İzmirli Annelere Yılbaşı Partisi

1 - Saphira--24.5 aylık + baba
2 - çıtır-pıtır--25.5 aylık
3 - D-GABBANA--17 aylık
4 - tunayekta--26 aylık
5 - Krikitos--24 aylık + 5 aylık + baba
6 - tealight -- 17 aylık + baba
7 - gülsen_arda -- 2.5 aylık
8 - minikprenses -- 24 aylık
9 - eycik -- 22,5 aylık
10-Emine -- 16 aylık + baba
11-Neşe -- 2 yaş + baba
12-tuyaminos -- 16 aylık +baba
13-Tuba -- 19 aylık

kIZLAR BİR ARKADAŞA DAHA HABER VERDİM CEVAP GELSİN SON DURUMU BİLDİRİRİM.AZ BİR ZAMAN KALDI EN SON NE ZAMAN BİLDİRMEN GEREKİYOR SAPİŞİM???:40:

Kızlar bir önerim var,bu partide noel babada olacak,her anne çocuğuna küçük bir yılbaşı hediyesi alsın ve bu hediyeyi Noel Baba çocuğumuza versin diyorum.Çok hoş bir anı olur tabiii bizimkiler palyaçoya gösterdikleri tepkiyi göstermezlerse:)

kIZLAR BİR ARKADAŞA DAHA HABER VERDİM CEVAP GELSİN SON DURUMU BİLDİRİRİM.AZ BİR ZAMAN KALDI EN SON NE ZAMAN BİLDİRMEN GEREKİYOR SAPİŞİM???:40:
canım buyursun gelsin arkadaşın da,önümüzdeki hafta anne sayısını 15'e tamamlayıp listeyi kapatalım.Bu arada herkes eşinin gelip gelmeme durumunu da belirtsinki tam sayıcı vericez
Kızlar bir önerim var,bu partide noel babada olacak,her anne çocuğuna küçük bir yılbaşı hediyesi alsın ve bu hediyeyi Noel Baba çocuğumuza versin diyorum.Çok hoş bir anı olur tabiii bizimkiler palyaçoya gösterdikleri tepkiyi göstermezlerse:)
tatlım yanılmıyorsam zaten joyful bu söylediğini organizasyonun içinde yapıcak ama tekrar sorarız,eğer yapmayacaklarsa yaparız tabi

3 - D-GABBANA--17 aylık
4 - tunayekta--26 aylık
9 - eycik -- 22,5 aylık
11-Neşe -- 2 yaş + baba
13-Tuba -- 19 aylık
14-Nihan -- 5.5 yaş

Canımcım bende katılmak istiyorum Egemle:)Bizide yaz yalnız hangi gün onu göremedim ben..Bu arada Egede 26 aylık biliyorsun zaten:34:

aaa çok sevindim canım,sonunda karşılaşabilicez yani :64: 26 Aralık Pazar günü tatlım,babanız da gelir mi,listeye onu da ekleyeyim mi?

inşallah karşılaşcaz canım:)Yok şimdilik Egeyle ikimiz ama bir değişiklik olursa yazarım canım:71:

3 - D-GABBANA--17 aylık
4 - tunayekta--26 aylık
9 - eycik -- 22,5 aylık
11-Neşe -- 2 yaş + baba
13-Tuba -- 19 aylık
14-Nihan -- 5.5 yaş
15-DuyguEge -- 26 aylık

tamamdır canım ekledim sizi de listeye :79:

arkadaşım bu arada benim bir arkadaşımda gelmek istiyor gerçi daha kesin değil onunda kızı15 aylık olmalı gelirse babayla gelecek ama ben yarın ona son bi kez daha sorara kesin cevap aldıktan sonra yazarım

arkadaşım bu arada benim bir arkadaşımda gelmek istiyor gerçi daha kesin değil onunda kızı15 aylık olmalı gelirse babayla gelecek ama ben yarın ona son bi kez daha sorara kesin cevap aldıktan sonra yazarım

o zaman arkadaşından kesin cevabı alınca listeye ekleyelim olur değil mi

tabii tabii en iyisi öle olur onların taşınma durumu vardı benim sölediğim zaman gününü bilmiyordum hani denk gelirmi diye konuşmuştuk o yüzden eğer öle bişey olmazsa gelmek çok istemişti yarın öğrenir haber veririm

merhabalar,
4,5 aylık bir kızım var.. bende katılmak istiyorum. mümkün müdür? :17:

tabi mümkün canım,listeye yazıldınız bile :81:

3 - D-GABBANA--17 aylık
4 - tunayekta--26 aylık
9 - eycik -- 22,5 aylık