İzmir'in en iyi kadın doğum uzmanı Özlem Gültekin Mutlaka okumalısınız!!!....

baharuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2012
13
1
86
34
İzmir
ben 23 yaşında bir kızım 19 Aralık günü sağ kasık bölgemde inanılmaz derecede bir ağrı başladı o sıralar batıgöz hastahanesinde çalışmaktaydım oraya yakın diye Alsancak Devlet Hastahanesine gittim sadece kan ve idrar tahlili yaptılar ve sonuçların temiz olduğunu söyleyip bana ağrı kesici iğne yapıp gönderdiler. o sırada benim ağrılarım hafifledi fakat tamamen geçmedi bende özlem hanımı aradım ve hemen gelmemi söyledi gittiğimde ultrasyon ile baktı ve sağ yumurtalığımda 4.5 5 cm civarında bir kitle olduğunu tomografi çektirmemi söyledi oradan urla devlet hastahanesine gittik tomografi sonucu temiz çıktı ve özlem hanım bu konuda ısrar edip birde dokuz eylül üniversitesi hastahanesine gitmemi iyice araştırılmasını söyledi (bu arada özlem hanımın çalıştığı hastahane sgk ile anlaşmalı olmadığı için devlet hastahanesine gitmek zorunda kaldım) deü hastahanesi gece 2.5 a kadar beni acil serviste tuttu ve hiçbirşeyim olmadığını söyleyerek gönderdi fakat bütün gece sancıdan uyuyamadım. ertsi gün işe gitmek için hazırlandım fakat otobüste fenalaştım ve kendimi ilke polikinliğine attım oradaki kadın doğum dr. da özlem hanımın teşhisini koydu ve acil ameliyat olmam gerektiğini söyledi bizde tekrardan özlem hanıma dönüş yaptık deü yatmamı önerdi oraya gittiğimde hastanenin ABD başkanı berrin hanım kendi kontrol etmeden sadece elimdeki ultrasyon kağıtlarına bakarak %90 yumurtalık kanseri olabileceğimi kızlık zarımın bozulup rahimimden parça alınacağını gerekirse yumurtalığımında alınacağını söyledi ve bana ameliyat günü kesip yatış işlemleri için gönderdi ameliyattan bir gün önce psikolojik olarak kendimi hazır hissetmedim ve ne olursa olsun özlem hanıma ameliyat olmaya karar verdim ve hastahaneden çıktım. Özlem hanımn 1 haftalık takibiyle adetlede atabilme imkanımın olduğunu ameliyata gerek kalmayabileceğini söyledi fakat adetim gelmeden yumurtalığımdaki kist patladı ve acil olarak 27 aralık gecesi çalıştığım iş yerinden gittim ve işten çıkmak üzere olmasına rağmen beni hemen ameliyata aldı ve çok başarılı bir ameliyat geçirdim. aradan 4 ay geçti ve tamamen iyileştim. eğer özlem hanım olmasaydı hiçbirşeyin yok diyen devlet hastahanelerine inanıp ağrı kesicilerle ağrımı dindircektim ve patlayan kist kanımı zehirleyip ölümüme neden olabilirdi. bu olaydan sonra ÖZLEM HANIM'a artık ŞİFA MELEĞİM diyorum ve onu tanıdığım için çok mutluyum hayatımı bana geri verdi ne kadar teşekkür etsem azdır. Sizi çok seviyorum Şifa MELEĞİM :)))

Paylaşım için teşekkürler allah bi daha yaşatmasın peki özlem hanım izmirde hangi hastahanede görev yapıyor

iyi dilekleriniz için teşekkür ederim özlem hanım özel ege sağlık hastahanesinde görev yapıyor. google a özlem gültekin yazarsanız detaylı bilgi edinebilirsiniz hastahanenin kendi wap sitesinde de bilgileri mevcut.

yeni üyesiniz, 6 mesajınız var ayrı topiklerde, toplam 6 mesaj, hepsi de aynı konu??? reklam kokan hareketler bunlar!

Gelmiş geçmiş olsun..Deü deki Berrin hanım benim de psikolojimi bozmuştu..Bende rahim kanseri olabileceğini ve rahmimi almaları gerektiğini söylemişti...Henüz evli bile değildim..Ama daha sonradan öğrendim ki hemen her hastasına kanser teşhisi koyup rahmini,yumurtalıklarını almayı teklif eden bir dr.muş..Allaha havale ettim onu........

yeni üyesiniz, 6 mesajınız var ayrı topiklerde, toplam 6 mesaj, hepsi de aynı konu??? reklam kokan hareketler bunlar!

hiçbir reklamı yoktur zaten reklama ihtiyacımız yok ben sadece bilgilendirmek istiyorum 3 devlet hastahanesi bana birşeyin yok derken özlem hanım beni hayata döndürdü bunu her mesajımda yineliyorum daha farklı kişiler okur da yararım olur diye düşünüyorum çünkü sağlık bahsettiğimiz eğlence için bi araç değil reklamını yapalım

derken......???

