Tabiki canim benim sonuclari gosterdim coksukur rabbime ii dedi dr um ayrica muayenede oldum ameliyat olacam korku sardi simdi[/QUOTE]Sagol canim benim tabiki dr gittik esimle gosterdim sonuclari cok sukur rabbime iyi dedi muayene de etti ameliyat olacam korku sardi ister istemez
r: 630785"]ALLAH razı olsun cnm...
elbette hikmetten sual yok...
CENABI HAKKIN ALMALARINDA VERME VAR ....
Yarabbi sen bilirsin hikmeti sende gizli...
mal senin mülk senin senin ...
alanda sensin nimeti verende...elhamdülillah ....
dedikmi inşallah elden giden nimetin kat be kat daha hayırlısı geliyor Yüce Yaradandan...
hemde daha iyisini daha güzelini seni daha mutlu edecek nimeti verecek inşallah...
artık üzülme sıkılma endişe yok tamam mı?
hadi bakam hayırlı haber sırası sende bekliyorum haber et
Cok şükür Rabbime...Tabiki canim benim sonuclari gosterdim coksukur rabbime ii dedi dr um ayrica muayenede oldum ameliyat olacam korku sardi simdi
Evet hatta kacmak istedim o hastanedenCok şükür Rabbime...
Ne zaman ameliyatin tarih aldin mi cnm...
Amiiin cnm... oy oy Kıyamam. ..Evet hatta kacmak istedim o hastanedenCocuk gibiyim valla carsamba kismetse tuhaf oldum garip hissediyorum bu kadar sikintilari goze almisim ya Râb çok saglikli bi evlat nasip eyle hepimize insallah
Amiiin cnm... oy oy Kıyamam. ..Evet hatta kacmak istedim o hastanedenCocuk gibiyim valla carsamba kismetse tuhaf oldum garip hissediyorum bu kadar sikintilari goze almisim ya Râb çok saglikli bi evlat nasip eyle hepimize insallah
Ucyoldayim ben ...Buarada netde oturuyorsun ben bahcelievlerdeyim canimm insallah dedigin gibi kolay gecer dua et olurmu sende guc veroyorsun bana
Buarada netde oturuyorsun ben bahcelievlerdeyim canimm insallah dedigin gibi kolay gecer dua et olurmu sende guc veroyorsun bana[/QUOTE]Amiiin cnm... oy oy Kıyamam. ..
Cenabi Hak ameliyatini saglikla kolaylikla gecirmeni nasip etsin inşaallah...
Yapabilecegim bisey varsa yakinim ben hastaneye haber ver yeter...
Ne kadar kalicaksin ?
Yarim saat surer dedi dr um ameliyat canim ne ayakustu olamaz rahime dikis atilacak riskim var genede ewet doguma kadar yatacam raporlu olacam agliyorum valla gun geldi cattiUcyoldayim ben ...
Şimdi arastirdim biraz netten ayaküstü yapiliyor diyor ameliyat için. ..
Korkma cok basit bir operasyonmus...
ayni gun eve cikis veriliyormus...
Peki doguma kadar yatacakmisin...
Cnm ayaküstü dedigim ayni gun eve çıkarıyorlar... yoksa seni tavana asip asagidan dikis yapmicaklarYarim saat surer dedi dr um ameliyat canim ne ayakustu olamaz rahime dikis atilacak riskim var genede ewet doguma kadar yatacam raporlu olacam agliyorum valla gun geldi catti
İlahiiCnm ayaküstü dedigim ayni gun eve çıkarıyorlar... yoksa seni tavana asip asagidan dikis yapmicaklar
Gül bakiim biraz...
Gerilme bu kadar bak gergin yapcan çocuğu yaaaa...
