izmir'in en iyi dogum hastanesi ve doktorlari

Tabiki canim benim sonuclari gosterdim coksukur rabbime ii dedi dr um ayrica muayenede oldum ameliyat olacam korku sardi simdi[/QUOTE]
Cok şükür Rabbime...
Ne zaman ameliyatin tarih aldin mi cnm...

Tabiki canim benim sonuclari gosterdim coksukur rabbime ii dedi dr um ayrica muayenede oldum ameliyat olacam korku sardi simdi
Cok şükür Rabbime...
Ne zaman ameliyatin tarih aldin mi cnm...[/QUOTE]
Evet hatta kacmak istedim o hastaneden Cocuk gibiyim valla carsamba kismetse tuhaf oldum garip hissediyorum bu kadar sikintilari goze almisim ya Râb çok saglikli bi evlat nasip eyle hepimize insallah

Cok şükür Rabbime...
Ne zaman ameliyatin tarih aldin mi cnm...
Evet hatta kacmak istedim o hastaneden Cocuk gibiyim valla carsamba kismetse tuhaf oldum garip hissediyorum bu kadar sikintilari goze almisim ya Râb çok saglikli bi evlat nasip eyle hepimize insallah[/QUOTE]
Amiiin cnm... oy oy Kıyamam. ..
Cenabi Hak ameliyatini saglikla kolaylikla gecirmeni nasip etsin inşaallah...
Yapabilecegim bisey varsa yakinim ben hastaneye haber ver yeter...
Ne kadar kalicaksin ?

Evet hatta kacmak istedim o hastaneden Cocuk gibiyim valla carsamba kismetse tuhaf oldum garip hissediyorum bu kadar sikintilari goze almisim ya Râb çok saglikli bi evlat nasip eyle hepimize insallah
Ne kadar kalicaksin ?[/QUOTE]
Allah razi olsun tatlim gerek benim ailem gerek esimin ailesi burdalar cok sukur esimde yillik izne ayrilacak dusunmen yeter canimm tesekkur ederim sevdim seni iyice

Ne kadar kalicaksin ?[/QUOTE]
Buarada netde oturuyorsun ben bahcelievlerdeyim canimm insallah dedigin gibi kolay gecer dua et olurmu sende guc veroyorsun bana

Buarada netde oturuyorsun ben bahcelievlerdeyim canimm insallah dedigin gibi kolay gecer dua et olurmu sende guc veroyorsun bana
Ucyoldayim ben ...
Şimdi arastirdim biraz netten ayaküstü yapiliyor diyor ameliyat için. ..
Korkma cok basit bir operasyonmus...
ayni gun eve cikis veriliyormus...
Peki doguma kadar yatacakmisin...

Ne kadar kalicaksin ?
Buarada netde oturuyorsun ben bahcelievlerdeyim canimm insallah dedigin gibi kolay gecer dua et olurmu sende guc veroyorsun bana[/QUOTE]
Kablo yayinin varsa hemen BBC yi acsana... dollenme ve sonrasini anlatiyor cok güzel bi belgesel

Ucyoldayim ben ...
Şimdi arastirdim biraz netten ayaküstü yapiliyor diyor ameliyat için. ..
Korkma cok basit bir operasyonmus...
ayni gun eve cikis veriliyormus...
Peki doguma kadar yatacakmisin...
Yarim saat surer dedi dr um ameliyat canim ne ayakustu olamaz rahime dikis atilacak riskim var genede ewet doguma kadar yatacam raporlu olacam agliyorum valla gun geldi catti

Yarim saat surer dedi dr um ameliyat canim ne ayakustu olamaz rahime dikis atilacak riskim var genede ewet doguma kadar yatacam raporlu olacam agliyorum valla gun geldi catti
Cnm ayaküstü dedigim ayni gun eve çıkarıyorlar... yoksa seni tavana asip asagidan dikis yapmicaklar
Gül bakiim biraz...
Gerilme bu kadar bak gergin yapcan çocuğu yaaaa...
Al eline bi bebek yagi sür kanina masaj yap yavaş yavaş... minnos da sende rahaylayin biraz ya...:)

İlahii Bilemem belki o sekilde olabilir ayy cok zor 10gun degil 1ay degil 6ay var daha dogumuma evde kala kala bedenim beynim uyusacak valla cunku gezmeyi cok seven ben simdi ev hapsine mahkum ol sonta disari ciktigimda yabani olmayayim ne bilim tuhaf

Su bikac sayfalik yaziyi bi oku bak...
Bebegine neler yapiyorsun uzulup korkarak...
ALLAH kerim... yarattiklarinin neye ihtiyaci oldugunu en iyi bilen O...
Sen korkarak ve endise ederek tevekkülü elden mi birakiyorsun...
Yok ben buna inanmıyorum...
Birazdan toparlayacaksin ins...
Hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltu ve huve ala rabbil arsil azim... bol bol cek ok cnm...