özlem hanımın yada benim bir reklama ihtiyacımız yok yani. ben sadece yararlı olmaya çalışıyorum gittiğim dr.lardan gördüğüm tepkiler karşısında özlem hanımın davranışalrı ilgisi bile sanki onunla uzun yıllar tanışıyormuşuz gibi o yüzden tavsiye ediyorum zaten.

ayrıca reklam olduğunu düşünen arkadaşlar en iyi hekim sitesine girin kadın hastalıkları ve doğum uzm. bölümünü tıklayıp izmiri seçtiğinizde ilk sırada kim var görebilirsiniz reklama ihtiyacı olan bir doktor değil özlem hanım

Son düzenleme:
o siteye aynı ip numarasından aynı doktora defalarca kez oy veriliyor. bu biiiirrr!
"reklama İHTİYACIMIZ yok" demişsiniz, ah güzel türkçem benim, nasıl da ele verir insanı! bu ikiiiii!
doğma büyüme izmirliyim, birçok kadın doğum doktorunu tanırım, doğum hastaneleri ya da devlet hastaneleri sandığınız kadar korkunç yerler değil.bu üçççç!
inandırıcı değilsin, gerçekten de değilsin. haftalardır tek konu üzerine mesaj yazıp duruyorsun. kocaaaa kk'de de tek sen gidip memnun kalmışsın enteresan yani

işte bizim dilimiz bu ben açıklamamı yaptım tekrarda yapıyorum !NE BENİM NEDE ÖZLEM HANIMIN REKLAMA İHTİYACI YOK. İHTİYACIMIZ DERKEN BUNDAN BAHSETTİM AMA ANLAYAN ANLIYOR. ) herkes memnun olduğu yada beğenmediği doktoru yazmıs birtek benim yazım üzerinde takılı kaldınız. elimde her türlü belgem var genç yaşımda bana kanser deyip yumurtalıklarımı almak isteyen bir doktoru mu tavsiye etmeliydim yoksa hastalığımın teşhisini koyupta beni tekrardan hayata döndüren bir doktoru mu tavsiye etmeliyim? siz her dr.a gitmiş olabilirsin beğenmek ve memnun kalmak göreceli bi kavramdır. ben kimseye zorla benim doktoruma gidin demiyorum ayrıca özlem hanım hakkındaki düşüncelerimide kimse değiştiremez bence türkiyenin en iyi kadın doğumcuları arasında ne olursa olsun. ayrıca ben hiçbir doktorlada kıyaslamıyorum sadece özlem hanımı ortaya koyuyorum yazımı dikkatli okursanız eğer ilke polikinliğinde de aynı taşhisin konduğunu söyledim doktorun adını hatırlasam onuda yazcaktım reklam olsa sadece özlem hanımı yazar geçerim

Yok canım gayet samimisiniz bence..Tanımıyorum Özlem hanımı..Gidip memnun kalıp burada paylaşmak istemiş olabilirsiniz..Ama Berrin hanım konusundaki düşüncelerimiz aynı..Bunu sadece kendimden bilmiyorum başka insanlardan da aynı şikayeti duydum..Sizden de duyunca iyice emin oldum..Kadın herkese kanser teşhisi koymaya meraklı... Kimbilir boşyere kaç kadının rahmini aldı...

Son düzenleyen: Moderatör:

çok teşekkür ederim düşüncelerime saygılı olduğunuz için insanlar leke sürmek için elinden geleni yapıyorlar. özlem hanımdan memnun olmayanda olabilir ama ben ondan iyi doktor tanımıyorum. berrin hanım gerçekten 3 günde psikolojimi mahvetti sağlığımdan vazgeçip çıktım inanın ki hastahaneden. allah karşıma özlem hanımı çıkardı ki o yaptı ameliyatımı hemde kist yumurtalığımı patlatmış diğer doktor alalım yumurtalığı demiş özlem hanım almamış ve dikmiş şuan eski işlevinden daha da iyi çalışıyor

Soru ilgeci arkadaşımın dediklerine kesinlikle katılıyorum.En iyi hekim sitesi de tamamen olumlu yorumları sitede yayınlıyor,olumsuz bir yorumu yayınlamıyorlar,bizzat denedim,dolayısıyla o site kriter değil benim için artık.Dr.Özlem Gültekin'e iş güç sahibi değilseniz veya zaman probleminiz yoksa,bütün zamanınız boşsa gitmeyi değerlendirebilirsiniz.Hamileliğimin 4.ayına kadar gittim kendisine,herbir randevum son 1 gün veya birkaç saat kala 2-3'şer defa ertelendi üstelik sizden sonraki kişi randevu saatini geri aldı sizide alalımmı gibi güne daha geç başlamak için anlamsız sebeplerle arandığım oldu.Günün ilk randevusunda bile yarım saat bekletildiğim,gün içindeki randevularımda 1-1,5 saat beklediğim zamanlar oldu.Muayene süreci buna sebepti desem ben ekstra bir ilgi görmedim,muayene süreçlerim 10-15 dakikaydı.Benimle birlikte başka hastalarada aynı saate randevu vermiş oldukları anlarıda yaşadım.Devlet hastanesinde bile bu kadar beklediğimi hatırlamıyorum.Sıkıntımı yardımcılarına ilettiğim zaman aldığım tepki ise İzmir'de tek çalışan kurum onlarmışçasına,hasta talep ve görüşlerinin önemi yokmuş gibi,İzmir'in tüm hamile bayanları o kliniğe gidiyormuş gibi agresif ve negatif tavır oldu.Bahsettiğim durumlar acil doğum anları değil kesinlikle.Özlem Hanım'ın doktorluğu konusunda iyi veya kötü net birşey söyleyemem henüz,geçirdiğim 4 ayda normal giden hamileliğim vardı çünkü, ekstra bir durum yaşamadım.Medyatik olması ve reklamı iyi yapması bilinirliğini arttırmış.Kendisi güler yüzlü ancak hastalarına değer veren bir ekiple çalıştığını düşünmüyorum.Ben çalışan bir bayanım ve sürekli değişen taleplerle patronumdan izin almam mümkün değil,bu sorunumu dile getirmeme rağmen çözüme yönelik bir yaklaşım görmedim,üstelik üzerine yaşamadığım şeyleri dile getiriyormuşum gibi davranıldı,bu nedenle bıraktım kendisini,hasta memnuniyetine önem vermediklerini gördüm,yeterince hastamız var edalarındalar.

