği olarak düzene koydum.aradada üşenip yemek yapmayınca kahvaltıya talim ediyor çok güzel omlet yapar kendileri
ayy aynen bende yaaa hergün bunu düşündğüm kadar başka bişey düşünsem prof. olmuştumm
valla canım aslına bakarsan benimkide sebze pek sevmez ama mecbur yer.ama hergün üst üste sebze yemeği yapsam yemeyebilir benbir gün sebze bir gün et yemeği olarak düzene koydum.aradada üşenip yemek yapmayınca kahvaltıya talim ediyor çok güzel omlet yapar kendileri
bizimkide çok güzel kebap yapıyormuş ama ben görmedim ama allahtan evi süpürür siler balkonları yıkar tüsünü yapar düzenlidir tertiplidir ve çok titizdirrr iki başak olunca mecbur ev hergün süpürleniyor ben yemek yaparken o evi süpürüyor siliyor yardım ediyor bu yönü olmasa daha bir zor olurdu benim için işten eve git evi tpla yeemek yap çamaşır bulaşık deren sürünürdüm sanırım yerlerde
bizimkide çok güzel kebap yapıyormuş ama ben görmedim ama allahtan evi süpürür siler balkonları yıkar tüsünü yapar düzenlidir tertiplidir ve çok titizdirrr iki başak olunca mecbur ev hergün süpürleniyor ben yemek yaparken o evi süpürüyor siliyor yardım ediyor bu yönü olmasa daha bir zor olurdu benim için işten eve git evi tpla yeemek yap çamaşır bulaşık deren sürünürdüm sanırım yerlerde
bende aynı dertten muzdaribim ne yemek yapsam. yemek yapmak değilde ne yapacağımı düşünmek bıktırıyor
aynen benide hergun düşün düşünn insan sıkılıyorr bir süre sonraaaben artık koçişe söylüyom azcıkta sen düşün diyee gçen hafta 3 gün yemek menüsünü kendisi buldu
ben soruyorum yap işte bir şeyler deyip topu bana atıyor tabi banada düşünmekten başka bir çare gelmiyor
maşşallah vallaa popişi kaşıyalımm
tşk ederim cnm
demdur canım msn açılıyormu iş yerinde sizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?