Hangi yaziyi canim İnsan ister istemez ameliyattsn korkuyo ne olacam neler bekliyor beni sag cikabilecekmiyim vs vs
sayfalik yaziyi bi oku bak...
Bebegine neler yapiyorsun uzulup korkarak...
ALLAH kerim... yarattiklarinin neye ihtiyaci oldugunu en iyi bilen O...
Sen korkarak ve endise ederek tevekkülü elden mi birakiyorsun...
Yok ben buna inanmıyorum...
Birazdan toparlayacaksin ins...
Hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltu ve huve ala rabbil arsil azim... bol bol cek ok cnm...[/QUOTE]
Hangi yaziyi canim insan ister istemez ameliyattan korkuuo

Hangi yaziyi canim insan ister istemez ameliyattan korkuuo[/QUOTE]
Link atmayi unutmusum... benimde aklimi oynattin...
http://books.google.com.tr/books?id...q=moraes+dr+bilincalti&hl=tr&output=html_text

Hangi yaziyi canim insan ister istemez ameliyattan korkuuo
http://books.google.com.tr/books?id=w28tAwAAQBAJ&pg=PT9&lpg=PT9&ots=RIAcy_4g2k&focus=viewport&dq=moraes dr bilincalti&hl=tr&output=html_text[/QUOTE]
Saol canim etkileyici duygulandim dogrusu, zamanim kisitli yarin ise gidecdm ve donuste hazirlik yapacam baya girer bakarim cvp yazamazsam anlarsin dua et lutfen bana ve bebisime saygilar canim
lmi
Saol cNim etkileyici d
er istemez ameliyattan korkuuo[/QUOTE]
http://books.google.com.tr/books?id=w28tAwAAQBAJ&pg=PT9&lpg=PT9&ots=RIAcy_4g2k&focus=viewport&dq=moraes dr bilincalti&hl=tr&output=html_text[/QUOTE]
Saol canim etkileyici duygulandim dogrusu ,zamanim kisitli yarin ise gidecem ve bi kac hazorlok yapagsm
01620, member: 630785"]Hangi yaziyi canim insan ister istemez ameliyattan korkuuo[/QUOTE]
Saol canim okudum guzelmis

Cnm bacim nerdesin...
Cok merak ettim oldun mu ameliyatini...
Nasilsin biseyler yaz...
ALLAH saglikla kolaylikla gecirmeni nasip eder inşaallah operasyonu...
Aklim dualarim seninle ...

ben de medical park Vedat Uluğ'a gidiyorum. çok memnunum şimdilik. 12 haftalık gebeyim. ikili testimi de verdim 2 gün önce. rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin inş cümlemize. vedat hocam benim soru sormama olanak tanımıyor.saolsun herşeyi tek tek usanmadan surat asmadan güleryüzlü ve tatlı diliyle anlatıyor. saat kaç olursa olsun doğumu kendinin yaptıracağını söyledi. şimdilik allah bozmasın çok iyi gidiyoruz

kiz kizim nerdesin öldüm meraktan.... hani bişey de yazmamışsın...
nasılsın nasıl gecti operasyonun... bizim dr mu girdi...
ay bişiler yaz...
Evet canim maalesef hastanede sebeke ii cekmiyodu rahat giremiyodum internete çok şukur Rabbime ii gecti ameliyatim dun sabah 9 da yatisim yapildi bugun 12de taburcu oldum evet bizim dr muz girdi ameliyata cok basarili gecti ayrica gerek hemsirelerden gerek doktorumdan cok cok memnun kaldim ilgi alaka superdi temiz ve hijyenik di hersey ameliyatim genel anesteziyle uyutuldum ve uyandigimda ben kesin dogumumu burda yapacam dedim ;-)

ALLAHIM şükürler olsun...
Ay rahatladım ... nasil merak ettim seni...
Inşaallah bundan sonra sorunsuz bir şekilde gecer doguma kadar...
ALLAH izin verirse gelcem zaten hastaneye dogumuna...:)
Benden 2 ay oncesin sen...
Ayrica doktorumuzun girmesine cok sevindim...
Iyi gecmis cok şükür...
Gecmis olsun tekrar cnm bnm ...
Yorulma dinlen hep gerekeni soylemistir zaten Şükran hanim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…