- 9 Ekim 2014
- 295
- 179
- 63
- 35
Canım bende 7 haftalık hamileyim ve doktorumu uzun araştırma sonucu buldum tahir bey özel cnarlı doğum hastanesi ortaklarındanmıs ayrıca cok bilgili ve profesyonel bi doktor.
Canım muayene ücreti ne kadar ödüyorsun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bende 7 haftalık hamileyim ve doktorumu uzun araştırma sonucu buldum tahir bey özel cnarlı doğum hastanesi ortaklarındanmıs ayrıca cok bilgili ve profesyonel bi doktor.
Tabiki memnun olurum bende birçok kisinin tavsiyesiyle gittim sukran hanima biraz yogun her ne kadar yogun olursa olsun benimle cok guzel ilgilendi benim bisey sormama gerek kalmadan kendisi soyluyo resmen kadin kalbimi okuyo diyeyim o derece yani sali gunu 2li taramam yapildi yarin sonuclarimi gosterecem bakalim hayirlisi kismet insallah ayrica sende seversin doktoru cunku esim bile sevdi dogal kadin ;-)mirac75 .!.:Bu mesaja denk geldigime cook sevindim...
Bende atastirdim iki haftadir egepolde karar verdim...
Pazartesi randevu aldim Şükran hanim icin...
Mesajin icimi rahatlatti...
Gecen hafta hamileligimi ogrenince Ozel Zeybek Tip a gittim...
Dr hanim isim vermek istemiyorum ama zaten formda agzi yananlar var, neyse ultrason görüntülerinde ufak bi leke simdilik dedi kanda 822.63 cikti haftaya gel dedi baska bisi söylemiyor... kac haftalik dedim 1-2 dedi yarim yamalak konustu...
Sonucu ona gostermeye gitmeden netten bakmistim ve cikan degere gore 4 haftalik olmasi gerekiyor...
En sonunda o kadar kotu hissetim ki kendimi dr hanima sordum GEBELIK VAR DEMI diye...
onundeki bilgisayardan kafasini kaldirim goz kirpti sadece...
Neyse fazla sinirlenmicem...
Mesajinla rahatladim acikcasi...
Baglantida olalim senle olur mu ?
İnşaallah cnm hayırlı sonuc alirsin...Tabiki memnun olurum bende birçok kisinin tavsiyesiyle gittim sukran hanima biraz yogun her ne kadar yogun olursa olsun benimle cok guzel ilgilendi benim bisey sormama gerek kalmadan kendisi soyluyo resmen kadin kalbimi okuyo diyeyim o derece yani sali gunu 2li taramam yapildi yarin sonuclarimi gosterecem bakalim hayirlisi kismet insallah ayrica sende seversin doktoru cunku esim bile sevdi dogal kadin ;-)
Bizde illa bayan dr olsun ii olsun dedik arastirmalarimizda en ii sukran hanim cikti ben ilk muayenemde 6+6 haftaliktim kese gorunuyo ama bebek yok dr hanim bebegi gormem lazim kalp atislarini duymam lazim diyerek alttan muayene etti cok sukur bebisimide gorduk kalp atislarinida duyduk duygulandim ve dr um elimi tuttu bu benim icin sefkatli oldugunu gosterir bide benim 2. Gebeligim bu,daha once 22 haftalik kaybim var 13 ay ara verdim hamileligemirsoy:oops:: 37362818 .!.:İnşaallah cnm hayırlı sonuc alirsin...
Ben randevu alirken bayan dr istedigimi soyledim ... en erken Şükran hm dediler hemen kabul ettim... nette de bir iki yerde methini duymuştum... senin yorumun tamamen rahatlatti cnm... bende daha sonra uygun bi saatte randevu alip esimlede gitmek istiyordum... sende benim kalbimi okudun bak...
Annelik iste su an gebisler ayni titizlik icindeyiz ... gorusmeye devam edelim...
Yarin sanirim ameliyat icin gun verecek yada bilemedim hafta ici kismet hayirlisiyla bu kez bebisimi sag salim saglikla kucagima alayimda baska bisey istemiyorum rabbimden insallah hersey yolunda olur hepimiz icinİnşaallah cnm hayırlı sonuc alirsin...
Ben randevu alirken bayan dr istedigimi soyledim ... en erken Şükran hm dediler hemen kabul ettim... nette de bir iki yerde methini duymuştum... senin yorumun tamamen rahatlatti cnm... bende daha sonra uygun bi saatte randevu alip esimlede gitmek istiyordum... sende benim kalbimi okudun bak...
Annelik iste su an gebisler ayni titizlik icindeyiz ... gorusmeye devam edelim...
