izmir'in en iyi dogum hastanesi ve doktorlari

Holly ada

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2014
45
5
38
39
Izmir'de tavsiye edebileceginiz hijyenik,doktoru anlayisli ve normal dogum yanlisi dogum hastanesi var mi

Canim ben Karataş hastanesinde doğum yaptım doktorum ahmet kilyardi 9 ay boyunca özel muayahanesine gidiyorsun sadece doğum için hastaneye gidiyorsun çok memnun kaldım tavsiye ederim

Merhaba; bende yeni hamile kaldım ve doğal olarak hastane ve doktor araştırmalarına başladım. İzmir'den tavsiyelerinizi bekliyorum :) Normal doğum düşünüyorum hayırlısıyla ve ücretler hakkında da bilgi paylaşımı olursa sevinirim.

kesinlikle özel çınarlı ve nedim karadadaş 10 çocuk doğursam hepsinide orda ve dr da yapardım biraz pahalı ama çok iyi.

Canim ben Karataş hastanesinde doğum yaptım doktorum ahmet kilyardi 9 ay boyunca özel muayahanesine gidiyorsun sadece doğum için hastaneye gidiyorsun çok memnun kaldım tavsiye ederim

Saol canım. Peki ücretler nedir? Ayıca ben normsl doğum istiyorum. Doktorun bu konudaki tavrı nedir

Izmirde iki doktora gittim biri tecrübeli ama kaba idi , birininde tecrübesinden çok emin değilim ama çok anlayışlı ve kibar.
Eltim Ayrancılar Medifema da Aysel Zabıtten çok memnun kaldı

Canim doktor süperdi 7 24 ariyabiliyorsun adamın derdi paranmak değil işini yapmak muayahanesi alsancakta sürekli 4 boyut ultrasonla bakıyor muayenesi 80 tl bir ay veriyorsun diğer ay vermiyorsun dogumda 750liraydi sskli ayrıca dogumda oda susleniyor aile resimleri çekiliyor dogumunda kameraya alınıyor
Saol canım. Peki ücretler nedir? Ayıca ben normsl doğum istiyorum. Doktorun bu konudaki tavrı nedir

Egepol'e giden var mı ? bircok kişiden duyuyorum..

canım ben gidiyorum egepole doktorumda Cem Büyüktosun memnunum hastaneden de doktorumdan da,24 saat ulaşabiliyorum her soruma cevap alıyorum.muayene 57tl doğum da 1300-1500 arasıymış tavsiye ederim içime sindi benim.

saol canım yarın için randevu aldım ama c.tesi calısan tek dr Cemil Bey. Eger memnun kalmazsam dr u değiştirrim zaten . doktorun normal dogum yanlısı mı peki

arkadaslar merhaba.gecen sene doğum yapan bır anne olarak tecrubemı yazmak ıstedım
bende cok arastırmıştım basmane şifa hastanesınde Mıne hnı vede egepolu çok ovmuşlerdı.en sonunda Mıne hnda karar kıldım.şimdi Mine hn belkı görecegınız en guler yuzlu candan bır dr.ben ılk gördugumde kapalı oldugu ıcın benımle çok ılgılenmeyeceıgını sandım ( önyargılıyız malesef) ama hıçte oyle degıl. çok memnun kaldım guler yuzunden candan oluşundan.düşünsenıze doğum yaptım ama muayeneden hala korkuyorum oyle dıkkatlı davranıyokı hangı dr bukadar hoşgörulu olur
velhasıl doğuma gelelım.5e kadar hastaneye gıttınız gıttınız yoksa nobetcı dr doğuma gırıyo.bırçok hastane bu şekilde.ben şanslıydım Mıne hn gırdı bebegım ters dönunce sezeryan oldum.ancak özel oda ıstememe ragmen odalar doluydu ve malesef 4 kışılık odada kaldım bence buyuk sıkıntı.oyle ahım şahım bı ılgı yoktu hastanede.bırde ben sezeryandan sonra cok acı cektım2-3 hafta toparlanamadım ama bu benım bunyemlemı alakalı yoksa doktorlamı bılmıyorum.yanı gunahını almak ıstemem belkıde benım bunyem toparlanamamıştır
lakın benım 4 arkadasımda Egepolde Gökalp beyde doğum yaptı.ve hepsı ınanılmaz memnun kaldı.hastanedende doktordanda.hepsının sezeryanı ıyı gectı.kuzenımde orda doğum yaptı rastgele bır doktora denk gelmesıne ragmen muthış kolay bır normal doğum gercekleştirdi.hemde özel odada
şimdiki aklım olsa kesınlıkle egepol derdım.herkese hayırlı doğumlar...

