- 18 Mayıs 2023
- 369
- 382
- Konu Sahibi vuslatizmir
diyolarmış bantlandı söyleyin onlara efsane geri döndü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben artık kendi duvarım dayım asıl onlar bana salça olmasınHoşgeldin, salça olma bu sefer kimseye bantlanma
ben hekesi gördüm ogun kşm iyi kim kötü
Konuyu yanlış yere açmışsın. Kaldı ki burası senin duvarın değilben artık kendi duvarım dayım asıl onlar bana salça olmasın
kız sende herkese saldırıyorsun:))Konuyu yanlış yere açmışsın. Kaldı ki burası senin duvarın değil
Kız? İlk önce o üslubunuzu düzeltin. sokak ağzı ile konuşmayın benimlekız sende herkese saldırıyorsun:))
gene nere acmısım bu yazıyı nere acmam gerekirdiPolemiği devam ettirme ama artık boşver. Mune abla konunu taşısın, yanlış yere açmışsın
ben sizi tanımıyorum sizinle konusmuyorum ben genel yazdım lütfen polimiğe girmicemKız? İlk önce o üslubunuzu düzeltin. sokak ağzı ile konuşmayın benimle
Kara izmir ilk önce forumu kullanmayı öğren. Bak her yere yazıyorsun anlamsız şekilde ve insanlarla gereksiz polemiğe giriyorsun.gene nere acmısım bu yazıyı nere acmam gerekirdi
alıntıda siz yoksunuzben sizi tanımıyorum sizinle konusmuyorum ben genel yazdım lütfen polimiğe girmicem
Polemiği devam ettirme ama artık boşver. Mune abla konunu taşısın, yanlış yere açmışs tamam
ay seninle tartışamam, sokak ağzım yok çok şükür,her yazana saldırıyorsunuz farkındayım daha ılımlı olamazmısınız?Kız? İlk önce o üslubunuzu düzeltin. sokak ağzı ile konuşmayın benimle
nasil silicem bunuKara izmir ilk önce forumu kullanmayı öğren. Bak her yere yazıyorsun anlamsız şekilde ve insanlarla gereksiz polemiğe giriyorsun.
Facebook kullanabiliyorsan burayı da kullanman lazım
Bir yere yazmadan ilk önce forumu karıştırın. Kim ne yazıyor nereye yazıyor çözün ondan sonra kullanın. Çünkü gerçekten üyelere rahatsızlık veriyorsunuz. forumu da karıştırıyorsunuz. Arkadaş mune'yi etiketlemiş zaten o konunuzu doğru yere taşırnasil silicem bunu
Merhaba! isimiz donör yazıyor sizde mi tesavi oluyorsunuzvuslatizmir çok tatlısın günlerdir okuyorum burda yazdıklarını inşallah rabbim gönlüne göre hayirli bir evlat nasip etsin sana Ben de yeni girdim bu foruma mesajlar silinmiyor sanırım