İnşaallah cnm... ALLAH yardimcimiz olsun hepimizin...Yarin sanirim ameliyat icin gun verecek yada bilemedim hafta ici kismet hayirlisiyla bu kez bebisimi sag salim saglikla kucagima alayimda baska bisey istemiyorum rabbimden insallah hersey yolunda olur hepimiz icin
Ameliyat günü demissin ne icin anlamadim ...Yarin sanirim ameliyat icin gun verecek yada bilemedim hafta ici kismet hayirlisiyla bu kez bebisimi sag salim saglikla kucagima alayimda baska bisey istemiyorum rabbimden insallah hersey yolunda olur hepimiz icin
Sagol canim insallah ilkindede ve suanki bebisimizede babamizla konusuyoruz sarkilar soyluyoruz dua okuyorum dinletiyorum moralimi hep yuksek tutmaya calisiyorum cok sukur aksi bi durum yok bazen ister istemez insanin sinirlerini yipratiyorlar bu hamileligim cok stresli geciyor ndense elimde degil is vs. Ameliyat derken ilkinde servikal yetmezligi teshisi konmustu dogum yapmadan 2 gun onceAmeliyat günü demissin ne icin anlamadim ...
Ameliyat günü demissin ne icin anlamadim ...
Yani cok gec kalmistim yapacak bisey yoktu simdi bebegim dusmesin diye ameliyat olacammecburen bebek 500gr agirligina gelince buda 21-23 haftalar arasi oluyo rahim tasiyamiyo o yuzden Rabbim yardim eder insaallahAmeliyat günü demissin ne icin anlamadim ...
Oy cnm kiyamam sana...Yani cok gec kalmistim yapacak bisey yoktu simdi bebegim dusmesin diye ameliyat olacammecburen bebek 500gr agirligina gelince buda 21-23 haftalar arasi oluyo rahim tasiyamiyo o yuzden Rabbim yardim eder insaallah
Mrb cnm hosgeldin :)meraba arkadaşlar. bende şuan şifa hast. balçova palmiye polikliniğine gdiyorum.doktorum övgü doğankendisinden çok memnunum doğumumuda onun yaptırmasını istiyorum önceliği normal doğum.ücretle ilgili bişey konuşmadık ama bi tanıdığım geçen yıl onda yapmıştı doğumunu 1.500 tl ye yapmıştı bu yılda değişmemiştir heralde.
amin canım cümlemiz için inşallah.Mrb cnm hosgeldin :)
Hayirli dogum olsun ins...
Cnm bu zikirleri cek inşaallah...Sagol canim insallah ilkindede ve suanki bebisimizede babamizla konusuyoruz sarkilar soyluyoruz dua okuyorum dinletiyorum moralimi hep yuksek tutmaya calisiyorum cok sukur aksi bi durum yok bazen ister istemez insanin sinirlerini yipratiyorlar bu hamileligim cok stresli geciyor ndense elimde degil is vs. Ameliyat derken ilkinde servikal yetmezligi teshisi konmustu dogum yapmadan 2 gun once
selam cnm geldim dr dan......
Canim cook sevindim cok ufakmis minicigin hadi bakalim ciktik bi yola rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin Rabbimin hikmetinden hicbirzsman sual olmazselam cnm geldim dr dan
hakikatten çok iyi bir dr Şükran hanım...
ALLAH ondan razı olsun ne dua ettim :)
hamileligimde dünyanın en güzel sesini dinletti ve en güzel görüntüsünü gösterdi bana :)
tam 40 günlük teyzesi... pıtır pıtır kalp atışlarınıda izledik anneannesiyle...
o an hersey ordaydı sanki ağlamaya başladım hala kendimde değilim...
sağlıklıymış maşallah...
elhamdülillah veren RABBİME ...
darısı tüm bekleyen annelere ve hayırlısıyla tabi hep dualarımdasın sana olsun canım...
ALLAH razı olsun cnm...Canim cook sevindim cok ufakmis minicigin hadi bakalim ciktik bi yola rabbim sag salim kucagimiza almayi nasip etsin Rabbimin hikmetinden hicbirzsman sual olmaz
120 Tl canım
Sagol canim benim tabiki dr gittik esimle gosterdim sonuclari cok sukur rabbime iyi dedi muayene de etti ameliyat olacam korku sardi ister istemezALLAH razı olsun cnm...simdtte hikmetten sual yok...
CENABI HAKKIN ALMALARINDA VERME VAR ....
Yarabbi sen bilirsin hikmeti sende gizli...
mal senin mülk senin senin ...
alanda sensin nimeti verende...elhamdülillah ....
dedikmi inşallah elden giden nimetin kat be kat daha hayırlısı geliyor Yüce Yaradandan...
hemde daha iyisini daha güzelini seni daha mutlu edecek nimeti verecek inşallah...
artık üzülme sıkılma endişe yok tamam mı?
hadi bakam hayırlı haber sırası sende bekliyorum haber et