Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları izmirli bebek arabası ihtiyacı olan anneler...

melek_ada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2008
91
0
86
44
İzmir
arkadaşlar ben pier cardinin çok güzel bir bebek arabasını aldım peşin 350 ytl ye ama kullanamıyorum çünkü çok ağır otobüsle her yere gidip geliyorum.bir iki kere kullandım.öylece duruyo ihtiyacı olan annelere 300 ytl ye veririm.ilgilenirseniz irtibata geçeriz.çok uygun fiyata aldım ama paraya ihtiyacım olduğu için ve kullanamıyacağım için satmak istiyorum hem kız hem erkek bebeğe olur.

200-250 dersen anca alan olur söylüyeyim
çünki zaten piyasa da söyledğin fiyata 0 arabalar mevcut
0 ını almak varken kimse aynı fıyata 2.li almazkı guzelım,benim arabamda pierre cardin

0 ını almak varken kimse aynı fıyata 2.li almazkı guzelım,benim arabamda pierre cardin

katılıyorum sana canım özellikle nette aynı fiyata bir sürü sıfır araba mevcut pierre cardin dahil

kesınlıkle katılıyorum,daha 1 ay olmadı ben aldım pierre cardının arabasını enıgma.peşin 270 e.kımse 2.el arabaya 300 vermez

bende arkadaşımıza onu anlatmaya çalışıyorum ama
anlatamadım herhalde :S
fiyatı düşürse belki isteyen olur

ya arkadaşlar hiç kullanmadığım için sıfırla eşdeğer.kendimde 350 ye aldım diye o fiyatı söyledim.ama artık 250 yede veririm.çünkü bebek arabasına ihtiyacım var.ikinci arbada almak benim için çok masraflı olur diye satma peşindeyim.yoksa dursun kenarda kendim çok beğenerek almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…