Gelinbaşı ve Gelin Tacı izmirli gelinler gelin başı için kuaför şebnem mi jale mi? yardım lütfenn..

gokce_2208

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2013
3
0
16
İzmir
haziranda evleniyorum. kuaför seçiminde çok kararsız kaldım. şebneme gitmeyi düşünüyordum ama hakkında kötü yorumlar okudum. şimdi şirinyerdeki jaleyi düşünüyorum. ama daha önce oraya giden hiç tanıdığım yok. gidenler varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Canım Benim de düğünüm haziranda...Ama kuaför konusunda hiç aşama kaydedemedim Bir çok isim var konuşulan ama hiçbirini tecrübe etmedim, senin sordukların dahil...Saç neyse de ben makyaj konusuna kafamı taktım. Profesyonel makyaj uzmanı olsun istiyorum, free çalışan.Dün birisiyle konuştum, iyi bir iş çıkaracağını düşünüyorum ama sadece makyaj 300 TL. Bu işin piyasası bu, anladığım kadarıyla ama beni aşacak görünüyor, canım sıkkın (

Bornova'da İbrahim&İbrahim'den çoğunluk memnun diye biliyorum. Bende Eylül gelini olacağım bana ters ama orayı düşünüyorum ya da Buca Şirinyer'deki Abdullah&Emrah.

kızlar benim düğünüm de nisanda. geçen haftasonu dolaştım ibrahim&ibrahim,gürdal,hanifi,soner saç tasarım. fiyat olarak soner bana pahalı geldi. ve geçen yıl nişanlımın kuzeninin saçı çok ta hoş olmamıştı, o paraya değmezdi ama yine de fiyat almak istemiştim.gürdalı da eledim çünkü ilgi alaka sıfırdı,sanki gelin değil de sıradan fön çektirmek için gitmişiz gibi geldi. ben hanifiyi tercih ettim,hem kaliteli, hem fiyat bakımından uygun, hem hanifinin samimiyeti. provası da var. ibrahim&ibrahimde prova yok bu arada. hanifinin tek cümlesi beni fethetti, provada istediğin modeli istediğin kadar denerim,karar kıldığın model sana düğün günü hoş görünmese biel tekrardan istediğin modeleller denerim.benim işim senin yüzünün asık olduğunu görmemek dedi. ben hanifide karar kıldım. bir tek sütüdyo fotoğrafçım kaldı

İbrahim&İbrahim prova yapıyor canım. Nişanlımın 2 kuzenin de düğün saçı makyajı orda oldu ve provaya gittiler. İstedikleri saçları da birebir yaptılar. Makyözü de çok iyi. Hatta birinin daha geçtiğimiz Aralık ayında oldu düğünü.

Canım kaç TL' ye anlaştın peki??

ben ctesi günü gittiğimde bana prova yapmıyoruz dediler. sadece düğün günü 3 saat önceden orda olmamı,model model saç deneyeceklerini söylediler. makyözüne bişey diyemem tabi. ben sadece gidip görüştüğüm bilgileri verdim.

300 tl canım (sadece gelin saçı ve mayajı) ekstralar hariç tabi

Kuzum ne dicem, nisanın kaçında düğünün? Benim 8 haziranda, anlattığına göre hanifinin fiyatı iyi, sen beğenene kadar deneyecek olması beni de cezbetti. Ben de görüşeyim olmazsa. Senin düğün benden önceymiş, seni görebilsem süper olurdu:26:

14 nisan canımcım. içine neresi sinerse ol olsun,kendini rahat hissedeceğin bi yer olmalı nihayetinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…