İzmir'in En Nezih Hamam&Spa Merkezi

KedidirKedii

Go girl 🔥
Pro Üye
15 Kasım 2014
4.159
11.063
558
Bir kaç gündür yeni bir hamam arayışındaydım ..

Benim gibi hamam sevdalıları bilirler en temizi ve en iyi memnuniyet çok önemli.

İnternette FES HAMAM SPA MERKEZİ'ni buldum . Baktım hımm çok nezih bir deneme turu için hemen yarın gitmeliyim dedim .

Bugün gittim
Ekstra masajlar var onlar biraz uçuk geldi şuanlık bana ama mutlaka deneyeceğim ..
Normal hamama gitsem kese masaj hamam giriş vs 45 e çıkarsın . Ama burası biraz farklı,
Giriş 40 tl girişe dahil - jakuzi , sauna,buhar odası, havuz , kar çeşmesi dahildir . + 25 tlye kese ve inanılmazz köpük masajı yaptırabilirsiniz.
Havuz ve jakuzi için bone şartı var ve asla üstsüz dolaşmak yasak

Yani küçüklüğümden beri hamamları, merkezleri gezerim böyle nezih, temiz ve kendinizi şımarta bileceğiniz her şeyin tam teşekkürlü mevcut olduğu bir yer burası . Ben çook memnun kaldım sizinlede paylaşmak istedim .. Altada bir iki foto atıyorum .. Sitesinden çok daha fazla seçeneklerini ve resimleri ve diğer hizmetleri görebilirsiniz ben şiddetle tavsiye ediyorum .

İyi olur teşekkür ederim :)

Bu hafta gene gittim enfes yahu ... Kış vakti 2-3 saat yüzmek ve ultra güzel özel masajlarla resmen aylık yorgunluk attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…