Gelinlik Modelleri İzmir'den gelinlik almayı düşünenlere

peri_han

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2011
14
0
Merhaba kızlar
Geçen gün başka bir başlıkta yazmıştım bu haftasonu gelinlik almak için İzmir'e gideceğimi. Önce Mimar Kemalettin Caddesine gittim. Gerçekten denildiği kadar varmış, gelinlikler aslında hep aynı tarzda. Özellikle prenses model bol tüllü bol kabarık gelinliklerden çok vardı. Bir kaç tane denedim oradaki moda evlerinden. 2000tl fiyat söylüyorlar ama peşin alacağınızı söylerseniz kesinlikle en az 500tl düşüyorlar.
Ben gelinliğimi Vivien Angel&Lilyum'dan aldım. Her model gelinlik var. Dar kesim,A model,Çan modeli vs. taşlı taşsız dantelli... Beğenmediğiniz yeri istediğiniz gibi değiştirtebiliyorsunuz. Ben komple dantel bir gelinlik aldım. Orta kabarıklıkta. Çok içime sindi ilk gün alabildim gelinliğimi. Serpil Hanım var orada çok ilgili. Ayrıca taç,takı kesesi,buket ve duvak için ekstra para verilmiyor. Modeller var içinden istediğinizi seçiyorsunuz. Tavsiye ederim bir bakın:))

Çankaya şubesinden mi aldın birde ne kadar ücreti , karabaglardakinde 2500 den başlıyor çünkü

Evet Çankayadaki şubesinden aldım. 3500 dediler pazarlıkla 2300e aldık. bir arkadaşım oradan gelinliğin yanı sıra kınada giyeceği abiyeyi de aldı ona 1500e bırakmıslar gelinliği. ona da 2500 demişler gelinlik için. Ama ikimizde nakit aldık. Nakit almıyorsan bu kadar indirmiyorlar.

Almışsın gelinliğini hayırlısı olsun bayağı bir indirim de yapmışlar.:KK53:

Bizde peşin aldık başka bir moda evinden. Senin yazdığın diğer başlıkta da yazmıştım ama sadece 450 tl'lik bir indirim yaptırabildik bizde peşinde. Benimde iç çamaşırı, gelin buketi, taç ya da gelin tokası (bana ikisini de veriyorlar), el takı kesesi, takı kurdelaları, bir uzun bir kısa duvakta hediye oldu.

Gelinliğini alanlara hayırlı uğurlu olsun. Bende gelinlik için İzmir'i bi gezicem. Orada gelinlikçi çokmuş duyduğuma göre, fiyatlarda uygunmuş. Yalnız benim anlamadığım 1 gün içinde nasıl veriyorlar gelinliği? Gerçekten güzel duruyor mu? Başka yerler defalarca prova yapıyor. en basitinden gelinlik boyunu hemen nasıl hallediyolar. Malum büyük ihtimalle benim gelinliğin altından kırt kırt biraz gidecek :)

Gelinliğini alanlara hayırlı uğurlu olsun. Bende gelinlik için İzmir'i bi gezicem. Orada gelinlikçi çokmuş duyduğuma göre, fiyatlarda uygunmuş. Yalnız benim anlamadığım 1 gün içinde nasıl veriyorlar gelinliği? Gerçekten güzel duruyor mu? Başka yerler defalarca prova yapıyor. en basitinden gelinlik boyunu hemen nasıl hallediyolar. Malum büyük ihtimalle benim gelinliğin altından kırt kırt biraz gidecek :)

slm arkadaslar, ben de izmirden gelinlik bakıyorum. bi arkadasım nazarel diye bi yeri önerdi gümrükteymiş sanırım. bi de internetten pinto'ya baktım gayet hoştu ama fiyatları da önemli tabii. kızlar bana yardımcı olabilir misiiniz nişanlım askerden geldiğinde gelinliğimin hazır olması gerekiyo :KK43: alt kısmı prenses, üst kısmı ise fakir kol kolları dantelli bişey arıyorum noolur yardım edinn :KK43:

slm arkadaslar, ben de izmirden gelinlik bakıyorum. bi arkadasım nazarel diye bi yeri önerdi gümrükteymiş sanırım. bi de internetten pinto'ya baktım gayet hoştu ama fiyatları da önemli tabii. kızlar bana yardımcı olabilir misiiniz nişanlım askerden geldiğinde gelinliğimin hazır olması gerekiyo :KK43: alt kısmı prenses, üst kısmı ise fakir kol kolları dantelli bişey arıyorum noolur yardım edinn :KK43:

Ben henüz gitmedim izmir'e. İnternetten gördüklerine çok inanma. Git yerinde gör. İzmir'den 1 gün içinde gelinlik alan arkadaşlarım var. Yeter ki beğendiğin modeli bul. Fiyat olarak ta İzmir in uygun olduğunu duydum. Tabi aldığın yere, moda evine göre değişir. Onun haricinde anlayamadım aslında, sen ne için yardım istedin bizlerden?

Ben henüz gitmedim izmir'e. İnternetten gördüklerine çok inanma. Git yerinde gör. İzmir'den 1 gün içinde gelinlik alan arkadaşlarım var. Yeter ki beğendiğin modeli bul. Fiyat olarak ta İzmir in uygun olduğunu duydum. Tabi aldığın yere, moda evine göre değişir. Onun haricinde anlayamadım aslında, sen ne için yardım istedin bizlerden?

tavsiye ettiğiniz yerler var mı diye canım. tam aradıgımı bulamıyorum, sanırım diktirmek zorunda kalıcam.o yüzden fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorummm :KK66:

tavsiye ettiğiniz yerler var mı diye canım. tam aradıgımı bulamıyorum, sanırım diktirmek zorunda kalıcam.o yüzden fikirlerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorummm :KK66:

Şimdi anladım ama sen benden önce gideceksin anlaşılan. Ben biraz daha fiyatların düşmesini bekliycem :KK76: Ben İzmirli değilim birde Muğladan gidicem, İzmir de olsam gider ara ara bakardım. Sen gezersen bizlere haber et burlardan canım, umarım aradığını bulur diktirmek zorunda kalmazsın.:KK9:

Şimdi anladım ama sen benden önce gideceksin anlaşılan. Ben biraz daha fiyatların düşmesini bekliycem :KK76: Ben İzmirli değilim birde Muğladan gidicem, İzmir de olsam gider ara ara bakardım. Sen gezersen bizlere haber et burlardan canım, umarım aradığını bulur diktirmek zorunda kalmazsın.:KK9:

inşallah canım. izmirde oldugum icin şanslıyım aslında çok fazla gelinlikçi var. inşallah gidip baktıkça size de haber ederim fiyatları falan:KK66: malum düğün zamanında bütçeyi kontrol altında tutmak lazım :KK66:

Eski bir konu fakat aklınızda olsun Balgin sposa sizi yarı yolda bırakır !!!! Ben bir tanıdık vasıtasıyla gittim önce isim bildirmedim herşey süper sonra iş pazarlığa geldi onda da gayet iyi şirket sahibini tanıyan kişi devreye girince beğendiğimiz dantel bir günde tükendi ne hikmetse!! Tabi herkesin kendi secimi bu benim yasadıgım...

X