Koç Burcu 21 Mart - 20 Nisan İZMİRDEKİ PASAKLI BİRSEN?

matmazelinred

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2025
11
3
1
22
Kızlar öncelikle hepinize merhaba, umarım gününüz harika geçiyordur. İzmir’deki pasaklı Birsen hala yaşıyor mu? Yakın zamanda gideniniz var mı? Adresi nedir ve ücreti ne kadar? Cevap veren herkese çok teşekkür ediyorum.☺️

merhaba biraz geç yazıyorum. daha önce 17 ağustos 2024te başka başlığa şunu yazmışım:

merhaba ben yakın zamanda pasaklı birsen hakkında soruşturmuştum etrafı. yol üstünde bi kuaförde oturan iki bayana cesaret edip soruverdim, biri pasaklı birsenin komşusu çıktı. hala hayattaymış ve bakım da yapıyormuş ama bundan 3-4 yıl önce bile baktıkları artık tutmuyormuş çok yaşlandığından ötürü. bunu duyunca ben şahsen gitmekten vazgeçmiştim, siz gidip de memnun kalırsanız bize de haber edin lütfen (:
izmirde uygun fiyata ve şarlatan olmayan başka falcı bulursanız haber edin lütfen... zira biz 1 yılda kimseyi bulamadık, herkes bizi yoldu, o anda kulağa hoş gelen fakat gerçekle hiç bağdaşmayan yalanlar atıp tuttular.

merhaba biraz geç yazıyorum. daha önce 17 ağustos 2024te başka başlığa şunu yazmışım:

izmirde uygun fiyata ve şarlatan olmayan başka falcı bulursanız haber edin lütfen... zira biz 1 yılda kimseyi bulamadık, herkes bizi yoldu, o anda kulağa hoş gelen fakat gerçekle hiç bağdaşmayan yalanlar atıp tuttular.
Yorumun için çok teşekkür ederim. Niyazinin Yeri Barış Kafe var kemeraltında. Oradaki Barış Bey efsane tarot bakıyor. Fiyatı 400₺. Tavsiye ederim.😊

Back