Al eline bi bebek yagi sür kanina masaj yap yavaş yavaş... minnos da sende rahaylayin biraz ya...:)
Su bikac sayfalik yaziyi bi oku bak...Yarim saat surer dedi dr um ameliyat canim ne ayakustu olamaz rahime dikis atilacak riskim var genede ewet doguma kadar yatacam raporlu olacam agliyorum valla gun geldi catti
Hangi yaziyi canim İnsan ister istemez ameliyattsn korkuyo ne olacam neler bekliyor beni sag cikabilecekmiyim vs vsSu bikac sayfalik yaziyi bi oku bak...
Bebegine neler yapiyorsun uzulup korkarak...
ALLAH kerim... yarattiklarinin neye ihtiyaci oldugunu en iyi bilen O...
Sen korkarak ve endise ederek tevekkülü elden mi birakiyorsun...
Yok ben buna inanmıyorum...
Birazdan toparlayacaksin ins...
Hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltu ve huve ala rabbil arsil azim... bol bol cek ok cnm...
Hangi yaziyi canim insan ister istemez ameliyattan korkuuo[/QUOTE]Hangi yaziyi canim İnsan ister istemez ameliyattsn korkuyo ne olacam neler bekliyor beni sag cikabilecekmiyim vs vs
sayfalik yaziyi bi oku bak...
Bebegine neler yapiyorsun uzulup korkarak...
ALLAH kerim... yarattiklarinin neye ihtiyaci oldugunu en iyi bilen O...
Sen korkarak ve endise ederek tevekkülü elden mi birakiyorsun...
Yok ben buna inanmıyorum...
Birazdan toparlayacaksin ins...
Hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltu ve huve ala rabbil arsil azim... bol bol cek ok cnm...
Link atmayi unutmusum... benimde aklimi oynattin...Hangi yaziyi canim insan ister istemez ameliyattan korkuuo
Saol cNim etkileyici dHangi yaziyi canim inyapagsm
Link atmayi unutmusum... benimde aklimi oynattin...Hangi yaziyi canim insan ister istemez ameliyattan korkuuo
http://books.google.com.tr/books?id=w28tAwAAQBAJ&pg=PT9&lpg=PT9&ots=RIAcy_4g2k&focus=viewport&dq=moraes dr bilincalti&hl=tr&output=html_text
Cnm bacim nerdesin...Evet hatta kacmak istedim o hastanedenCocuk gibiyim valla carsamba kismetse tuhaf oldum garip hissediyorum bu kadar sikintilari goze almisim ya Râb çok saglikli bi evlat nasip eyle hepimize insallah
Cnm bacim nerdesin...
Cok merak ettim oldun mu ameliyatini...
Nasilsin biseyler yaz...
ALLAH saglikla kolaylikla gecirmeni nasip eder inşaallah operasyonu...
Aklim dualarim seninle ...
kiz kizim nerdesin öldüm meraktan.... hani bişey de yazmamışsın...
Evet canim maalesef hastanede sebeke ii cekmiyodu rahat giremiyodum internete çok şukur Rabbime ii gecti ameliyatim dun sabah 9 da yatisim yapildi bugun 12de taburcu oldum evet bizim dr muz girdi ameliyata cok basarili gecti ayrica gerek hemsirelerden gerek doktorumdan cok cok memnun kaldim ilgi alaka superdi temiz ve hijyenik di hersey ameliyatim genel anesteziyle uyutuldum ve uyandigimda ben kesin dogumumu burda yapacam dedim ;-)kiz kizim nerdesin öldüm meraktan.... hani bişey de yazmamışsın...
nasılsın nasıl gecti operasyonun... bizim dr mu girdi...
ay bişiler yaz...
ALLAHIM şükürler olsun...Evet canim maalesef hastanede sebeke ii cekmiyodu rahat giremiyodum internete çok şukur Rabbime ii gecti ameliyatim dun sabah 9 da yatisim yapildi bugun 12de taburcu oldum evet bizim dr muz girdi ameliyata cok basarili gecti ayrica gerek hemsirelerden gerek doktorumdan cok cok memnun kaldim ilgi alaka superdi temiz ve hijyenik di hersey ameliyatim genel anesteziyle uyutuldum ve uyandigimda ben kesin dogumumu burda yapacam dedim ;-)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?