cok tesekkurler yorumun için ..

Canım bende 7 haftalık hamileyim ve doktorumu uzun araştırma sonucu buldum tahir bey özel cnarlı doğum hastanesi ortaklarındanmıs ayrıca cok bilgili ve profesyonel bi doktor.

Kızlar merhaba bende 6+4 hamileyim medical park çiğdem hanıma gidiyorum çok güleryüzlü ve ilgili ayrıca siz sormadan önünüzde sizi neler bekliyor ise hepsini çok açıklayıcı bir şekilde anlatıyor. Muayene ücreti 78 tl

newesta ben de izmirden. eylül ekim ayında hamile kalanlar topiğinden okuyorum seni. doktor bulmuşsun ne güzel. benimde durumlar kesinleşsin ben de bakıcam. sanırım en kolay benim için palmiyede ki şifa hastanesi olacak. olumlu ya da olumsuz bilgisi olan var mı arkadaşlar. sizin tavsiye ettiğiniz doktorlar bana biraz uzakta kalıyor.
bu arada adetten 2 gün sonra değeim 329 gelmişti ben sonuç göstermeye henüz gitmedim. şimdi beta hcgmi tekarlatmak istiyorum. o testi aile hekiminden istemiştim. sizce şimdi kadın doğum polikline mi gitmeliyim. belki hadi ultrasonla bakalım der mi acaba?

Canim ben Egepol Şükran hanima gidiyorum isini çok iyi bilen ilgili tecrübeli vee ayrica çok dobraci ben çok memnun kaldim doktorumdan sevdim yani kadini tavsiye ederim suan 13 haftalik olduk bebisimizle rabbim hepimizi sag salim kucagimiza almayi nasip etsin insallah

Bu mesaja denk geldigime cook sevindim...
Bende atastirdim iki haftadir egepolde karar verdim...
Pazartesi randevu aldim Şükran hanim icin...
Mesajin icimi rahatlatti...
Gecen hafta hamileligimi ogrenince Ozel Zeybek Tip a gittim...
Dr hanim isim vermek istemiyorum ama zaten formda agzi yananlar var, neyse ultrason görüntülerinde ufak bi leke simdilik dedi kanda 822.63 cikti haftaya gel dedi baska bisi söylemiyor... kac haftalik dedim 1-2 dedi yarim yamalak konustu...
Sonucu ona gostermeye gitmeden netten bakmistim ve cikan degere gore 4 haftalik olmasi gerekiyor...
En sonunda o kadar kotu hissetim ki kendimi dr hanima sordum GEBELIK VAR DEMI diye...
onundeki bilgisayardan kafasini kaldirim goz kirpti sadece...
Neyse fazla sinirlenmicem...
Mesajinla rahatladim acikcasi...
Baglantida olalim senle olur mu ?

Ben tavsiye üzerine Ayrancılar'daki medifema hastanesinde Ayşe Inmez diye doktora başladım. Henüz çok yeni hamile olduğumdan doğum üzerine konuşmadık ama 2 ke kontrole gittim kadın mükemmel :) tavsiye ederim. Temiz ve gayet uygun bir özel hastane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…