arkadaşlar ben pier cardinin çok güzel bir bebek arabasını aldım peşin 350 ytl ye ama kullanamıyorum çünkü çok ağır otobüsle her yere gidip geliyorum.bir iki kere kullandım.öylece duruyo ihtiyacı olan annelere 300 ytl ye veririm.ilgilenirseniz irtibata geçeriz.çok uygun fiyata aldım ama paraya ihtiyacım olduğu için ve kullanamıyacağım için satmak istiyorum hem kız hem erkek bebeğe olur.
ya merak eden arkadaşlar varsa netten araştırsınlar bu arabanın fiyatı 460 tl ama ben peşin aldığım içn 350 tl ye aldı 300 ede veririm diyorum verdiğim paraya bakılırsa pahalı tutmadım fiyatı.
200-250 dersen anca alan olur söylüyeyim
çünki zaten piyasa da söyledğin fiyata 0 arabalar mevcut
0 ını almak varken kimse aynı fıyata 2.li almazkı guzelım,benim arabamda pierre cardin
0 ını almak varken kimse aynı fıyata 2.li almazkı guzelım,benim arabamda pierre cardin
ya arkadaşlar hiç kullanmadığım için sıfırla eşdeğer.kendimde 350 ye aldım diye o fiyatı söyledim.ama artık 250 yede veririm.çünkü bebek arabasına ihtiyacım var.ikinci arbada almak benim için çok masraflı olur diye satma peşindeyim.yoksa dursun kenarda kendim çok beğenerek almıştım.