Söylediklerine aynen katılıyorum.Ege üniversitesinde ancak bu kadar sıra beklediğimi bilirim.Randevuyla gitmeme rağmen her sefrinde en az 1 saat bekledim.Daha önce bir bebek aldırdığımı bildiği psikolojik olarak kalp sesini dinlemek için koştura koştura gittiğimi bildiği riskli bir hamilelik olduğunu tüp bebek olduğunu bildiği halde çok beklettiler beni ve bende 3. aydan sonra daha fazla ilerlemeden doktorumu değiştirdim.Özlem Hanıma gece bişiy olduğunda ulaşabilirmiyim size dediğimde sekreterini aramamı onun kendisine ulaşacağını söyledi.Netekim bir gece feci mide yanması yüzünden kendisini aradım msj attım ertesi sabah 6 da bana cevap yazdı.Zaten yanma falan kalmamıştı.Yeni doktorum doğumumu yapana kadar hiç bekletmedi.HAtta benim dururmumu bildiği için istediğin zaman gel ben olmasam bile diğer doktorumuz yada hemşirelerimiz sana kalp sesi dinletirler dedi.Bir gün bebeğimiz harektini hissetmediğimden ağlaya ağlaya gittim hiç bekletmeden aldılar.Çok şükür kızım iyiydi sadece uyuyormuş.Nst zamanı gelincede sen paniksin istersen hergün gel gir dedi.Gece 11 dede aradım açtı sabah 7 de aradım açtı whatsuptan yazdım döndü.Benim için doktor heleki özelse ulaşılabilir olmalı. BAna göre çok hasta almak marifet değil az hastaya gerekli özeni göstermek önemli olan.Çok şükür güzel bir doğum gerçekleştirdim iki doktorumuzla birlikte .Ne kadar teşekkür etsem azdır. beni hem psikolojik olarak rahatlattılar hem bütün randevularımda 45 dakika ayırıp sıkılmadan herşeyi anlattılar.

Söylediklerine aynen katılıyorum.Ege üniversitesinde ancak bu kadar sıra beklediğimi bilirim.Randevuyla gitmeme rağmen her sefrinde en az 1 saat bekledim.Daha önce bir bebek aldırdığımı bildiği psikolojik olarak kalp sesini dinlemek için koştura koştura gittiğimi bildiği riskli bir hamilelik olduğunu tüp bebek olduğunu bildiği halde çok beklettiler beni ve bende 3. aydan sonra daha fazla ilerlemeden doktorumu değiştirdim.Özlem Hanıma gece bişiy olduğunda ulaşabilirmiyim size dediğimde sekreterini aramamı onun kendisine ulaşacağını söyledi.Netekim bir gece feci mide yanması yüzünden kendisini aradım msj attım ertesi sabah 6 da bana cevap yazdı.Zaten yanma falan kalmamıştı.Yeni doktorum doğumumu yapana kadar hiç bekletmedi.HAtta benim dururmumu bildiği için istediğin zaman gel ben olmasam bile diğer doktorumuz yada hemşirelerimiz sana kalp sesi dinletirler dedi.Bir gün bebeğimiz harektini hissetmediğimden ağlaya ağlaya gittim hiç bekletmeden aldılar.Çok şükür kızım iyiydi sadece uyuyormuş.Nst zamanı gelincede sen paniksin istersen hergün gel gir dedi.Gece 11 dede aradım açtı sabah 7 de aradım açtı whatsuptan yazdım döndü.Benim için doktor heleki özelse ulaşılabilir olmalı. BAna göre çok hasta almak marifet değil az hastaya gerekli özeni göstermek önemli olan.Çok şükür güzel bir doğum gerçekleştirdim iki doktorumuzla birlikte .Ne kadar teşekkür etsem azdır. beni hem psikolojik olarak rahatlattılar hem bütün randevularımda 45 dakika ayırıp sıkılmadan herşeyi anlattılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…