izmirli gelinler gelin başı için kuaför şebnem mi yoksa jale mi yardım lütfennn..

gokce_2208

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
3
0
16
İzmir
haziranda evleniyorum. kuaför seçiminde çok kararsız kaldım. şebneme gitmeyi düşünüyordum ama hakkında kötü yorumlar okudum. şimdi şirinyerdeki jaleyi düşünüyorum. ama daha önce oraya giden hiç tanıdığım yok. gidenler varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleme:
Jale'ye saç kestirmeye çok gittim zamanında. Abdullah vardı yanında çalışan çok başarılı bir çocuktu ayrıldı ordan kendi dükkanını açtı.

Smiley's olması lazım ismi. Abdullah&Emrah diye de yazıyor tabelasında. İkiside çok başarılı ve çok tatlı insanlar tavsiye ederim. %1000 memnun ayrılırsın. Yeri de Buca Vergi Dairesi'nde inersen Moda Giyim var hemen yan tarafı Jale'yle arasında az bir mesafe var 1 durak, cadde üzerinde.

şebnem hakkında duydukların doğrudur çok demode saçlar yapıyor konik kafalar gibi çıkıyor gelinler ve yanında kardeşi falan varsa hepsinin saçı gelininkiyle aynı oluyor
jalede ablam düğün için sade bir saç yaptırmıştı memnun kalmadı hemen sönmüştü saçları altıntaşta murat kuaför var pek bilindik değil ama baya ödülleri vardır gayette güzel saçlar yapıyor facebookta murat barbaros diye arartırsan çıkar cnm

şebneme nişanımda gitmiştim memnun da kaldım özellikle makyajımdan. ama çok fazla yoğun bi kuaför içeride onlarca gelinin saçı aynı anda yapılmaya çalışılıo gelin olduğunuzun farkına varamıosunuz pek bi ayrıcalığınız olmuo çünkü herkes gelin orada . ayrıca kuaförün önünde bi haraç çetesi oluşmuş durumda kızlar çok hırçınlar ve haraç almadan kesinlikle bırakmıolar damadı :/ gidecek arkadaşların buna dikkat etmesini öneririm. gözlerimle gördüm damada gelin arabasında saldırdıklarını :/

Şebneme 2 3 sefer düğün için gitmiştim çok iyi bi kuaför fiyatlarıda bence uygun gitmeni öneririm benimde düğün eylülde oraya gidicem :)

Ben kuzenimin düğünü için jale de saçımı yaptırmıştım kimimizin saçı çok güzel kimimizin ki berbat olmuştu Allahtan benimki güzel olanlar arasındaydı ama bir gelin başı yapmışlardı ki berbattı gelin çok üzgündü ama öyle çıkmak zorunda kaldı

geçtiğimiz cumartesi arkadaşım nişanı için gitti şebneme ve gidenlerin hepsinin saçı da makyajı da berbattı..şebnemin eski kalitesi yok bence artık

jalede çalışanlar fazla ukala ve istediğiniz saçı söyletmiyorlar bile. birkaç kez gittim memnun kalmadım açıkçası ve fiyatları da çok yüksek geldi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…